halloween 11

förstår inte att det hinner gå så långt mellan gångerna här.. känns ju som att jag skriver hela tiden, hehe.
halloweenfesten blev precis så lyckad som jag förväntat mig. sjukt fina outfit's, god dricka och enormt trevligt umgänge, toppen helt enkelt !!

igår var det en riktig dagen-efter-dag då vi inte gjorde mycket alls. mot kvällen åkte vi hem till obbola där vi var bjudna på middag. vi åt, pratade och såg söndags-tv (gustavsson + time out) innan vi åkte hem för film och mys. så lugn som det kunde bli.

fick bilder av frida så bjuder på en hel del av dem:














puss på er!

i close my eyes

ojoj, dagarna rusar verkligen iväg och det är alltid något som ska göras.
har haft en fri dag från jobbet idag så passade på att ta en runda på stan och även fixa en del inför lördag då det blir halloween-party! fast än jag kom på tidigt vad jag skulle klä ut mig till så satt jag nu, i nästan sista sekunden, och ordnade med kläder och detaljer.. att det alltid ska bli så.

annars så känns det skönt att äntligen ha fått lön idag. gillar inte att typ alla får lön den 25 och jag den 27.. dom två sista dagarna sniglar sig verkligen fram, allra helst när man är i behov av pengar. haha

nu ska jag mysa min pojke, ha det fint! puuss!

finding my way

hej och hallå!
söndagen fortsatte ungefär så tungt som den började. var länge sedan jag kände mig så bakis vilket resulterade i att dagen spenderades rätt så lugnt. tog en promenad, gick i några affärer, åt på donken och slappade vid tv.n.
på kvällen däremot ryckte jag upp mig en aning för att kunna åka till obbola och umgås med mina bästaste vänner, super!

annars så har även denna vecka rullat igång med jobb både igår och idag, även imorgon. blir bra med en hyffsad lön i slutet av november! pengarna brukar ju kunna försvinna en aning snabbare just vid den tiden..

annars är det bara finfint och jag njuter av tillvaron.
kvällen har spenderats hos petter och hilda där det blev en grymt god middag, massor av prat och allmänt häng. fick träffa deras son Ebbe som charmade mig till tusen, så söt!

nej dags för sängen! puss och godnatt!

pics






a gret feeling

ja nog mår man som man förtjänar, trött och bakis..
bredvid mig ligger min älskling, han likaså.

gårdagen var väldigt händelserik måste jag säga. redan efter frukosten började vi packa grejer eftersom jag faktiskt blev stadsbo igår genom att flytta in hit. känns så himla rätt och underbart att få bo med den jag älskar, lovely!
på eftermiddagen blev det en kort stadrunda där vi strosade runt i några affärer och inhandlade lite smått och gott innan det var dags att bege sig hemåt för att förbereda kvällen.

inbakad fläskfile med kroketter och en god sallad var det som serverades när emma och andreas kom förbi på middag, medhavande vin och champanje. vi åt, pratade, skålade, spelade spel och hade grymt trevligt.
senare tittade det in mer trevligt folk och kvällen fortsatte med party, dans och trevligheter.

en hel del bilder kommer senare idag, datorn vill tydligen inte just nu.

puuuusss


i'm yours

ojoj, en hel vecka sedan jag skrev.. kan ju erkänna att det är dålig uppdatering.
har haft fullt upp med jobb nu när jag fått jobba i princip två fulla veckor (bortsett från helgerna) och därför har jag inte riktigt tagit mig någon tid till att skirva här på kvällarna.

annars flyter dagaran på av jobb, vänner och kärlek och som vanligt känns det nu skönt med helg igen. jag och älsklingen håller på att göra tacos och därefter blir det idol-mys med ett trevligt gäng. en lugn fredag helt enkelt!

tänkte inte skriva så mycket mer utan mest bara visa att jag lever och mår!
ska försöka hålla uppe skrivandet här på bloggen lite bättre hädanefter, så jag slipper hamna i dessa jobbiga situationer igen (tusen saker att skriva om som oftast resulterar i en kort tråkig sammanfattning)
nej dags för middag
ha de fint! pusspuss

a glimpse of the future

äntligen fredag och inte nog med det, jag har en såndär dag då allt bara känns super (peppar peppar).
fick ett bra jobbschema idag + bästa bilen, det är soligt och fint ute och kvällens planer känns lockande - bowling och party med trevligt sällskap. kan ju inte bli annat än bra!

