i'm into you

jobbet rullar på och även fast det varit mycket att ta in dessa dagar så tycker jag tiden flyter på väldigt bra. tycker att det är rätt trevligt att prata och fika med alla söta tanter och gubbar och få höra hur mycket dom uppskattar en. dock finns det ju dom som kräver lite mer men samtidigt är det ju ett jobb, går ju inte att ha det chill hela dagarna ;)
'
igår var jag ledig och dagen spenderades ute på vitskär med jessica. röda som tomater (åtminstone jag) cyklade vi hem och åt en ben&jerrys, älskar't! därefter blev det middag med älsklingen och sedan gick vi på en långpromenad i det härliga vädret. kvällen avslutades med film och mys innan det var dags för sängen.
'
har en tung helg framför mig så längtar verkligen tills nästa vecka då det blir rätt lugnt. nog fasen är det bra med jobb och cash, men samtidigt får man slita för det. även tiden är ju dyrbar.
aja, nu ska jag röra på mig. blir att spendera kvällen med emma och jessica :)
pusspuss

it wont make sense right now

oj, vet knappt vad jag ska skriva med tanke på att det hänt så mycket sen sist.
kan ju dock börja med att säga att midsommarhelgen blev fantastisk!
mycket party, onyttig men enormt god mat, massor av dricka, kubbspel, skratt osv. med ett underbart gäng! hade inte kunnat bli bättre helt enkelt :)
´
annars då? jobb, jobb och jobb. denna vecka är jag ledig en av sju dagar (imorgon). känns lite tungt men samtidigt är det bra att jag kommer in i rutinerna eftersom det är en del att ta in.
´
igårkväll blev det en härlig kväll ute på älven tillsammans med danne, andreas, frida och emmy. sjukt mysigt att åka iväg en sådan sommarkväll när solen skiner, vinden är stilla och vattnet ligger helt spegelblankt ♥
missar man en fin dag får man ta vara på kvällen istället vilket var precis vad vi gjorde :)
pusspuss
´
((har inga bilder på den här dator så tyvärr blir det bara text denna gång))

if you know what i mean

grått och regnigt, usch vilken tråkig start på sommaren.
dagen har varit rätt stressig och det har fixats med både det ena och det andra. först och främst var det handling inför helgen och kan säga att jag, emma och jessica inte alls var ensamma på maxi. sedan har jag packat mina saker, jag och emma har bakat till efterrätten imorgon och strax ska vi lasta in det sista i bilen, skönt!
'
har min första dag på jobbet imorgon och konstigt nog är jag inte alls nervös just nu, men troligtvis kommer det när jag ska sova, oftast så det brukar vara. jag hoppas iaf att det går bra och att jag trivs, ska ju trots allt jobba rätt mycket i sommar.
'
nej nu ska jag se ett avsnitt av grey´s och sedan försöka somna i hyfsad tid
pusspuss på er!

i've got a feeling

det fina vädret fick inte stanna så länge, verkar som att hela denna vecka blir mer eller mindre grå.. dock har jag behövt fixa en del grejer inför jobbet så egentligen har vädret inte spelat så stor roll, börjar känna mig lite nerväs inför fredag då jag har min första dag.
aja, direkt efter jag slutat jobbet är vi ett gäng som drar till lycksele för att fira midsommar tillsammans. god mat, god dricka, kubb, spel och bra musik med de allra bästa, kan ju inte bli annat än bra!
bra väder hade ju iof varit ett plus i kanten så vi håller tummarna för det ;)
.
nej nu ska jag fortsätta städa min bil och därefter åka in mot stan.
ha en bra dag snyggingar!
.
några bilder från middagen i fredags:

pics

har inte hunnit få så mycket bilder från studenten ännu, men eftersom det var så många som fotade går det ju hursomhelst inte att lägga upp alla. här kommer iaf några bilder av mig, mamma, pappa och jessica:

