grey

huvva vilket väder vi har idag. vaknade av att regnet slog mot fönstret, sånt där ljud som får en att helst vilja ligga kvar i sängen hela dagen. nej fy, känner att denna gråa dag kommer gå tungt.
 
torsdag redan och helgen närmar sig med stormsteg. dock jobbar jag heeela helgen så jag vill helst av allt bara att den ska vara över. hatar verkligen att jobba helg.. inget positivt alls enligt min mening. 

åh, bloggtorka. vet inte alld vad jag ska skriva.
tror det får räcka för idag. min älskling kom just hem på lunch så ska mysa med honom en stund.
pusss!
 
 

haircut

hallå!
måndag och ny vecka. jobbar kväll idag så passade på att besöka frisören under förmiddagen.
så nu är håret fräsch och en bra bit kortare.

kort om helgen:
på lördagkvällen bjöd vi Petter och Hilda på middag. lasagne och vit chokladmousse stod på menyn vilket visade sig vara ett mycket bra val ;p en riktigt trevligt kväll med massor av prat och skratt. bör verkligen göras om!
dock fångade jag inte en enda bild från kvällen vilket var sämre..
   och igår var det mamma födelsedag så självklart åkte vi till obbola för att fira henne!
åter hemma igen vid åtta tiden. laddade ner en bra film och myste de sista timmarna som återstod av denna helg.
 
pusspuss

thinking

skrev ett helt inlägg igår men glömde helt bort att publicera det. gick från datorn för att fixa nå grejer och sen raderades det helt från minnet, klantigt.
 
hursomhelst så har jag under veckan dragit på mig en förkylning. det brukar ju alltid komma en sväng såhär under hösten så det var inte alls oväntat. men som vanligt (vilket ju är tur) så varade det inte länge alls utan jag är redan påväg att bli frisk igen. lite hosta och en aning tung i huvudet men annars känns det riktigt bra! skönt.
 
och snart är det helg också, underbart! ni flesta där ute har nog redan tagit helg men jag jobbar sent ikväll så för min del återstår ett arbetspass. inte alltför kul såhär på en fredagkväll men, sådant man får ta helt enkelt.
 
nej, nu blir det middag och sen jobb!
ha en bra kväll!

always you

morgonen som började så himla fint. blå himmel, klar luft och med sådär mysig hösttemperatur. dock är det bara grått nu. molnigt, grått och plötsligt en såndär tråkig dag.. men aja, vädret är väl inte allt.
 
har varit på möte nu på morgonen och i skrivande stund ligger jag och myser med världens goaste katt. börjar inte jobba förrän klockan ett så jag har några timmar på mig att bara ta det lugnt vilket behövs. bara tisdag idag och jag längtar redan till helg.. känns lite tungt.
 
nej, ska kika på gårdagens avsnitt av ensam mamma söker och bara mysa vidare.
slänger in en bild på min nya hårfärg förresten. pusspuss!

as beautiful as love

söndag den 16 spetember 2012. två år sedan jag blev tillsammans med min
älskade Daniel. åren har verkligen gått fort samtidigt som vi har hunnit med så enormt mycket tillsammans. fina minnen och upplevelser som alltid 
kommer finnas kvar inom en

två år och min kärlek till dig växer fortfarande.
Älskar dig Daniel Jonsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eftersom det är söndag idag valde vi att fira våran dag redan igår och vi hade det verkligen supermysigt.
låter bilderna tala för sig själva:

something new

jobbet är avklarat för dagen och nu är det bara morgondagen kvar innan helg. ska bli skönt! tog på mig några extra pass denna vecka så ska bli härligt att få vara ledig ett par dagar.
 
