if you really want more, scream it out loader

shit så fort helgerna går, hinner knappt märka att det är fredag förrän det är söndag igen. det gäller verkligen att utnyttja tiden väl så man hinner med allt man vill hinna med!

igår var det fest i holmsund vilket verkligen inte händer varje dag, oftast befinner man sig ju inne i stan. vi blev färre än planerat men det var inget som hindrade oss från att få en rolig kväll. beer pong, kortspel och "kareoke" med ett härligt gäng.
blev ganska sent vilket kändes när jag skulle upp för att sälja tidningarna imorse. tursamt nog så var det strålande sol ute så det tog inte många minuter innan jag kände mig som människa igen ;)

övrigt har jag bara varit hemma idag; tagit en kort promenad, bakat och sett på film. ungefär lika seg som de flesta söndagar brukar va.
nej nu måste jag fixa till mig, blir strax hämtad av pojkvännen. solsidan är ju kvällens "måste" så får se vad det blir utöver det.

hoppas jag får bilder av cissi snart, men här kommer några få av dem jag tog iaf.

Uscher - more <3
mina cookies:




it aint dark if you´re open your eyes

fredag, helg och ledighet. känns bara bra!
kvällen spenderar jag hemma för ovanlighetens skull. slöar, ser på film och vilar upp mig inför morgondagen. förkylningen sitter fortfarande i sig och det är faktiskt skönt att bara ligga och vila när man inte är i toppform.

dagen började med en promenad till körskolan och sedan parkering under 40 minuter. även denna gång gick bara bra och jag börjar vänja mig vid att ha körlektioner och teorikurser hit och dit varje vecka ;p
därefter blev det en kort skoldag och sedan var jag med frida tills det var dags att åka hem för middag.

som ni kanske ser har jag tagit bort snön här på bloggen. är nog less på att det snöar utomhus så därför tar jag bort det redan nu. även fast det bara är slutet av januari så längtar jag till sommar, till alla möjligheter och till all värme!
puss på er


en ben&jerrys på stranden hade inte suttit fel nu

let us live forever

hej och hå! startade dagen med att missa bussen vilket är anledningen till att jag sitter vid datorn redan nu. eftersom jag redan klätt och sminkat mig så kändes det jobbigt att gå och lägga mig igen, blir ju ändå bara någon halvtimme.
att jag dessutom dragit på mig en förkylning gör ju inte dagen bättre, men det är väll något man får ta när man gått hem kl tre på natten i strumpbyxor och högklackat. pratar alltså om tisdagen som blev väldigt lyckad! trodde faktiskt att vi skulle vara fler men vi som var där körde "all in" och hade så kul man kunde ha! mycket folk på corona var det också och tydligen mycket folk ute överhuvudtaget eftersom man skulle behvöva vänta 45 min för att få en taxi (vilket var anledningen till att vi gick)
gårdagen var kämpig må jag säga. har nog inte haft en så seg skoldag men jag tröstar mig med att det var fler som inte såg så pigga ut ;)

alla bilder är jättesuddiga men jag slänger upp ett par stycken ändå:





fighting the day

sitter i ett grupprum och försöker fördriva tiden tillsammans med ett gäng som är precis lika rastlösa som jag själv. dåliga skämt, skratt och dumheter, vilket är väldigt roande. håller åtminstone tankarna borta från skolarbeten och annat jobbigt :P

igår var jag och tränade med emma och cecilia. eftersom jag avsatt lite tid till att övningsköra så blev det ingen activio utan nöjde mig med body pump, som troligtvis kommer kännas i kroppen ändå. därefter körde jag och pappa runt lite i holmsund och sedan in till stan för att häma mamma på jobbet. blev en rätt lång tur och det var bra med tanke på att jag hade körlektion imorse, så kände mig riktigt förberedd.

ser fram emot kävllen som inte kommer spenderas som en vanlig tisdagkväll. klassfest står på schemat och vi börjar på böleäng för att sedan dra vidare mot corona! var länge sedan vi gjorde något hela klassen så det känns riktigt kul :)

puss


it's an addiction

känner mig för tillfället väldigt vacker med en slinghätta på huvudet och hår åt alla håll.. får iaf tacka therese och linnea som fick agera frisörer. förhoppningsvis får jag en lite ljusare nyans i håret efter jag sköljt ur det, men man vet aldrig med färg, ibland syns det ju ingenting.
förövrigt så har jag jobbat, övningskört och städat idag. känner mig riktigt duktig och det enda som nu återstår är lite plugg vilket inte borde ta allt för lång tid att bli klar med.