nej, nu ska jag äta lunch med pojkvännen min och sedan blir det tillbaka till arbetet.
ha en fin helg!
/glad tjej

newie

roade mig med att fixa ny design ikväll. känns bra med lite nytt.
tackar andreas och daniel för att dom ordnat photoshop till min dator, typ det enda bildredigeringprogram jag kan med ;)

shades of grey

jag slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går. tycker det var nyss jag satt och skrev här men ändå har det gått nästan en halv vecka sen sist. (?)

har jobbat tre dagar i sträck nu och det har rullat på bara fint! känns faktisk skönt att jobba nu efter att jag har fått en hel del ledighet, nu är jag liksom nöjd och utvilad.
annars så har veckan varit extremt lugn. har myst med älsklingen min och bara tagit det chill. vi har redan kommit in på fjärde säsongen av one tree hill så det går undan vill jag lova.
ha det fint! pusss

igår bytte vi till vinterdäck på min skönhet, känns bra att vara ute i tid. 



need you bad

oj vilken kyla vi har haft idag! kan säga att det inte var någon hit att skrapa rutorna på bilen vid halv sju imorse, usch! nog för att det ska bli härligt med vinter men den här "mellantiden" (då det varken är fint höstväder eller mysigt vinterväder) den hade jag gärna sluppit. grått, kallt, blåsigt och regnigt.
menmen, har jobbat hela dagen så hade egentligen inte spelat så stor roll hursom.

annars har det varit en lugn helg. hade fredagsmys med mina tjejor i förrgår. tittade på idol, åt godis och pratade, alltid lika mysigt!
under lördagen var det fika hos mormor och morfar, middag hemma och dagen avslutade med fest i holmsund, nyktert, jaao. (för ovanlighetens skull;))

nej nu ska jag äta middag och se ett avsnitt av vampire diaries. pussen!

the reality

gick min inskoloning idag och måste säga att det var sjukt slappt. fick sluta halv fyra (betalt till fem) och hade dessutom lunch i två timmar, väldigt lugnt med andra ord.
annars så har telefonen ringt i massor idag och jag har bokat in en del jobb framöver samt ordnat upp några ärenden så det känns jättebra!
just nu sitter jag hemma hos älsk och väntar på att han ska komma hem. blir att äta middag och sedan ser kvällen lugn ut för min del ;)

imorgon blir det att hänga med finaste evelina på stan. ta en fika, prata, umgås och bara ha det mys, kommer bli toppen!


haha inte lätt att hitta normala bilder på oss..
puss på er!

looking in your eyes

oj vilken sovmorgon det blev idag. hade ställt klockan på nio men på något sätt lyckades jag stänga av den och vaknade istället vid halv elva. inte för att jag har några speciella planer men eftersom jag ska upp tidigt imorgon hade det varit bra att vänja sig lite iaf.
har nämligen inskolning imorgon vilket faktiskt känns skönt, är ju bara bra att få det bortgjort.

jag har just tittat på lite vampire diaries och strax hade jag tänkt ge mig iväg till gymet för ett träningspass. annars ser, som sagt, dagens planer rätt lugna ut.

eftersom det faktiskt var kanelbullens dag igår blev det ett kvällsbak för mig och daniel.


alltid lika gott med nybakta bullar!
puussss

autumn

dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. får fixa mina ärenden i stan imorgon.
istället blev det en promenad i det härliga vädret och som lovat: en hel del bilder.
så fint och mysigt med höst!











nu åker jag till min älskling för att spendera kvällen där.
puss på er!

it's taking me so far away

jag och daniel avslutade helgen med en riktig mys-söndag. gick och tittade i några affärer, tog en fika, slappade framför oth, gick en promenad.. ja väldigt lugnt helt enkelt. hann även med att träffa emma,micke och jessica en stund på kvällen vilket var riktigt trevligt.
övrigt då? jag ska försöka bocka av några ärenden inne i stan idag men annars har jag ingenting planerat. börjar kännas lite konstigt att ha så många lediga dagar, vet inte riktigt vad man ska göra av dem.

har varit sämst med bilder på sistone men nu ligger kameran på laddning så ska försöka få med några bilder i nästa inlägg ;)
ha en fin dag! puss

what i live for

söndag igen och helgen går redan mot sitt slut.
jag har haft en relativt lugn helg som spenderats med de allra bästa!
i fredags lagade jag och min älskling middag tillsammans. lasagne, sallad och rött vin till det, sååå gott! åt tills vi fick paltkoma, haha. senare såg vi idol och då kom även frida, samme, andreas och emma över. god dryck och trevligt sällskap som resulterade i en perfekt fredagkväll!
och sedan gårkvällen som spenderades med finaste emma och jessica. pratade, tittade på film, åt efterrätt och tog det allmänt lugnt, sådana kvällar som behövs ibland(:



RSS 2.0