i tisdags var jag med emma och jessica och utan större planering blev det hårfärgning för min del. från blond till brunett, eller ja, nästan iallafall. blev någon mittimellan-färg så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det nu. funderar på att färga det igen om någon vecka för att få det lite mer brunt (inte brun-blondt som det är nu) och sedan lägga ljusa slingor i det..? hm, får se ;)
 
slutar halv nio imorgon och efter det väntas party! vi blir ett tjejgäng som tänkt förfesta här hemma och sedan dra oss vidare mot antingen Allstar eller TC. ska bli riktigt skoj!
känns lite surt att jag jobbar så länge och att det blir en aning stressigt.. men, så är det ibland. man får göra det bästa av saken ändå! ;)
hoppas ni får en bra helg! PUSS
 

end of the week

helgen rullar mot sitt slut och imorgon börjar en ny arbetsvecka. allting går så snabbt nu, hösten är här på riktigt och nästa helg firar jag och älsklingen två år tillsammans! herreligen så tiden rusar!
 
igår på eftermiddagen fick vi besök av min moster m. familj. fika och en hel del prat hanns med vilket var väldigt trevligt. det blir alldeles för sällan man ses.
efter middagen hängde jag med bästa emma och vi lirade biljard största delen av kvällen. inte ofta man gör det men vi hade riktigt trevligt måste jag säga!

 
nu ligger vi i soffan redo för att avsluta denna helg med en bra film. känner mig ovanligt trött men eftersom vi har varit igång hela dagen kanske det inte är så konstigt. har hunnit med en sväng på stan, lunch på waynes, följt med och kikat på en bil och ätit middag ute i obbola.
effektivitet ja visst! ;p

nej, puss på er. hejs!
 

even perfect days can end in rain

redan helg! vart tar dagarna vägen?
eftersom jag jobbade kväll igår hade jag hela dagen fri vilket faktiskt var riktigt skönt. träffade therese för att ta igen lite syskontid så det blev en låång fikastund på eftermiddagen med massor av surr. gillas!
 
när jag kom hem efter jobbet hade älsklingen redan gått och lagt sig. han åkte iväg vid fyra imorse för att jaga så det är bara jag och flisan som är hemma just nu. go-tjejen, hon vill verkligen mysa heela tiden. så fort man lägger sig i soffan hoppar hon upp och lägger sig i famnen. snacka om myskatt!

annars? helgens planer är rätt oklara. ska vara med emma ikväll men några planer är ännu inte spikade. imorgon blir det middag hos m&p men annars ser det bara lugnt ut.
hoppas ni får en fin helg! ciaao
 
(har ju lovat bilder från resan även här
på bloggen så tänkte bara säga
att de kommer snart)
 
 

just that

hallå där!
har kommit igång med mitt nya schema nu och det är verkligen skillnad från förut. är inte alls van att jobba kvällar vilket det blir en hel del av framöver. och dessutom är jag ju så van att kliva upp tidigt, medan jag nu har sovmorgon nästan varje dag, det är klart det blir en omställning.
 
aja, så är det! idag har jag iallafall ett långpass, börjar halv ett och slutar inte förrän nio.
håller i skrivande stund på med att kika på olika gym runtom i stan. har bestämt mig för att faktiskt köpa ett gymkort nu snarast men frågan är ju bara vart? är ju perfekt att kunna fara och träna när man har sånna här dagar, då man är ledig på förmiddagen.

pusss!
 

like sunlight burning at midnight

när det är mycket som händer får bloggen som vanligt lida. men det är det som är det härliga med en blogg, man skriver när man känner och har tid för det!
hursom. i fredags blev det en heldag på jobbet. från inskolning på morgonen till ett långpass på eftermiddagen. trots att det var nervöst kändes det bra att få köra igång så snabbt och det gick faktiskt mycket bättre än förväntat. skönt!
 
sedan till helgen då, som jag spenderat i Luleå med Saga och Evelina. för att summera kort kan jag säga att vi hunnit med lite av det mesta: tjejsnack, kortspel, film, shopping, god mat, party, utgång, nattmat, bakishäng mm.
resultat: en riktigt trevlig helg!
 
nej, nu ska jag kliva upp och äta lite frukost. det blev aldrig någon riktig middag igår så i detta läge skriker min mage efter mat!
ha en bra dag :)
 

RSS 2.0