helgen har varit riktigt bra måste jag säga. lugn men ändå inte "utdragen" som den ibland kan bli. 
åt middag med danne på o´learys i fredags vilket var jättetrevligt. faktiskt första gången jag ens är inne där och maten var riktigt bra. börjar även vara dags att dra dit på ett krogbesök tycker jag;)
lördagen spenderade jag till störst del med grabbarna här nedan. det blev badminton och jobb med dannes bil. mot kvällen drog jag till emma för en myskväll framför bla. fångarna på fortet :)

bilder från lördag:
Före

Efter







play me

imorgon är det fredag igen och konstigt nog har jag inte en enda plan inför helgen. känns faktiskt grymt tråkigt, var inte alls taggad på en låång "hemma helg" då man bara spenderar tiden framför tv.n
dock så har de ju varit party tre helger i rad (nyår, 5ive, corona) så det känns som dags för en liten vilopaus. men ja, jag hoppas att det bli en bra helg ändå och att det dyker upp något roligt!

annars så har veckan rullat på utan överraskningar. nästa vecka drar skolan igång på en högre växel och det känns, som jag tidigaer sagt, bara jobbigt.
imorgon blir det dock väldigt lugnt på dagen, har körlektion strax innan åtta och därefter blir det bara att åka hem. på eftermiddagen blir det träning med cissi och vad kvällen bjuder på återstår ju då att se.
puss på er!

var så sjukt vackert väder i onsdags!

shadow of a dream

större delen av dagen har spenderats på jobbet, med andra ord, större delen av dagen har varit väldigt seg. var verkligen inte min dag på jobbet, gick uruselt + att huvudvärken gjorde mig galen..
men jag ska inte klaga, har ju faktiskt hunnit med annat än jobb idag. tog min tredje körlektion imorse och det gick bara finfint. körde även hem med pappsen från stan för ett par timmar sedan och strax ska vi ut en sväng igen.
tror köra bil är min nya hobby just nu, hehe.

söndagkvällen spenderades med min pojkvän framför solsidan och senare beck. solsidan är min absoluta favorit när det gäller tv-program, verkligen humor på högsta nivå!
kan då säga att jag vet vart jag kommer befinna mig kl 20.00 varje söndag ;)
nej, dags att köra lite bil! höres!

suddig bild på familjen Eriksson i sina bästa dagar

run away with my heart

söndag igen och helgen är snart över. sista veckan innan vi får det nya schemat vilket kommer betyda massor av nya ämnen, jobbigare schema och längre dagar. kändes ju inte allt för roligt, men det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut, har ju trots allt bara en termin kvar och sen är man fri!

gårkvällen spenderade med cecilia och jessica. vi pratade, såg en grymt dåligt film och pratade lite mer, en trevlig och lugn kväll vilket verkligen var behövligt.

4 månader <3





party's gettin' hardcore

det var en grym kväll igår som började med goda drinkar, spel, dans och skratt. sedan bar det vidare mot corona som snabbt fylldes med folk! dans tills fötterna värkte och massor av fina vänner som man träffade, härligt!
vid två blev jag hämtad av danne och sen var det bara hem och sova, vilket inte var några problem med tanke på hur trött jag var:P

idag har det varit precis som det brukar vara "dagen efter", segt och tröttsamt. men ibland behöver man ju sådana dagar också.
fortsatt trevlig helg på er!

bildbomb från igår: (nästan alla är sagas bilder)





dreaming of your face

fredag igen, förstår inte att tiden kan gå så fort. skolan har dragit igång och det har även körskolan, vilket betyder att jag kör och pluggar så fort tiden finns till. känns sjukt bra att äntligen ha börjat och jag hade faktiskt inte räknat med att det skulle vara så roligt som det är (hittills iaf) vilket är jättebra!

ikväll är det utgång som gäller (igen) men denna gång på ett annat ställe och med några andra brudar. inget är väll egentligen spikat angående förfest och sådant, men lite impulsivitet har ju aldrig skadat tidigare så det lär bli toppen ändå! corona är i alla fall slutmålet för kvällen ;)

nu ska jag leta igenom garderoben och föröska hitta någon outfit till kvällen, sedan plugga och laga middag. 
tänkte även bjuda på en vääääldigt gammal bild jag hittade på apberget:

c ya darling!


