We can do it even better

kan med en kort mening säga att julafton var väldigt bra. orkar inte rabbla upp hela dagen eftersom det var ganska likt alla tidigare år; kalle anka, stort julbord, julklappsutdelning och självklart en hel del julgodis och knäck.

på juldagen blev det party för hela slanten. det blev en kväll med bastu, dans, en hel del shottande och självklart massor av skratt. väldigt kul hade vi!
söndagmorgon var mindre kul, det kändes att man hade haft roligt om man säger så.
när vi vaknat till "ordentligt" blev det städning i lokalen (var inte så mycket) och därefter åkte jag och danne på affären för att sedan laga spaghetti och köttfärssås till middag. kvällen blev lugn och skön; filmkväll med danne, frida och samme.
en bra avslutning på en bra helg vill säga!

xmas

julafton i bilder:


you make me believe

väldigt dålig uppdatering här på bloggen under senaste veckan, men så blir det när det är mycket annat, bloggen är inte direkt första prioritering (tyvärr).
alla julklappar är köpta och inslagna vilket känns väldigt skönt. ska jag vara ärlig längtar jag faktiskt till julafton; god mat, fint umgänge och bara allmänt mys.
blir att fira julen hos min moster och mina kusiner tillsammans med resten av släkten. tycker verkligen om att fira jul med barn eftersom man (åtminstone jag) får en sån otroligt bra julkänsla då! + att mina kusiner är världssöta!

veckan har bestått av en hel del jobb, både måndag och tisdag och ska även in på halvdag imorgon. bortsett från det har jag hunnit med att träna, umgås med vänner samt gjort klart lite saker inför julen.
det enda som jag nu skulle behöva göra innan fredag är att hitta någon outfit, helst något juligt. förhoppningsvis hinner jag det imorgon, annars får jag leta fram något gammalt och satsa dubbelt på nyårs-outfiten istället ;)



all i ever asked

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for you baby
But you won't do the same

Grenade - Bruno Mars

at this moment

gud så fint det är ute nu! alldeles vitt både på träden och marken, älskar när det är sånt här väder. dock behöver det inte vara -20 grader som det varit i helgen, utan det får gärna hålla sig runt -10. är ju lite frusen av mig så vill knappt gå ut om det är mer än så.
Hade velat lägga in några fina vinterbilder men förhoppningsvis så blir det i ett senare inlägg.
dock så snöar det här på bloggen iaf, så lite vintrigt är det ju ädnå ;)

Igår övningskörde jag med pappsen. körde lite mer än en timme; till stan, runt böleäng, runt teg och mot maxi. det gick riktigt bra bortsett från några mindre tabbar, men som man brukar säga "man lär sig av sina misstag". är så grymt kul och jag är astaggad på att börja på körskolan, även fast jag vet att det lär bli jävulst mycket plugg när jag väl börjat.
därefter blev den film och mys med min finaste. vi såg "bröderna karlsson" och för er som inte har sett så rekomenderar jag den verkligen! bästa filmen på lände måste jag säga, och den bjuder på massor av skratt.

puss



i get weak just by looking at you

tänkte att det var smart att skriva ett inlägg nu när jag ändå har tid.
helgen har varit riktigt bra! som sagt så blev det idol med emma på fredagen självklart lite "catch up time" vilket alltid är lika trevligt.
lördagen spenderades till stor del hos mormor och morfar med julfika och middag, sen på kvällen var det fest. vi var inte många, men utan överdrift hade vi enormt roligt ändå! massor av skratt med betydelsefulla människor; väldigt lyckad med andra ord.
igår blev det några ärenden med daniel, slava och senare frida. för att därefter avsluta helgen med en filmkväll med daniel, andreas och cissi.

allt om helgen! är ledig idag och har hunnit med en del ärenden på stan, och även ett långt samtal med emma, tror nästan att vi slog rekord, hehe ;)
puss!


saknar dessa små sötnosar

coming back for more

lite tråkigt att det inte blev några bilder i förra inlägget men på grund av något fel så gick det inte att föra över bilder från mobilen till datorn, så det kommer lite bilder nu istället.
dagen började med att jag försov mig. inte ovanligt med tanke på att jag försovigt mig 4 dagar denna vecka. vet inte om det beror på att jag lagt mig för sent eller om jag älskar att snooza.
hursomhelst hann jag iaf till skolan i rimlig tid. när vi slutat tog jag och evelina en sväng på stan för att inhandla mer julklappar. börjar ju faktiskt dra ihop sig snart och det känns otroligt skönt att jag bara har 2 julklappar kvar att fixa.

dissar krogen ikväll. känner mig (konstigt nog) inte taggad alls och dessutom så ska jag försöka börja tänka lite på ekonomin och inte kuta på krogen varje helg. hemmafest = billigare och just nu mer taggande! så inget 5ive ikväll utan istället ska jag och emma slöa framför idolfinalen. har inte följt idol utan bara sett några uppträdanden, men ändå är jag nyfiken på vem som vinner, och att finalisterna dessutom är tillsammans (enligt media) så blir det ju bara mer spännande ;)

långt inlägg, men ska sluta babbla nu, ciao !





i´m falling without you

åh vad julen är mysig! har äntligen fixat mitt rum med ljus och tomtar samt börjat slå in lite julklappar. hann ju nämligen köpa några julklappar både innan bryssel och i bryssel, så några personer kan jag iallafall bocka av.

dagen har varit kort och skön vilket verkligen behövs nu när det snart är jul, blir så enormt skoltrött när jag vet att det snart är lov. samhällskursen är nu avslutad vilket betyder att det kommer bli slappa dagar tills det att vi byter schema, vill säga v.4 om jag har rätt ;)

ikväll är det träning som gäller för mig och cissi. det blir ett lugnare pass i gymet eftersom min kropp känns rätt slutkörd efter träningen i måndags med emma och jessica (body pump + actvio).
men det är såå härligt att träna, att koppla bort allt annat för en stud och samtidigt göra av med all överskottsenergi som man oftast har ;)
puss


can you take me higher

tillbaka i sverige, egentligen redan igår men har varit fullt upp sen dess.
bryssel var trevligt, men det går nog aldrig att motbevisa uttrycket "borta bra men hemma bäst". det blev en hel del föreläsningar, vissa mindre intressanta än andra med tanke på att jag somnade under två av dem.
resten av tiden utnyttjade vi så gott vi kunde; shopping av kläder och choklad, mat på diverse olika restauranger och besök på mysiga barer samt rökiga discoställen.
rummen var bland det äckligaste jag sett så vi försökte spendera så lite tid det gick där. hemma vid två och upp vid 7, vilket troligtvis är anledningen till tröttheten, men sånt får man ta ;)
annars så tänkte jag bara bjuda på lite bilder:

övertaggade..? JA

startade resan med en underbart god mojito

första måltiden i bryssel


på torget var julkänslan på topp, lovely!

frida och saga chillade efter föreläsning

drog till ett fancy ställe för middag

därefter mot denna bar

hallonöl och en mindre god mojito

shopping

vi var experter på att smita in och åka gratis tunnelbana

körde tequila-race och därefter styrde vi upp på dansgolvet

en grymt rolig kväll!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
allt för denna gång puss



RSS 2.0