yeah, right

Kanske beror det på att vädret är sjukt dåligt eller att det är måndag - jag vet inte.
hur som helst känner jag mig i alla fall sjukt trött och all min energi är som bortblåst, därav anledningen till att jag är hemma idag.
det är faktiskt skönt att bara göra ingenting (vilket jag har gjort den större delen av morgonen) att bara slappa framför tv.n med en kopp te tillsammans med en gosig liten katt.
fast tyvärr kan det inte förbli så hela dagen, nej, jag måste ta tag i en hel del läxa som ligger och väntar på mig vilket inte känns så speciellt taggad. usch.

såhär se det ut utanför mitt fönster, inte konstigt att jag vill stanna inne idag


jag är taggad på jul, och snö, och julmat, och godis, och julklappar.
kan ingen bara ge mig jullovet, nu!

i´m sure you feel it

nytt inlägg och helg igen, underbart!
veckan har jag till största del tillbringat i vindeln (prao) och det har varit riktigt kul, vi gick t.o.m plus på fikaförsäljningen!
Jag och Fanny fick baka som aldrig förr, för att ha färdigt fika hela tiden och jag kan då lätt säga att dom var helt galna i våra chokladbollar, muffins, milkshakes och kladdkakor.
det var undehållande och vi lärde oss att skolelever äter mycket fika, att man blir trött i benen av att stå i en caféteria en hel dag och att stearinljus är väldig underhållande för de flesta i 13-15 års åldern.
nog om prao. det är lördag och jag ska bara tänka på hur skönt det är att vara ledig!
något som fakiskt slog mig är att det är första advent imorgon, vilket innebär att det bara är tre veckor kvar till jullov! jag kan inte fatta att jag har gått halva tvåan då, och halva gymnasietiden! det är ju nästan sorgligt, jag som tyckte att vi nyss började.
meen jag ska egentligen inte klaga, det finns massor av saker som jag ser fram emot och ju snabbare tiden går desto närmare dessa saker kommer vi!

Escape the fate - smooth
Daughtry - supernatural
Amber pacific - save me from me
Hardcore superstar - beg for it


lovely

veckan har gått fort som vanligt och att det är prao nästa vecka känns ju skönare än skönast typ! för min och Fannys del innebär detta att baka och vara trevliga mot högstadieelever i vindeln.
vi ska alltså stå i caféterian på skolan där. baka, lyssna på musik och bara ha kul typ ;)

igår var det fredag och eftersom eng np tog alla mina krafter så skippade jag matten och tog mig en tripp till stan istället. där införskaffade jag ett par nya skor och sedan åkte jag hem för att äntligen få titta igenom skolkatalogen, fy så underhållande det är alltså!

Förövrigt så blev det en trevlig middag igår med grymt god mat, idol, prat och efterrätt, älska <3

nej, nu blir det att hoppa in i bastun och sedan se vad man kan göra av denna lördag.
puss!

ps. har dåligt med bilder just nu så ni får klara er utan. ds.

We don't celebrate sundays

som rubriken tyder på: söndagar är ingen höjdare. man gör oftast ingenting alls, och att helgen är på väg mot sitt slut är väll inte något att hurra för direkt. nej alltså, tummen ner för söndagar.
har i alla fall nyss sett på första avsnittet av Paradise Hote. typ världens löjligaste program och jag antar att det är just därför jag känner att jag måste se det. underhållande är det i alla fall.

förövrigt så har helgen varit riktigt bra. har hunnit med både fredagsmys med emma, jessica och cecilia plus en trevlig lördagkväll som till stor del spenderades på en maskeradfest. nicenice

något som däremot inte är lika nice är skola imorn, jag skulle verkligen behöva en ledig dag imorn och ta igen lite sömn känner jag, och även en del arbeten som inte är klara..men med tanke på att det bara är en vecka kvar till prao så borde jag nog kunna stå ut. förhoppningsvis.
puss på er!

i'm just a girl

heej!
ikväll är det en sån där kväll när man inte känner för att göra någonting, bara hänga framför datorn typ.
jag har iaf den senaste timmen roat mig med att klicka runt på internet och hittat en hög med skor, kläder, smycken mm. som jag vill ha! frågan är ju bara varför allting ska kosta en massa pengar..det är ju som bara deprimerande när man inser att man inte har råd med allt, usch ba säger jag!

sen tänkte jag också meddela (för er som inte vet) att det är torsdag imorgon, fredag efter det och sen äre helg igen! underbart alltså! ser fram emot att glömma vardagen för ett tag och bara ha trevligt och njuta av helgen!

det var allt, nu ska jag återgå till att göra inget. puss!





If there was nothing wrong then there'd be nothing right

imorse när jag vaknade var det snö på marken! men inte sådär vackert vitt utan blött och jävligt.. nej ska det komma snö så ska det komma mycket, annars kan det få vara enligt mig.

aja. eftersom det är lördag så har dagen som vanligt gått rätt fort och nu sitter jag här hemma, instängd på mitt rum och har absolut ingenting att göra, hemskt tråkigt med andra ord.
men har faktiskt funderat lite och tror att jag antingen ska sätta mig framför tv.n och se nått tråkigt program eller så blir det att leta fram en gammal favortifilm och bänka mig framför den

förövrigt så har jag insett att det är ca 6 veckor kvar till jullovet! sjukt vad tiden går fort alltså. iofs så kan den få fortsätta med det eftersom ett helt jullov inte skulle kännas helt fel.

dags att göra något av denna kväll. puss





here i go

jag har bänkat mig vid datorn och faktiskt gjort lite nytta ikväll, en notis har jag skrivit.. alltid något iaf. sen har jag ju faktiskt hunnit springa också, så det är ju ett annat plus.
men det var inte direkt det jag hade tänkt berätta, tanken var att skriva några snabba rader om helgen, så ja.. 
fredagen var det bowling för hela slanten med emma, jessica och micke.. kan tyvärr inte skryta och säga att det gick speciellt bra för mig, men kul var det iaf. senare blev det idol och kvällen toppades med en blodig skräckfilm.
sedan lördag. dagen spenderade jag hemma och gjorde inget. kvällen spenderade jag på sandahöjd som vampyr. trevliga människor, skratt och dans resulterade i en lyckad kväll.
på söndagen gjorde jag inte mycket alls förutom att övningsköra för första gången, lite hemskt men grymt roligt. och ja, det var typ allt.
tack och hej nu ska jag sova!
godnatt


slänger in en bild också, från förra halloween, bara för att liksom (;

RSS 2.0