you are my fire, my only desire

helgen har varit grymt bra och den har bjudit på en hel del roligt!
jag och mina girlz drog igång på fredag med middag och en massa goda drinkar. vi satsade både på insidan och utsidan när det gällde drinkarna - san francisco, vodka-redbull osv, som vi sedan dekorerade med kiwi och lime. grymt goda blev dom! efter förfesten som bjöd på bla. jag har aldrig, sanning eller konsekvens, sms-roulette, dans och ölspel så drog vi oss vidare mot 5ive. som vanligt lika kul med massor av dans och kända ansikten!
lördag (igår) blev det att vila upp sig på dagen och mot kvällen åkte jag och emma impulsivt på bio. filmen hette due date och den saknade verkligen inte humor, man skrattade sig igenom den största delen av filmen.

började med en ny header till bloggen igår så vi får väll se om den kanske dyker upp här framöver eller om det blir ännu ett projekt som aldrig görs klart ;p
puss på er!







Ain't nothin' but a heartache

tiden bara flyger iväg och snart är lovet över. känns sjukt jobbigt med tanke på att jag har en hel del arbeten som måste göras klart + att jag måste börja jobba kväll igen, har som börjat vänja mig vid dag nu.
menmen, det får gå, lär ju bli en jobbig omställning från att chilla och ta det lugnt till att passa tider och prestera bra, men efter en tid brukar det ju bli rutin ;)

har sett många som skriver in sina nyårslöften och började därför tänka på några egna, hatar egentligen nyårslöften eftersom man aldrig brukar hålla dom, men nu har jag faktiskt två löften som jag ska jobba stenhårt för!
det första är självklart att ta körkortet!
det andra är att spara (minst) 500 kr varje månad.
redan imorgon ska jag ta steget till det första löftet, gå till körskolan. har varit dötaggad länge nu så det känns bra att jag och bästaste emma ska dra dit och skriva in oss/anmäla oss ;) vill verkligen börja nu!

btw, var i backen i förrgår med dessa tre. var på tiden måste jag säga!



you make me wanna stay

ja som ni kanske märkt har jag legat lite på latsidan när det gäller bloggandet, har haft fullt upp med annat så jag har inte tagit mig tid till det.
det har hunnit bli ett nytt år och jag firade in det på bästa möjliga sätt med de allra bästa människorna.
trerätters middag med ett toppengäng och därefter vidare mot teg där festen var i full gång! grymt vad trevligt vi hade det!
sen tänkte jag faktiskt göra en favorit i repris även detta år och svara på lite frågor eftersom jag inte har något annat vettigt att skriva.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
har gjort massor av saker som jag inte gjort förut! bl.a rest utomlands utan vuxen (:O hehe) gått på krogen, färgat håret blont, skaffat pojkvän, kört bil osv. osv.

Höll du några av dina nyårslöften?

eftersom jag inte minns att jag hade några så höll jag dom säkert ;)

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
2010 har varit ett grymt år och det har bjudit på mer än vad man får förvänta sig, med andra ord; nej jag har inte saknat något.

Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

oj vad svårt! 16 september

Vad spenderade du mest pengar på?
resor, krogen och annat onödigt kul

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
det finns alldeles för många med dom jag först kommer att tänka på är; don´t stop believeín, waka waka, fanta och rosé, i like it, hey baby, grenade, mikrofonkåt mm.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
tror det ligger rätt lika, men med tanke på att det hänt så mycket roligt detta år kanske 2010 vinner?

Vad önskar du att du gjort mer?
övningskört..

Vad önskar du att du gjort mindre?

slösat pengar

vilka länder besökte du detta år?

spanien, spanien, belgien

Blev du kär i år?
ja <3

De bästa människorna du umgåtts med?
mina vänner, min pojkvän och min familj

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
även fast 2010 har varit ett grymt år så finns det ju alltid saker som kan bli bättre

Vad fick dig att må bra?
min omgivning

Årets sötaste?
haha Musse

Årets bästa?
går nog inte att välja en eller två grejer med tanke på hur året varit = underbart!


RSS 2.0