take it to the limit

ojojoj vilken dag, kväll och natt det var igår! det man hört om att studenten är en av de bästa dagarna i livet kan man verkligen bara hålla med om. skratt, glädjetårar, skrik, ja känslan var helt sjuk och det är en dag jag kommer minnas resten av livet.
kort och gott såg dagen ut såhär: champangefrukost och jordgubbar halvsju på morgonen, sedan fotografering och tårta + betygutdelning på skolan, därefter utspring, massor av kramar och sedan upp på flaket: dans, dricka och massor av skratt! hem för att äta med släkt, vänner och familj och sedan in till stan igen för förfest och en grym utekväll.
älskar alla fina människor jag har i min omgivning som gjorde denna dag oförglömlig, ni är underbara ♥
bilder kommer i nästa inlägg då jag hunnit lägga in mina på datorn samt få bilder av alla andra som fotat ;)
ha en fin helg pusspuss

we gonna take this moment

helgen har (som vanligt) varit väldigt trevlig. bjuder på lite bilder så det inte blir så mycket text att läsa ;p
tog första doppet för i år med jessica och tro det eller ej men det var riktigt skönt!
mot kvällen var jag på nydala en sväng med jessica, cecilia, igor och zack
drog sedan in till stan och kvällen avslutades med nattmat ute på bryggan
ännu mera bad och sol, denna gång ute på favoritstranden här i obbola. ville verkligen ta vara på de varma och härliga dagarna som helgen har bjudit på!
självklart gosat med emmas kattungar som bara blir sötare och sötare, här är lilla Musse
(har även hunnit med fest och ännu ett strandbesök, men vart kameran var då är frågan)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
annars då? första dagen på studentveckan och jag känner redan hur stressig den kommer bli.. jävligt rolig men stressig!
lämnade tillbaka datorn idag och man känner verkligen att det är något som saknas, redan. hemskt vad beroende man är av dator egentligen.. tur det finns andra som jag kan använda då det krisar ;)
i veckan står klassen som första prio på shemat. ikväll vad det middag på vita björn, imorgon blir det troligtvis förfest och sedan taket och på onsdagkväll blir det att dekorera flaket och fixa med det sista innan torsdag. känns helt sjukt att det bara är några dagar kvar nu, helt ofattbart!
dags för sängen, pusspuss!

all of the lights

balen var hur trevlig som helst och verkligen en kväll att minnas!
låter bilderna tala för sig själva:

(bilder av mig, andreas, frida och cecilia)

would you show me the way

sitter i dannes lägenhet och lyssnar på musik. ska strax åka in till stan för att möta upp emma och sedan blir det att fixa en frisyr till kvällen. känns konstigt att balen är redan ikväll. tycker det var nyss jag beställde biljetter och klänning men tiden går fortare än vad man tror!

hursomhelst har vi fått kanonväder idag. sol och ca 25 grader varmt, kan inte bli så mycket bättre!
börjar faktiskt känna mig liiite nervös men samtidigt taggad, kommer bli riktigt trevligt :) vi är ett gäng som kommer börja kvällen här hos danne och därefter åker vi till balen med respektive bilar. jag och danne ska få låna andreas nya cab och det känns ju inte helt fel att komma glidande i en ny bmw måste jag säga! ;)

nej nu måste jag kila. eftersom jag sitter vid dannes dator har jag inga bilder att bjuda på, men lovar att det kommer en hel det i nästa inlägg. pusssss



give me more

oj, tiden går så fort att jag knappt hinner märka att uppdateringen är dålig.
har hunnit med massor med trevligheter under helgen.
fredag - på dagen blev det en runda på stan och sedan chill ute i det härliga vädret med trevligt sällskap. mot kvällen var jag, emma, danne, micke och jessica och åt middag på kinarestaurang. därefter blev det bio (hangover 2) och sedan ett kort besök på båten innan vi åkte vidare till micke för att spela spel och prata.
lördag - ännu en sväng på stan och inhandlade det sista inför balen. kvällen blev väldigt händelserik och kan kort säga att jag och emma besökte tre olika fester, drog på båten med ett härligt gäng och sedan efterfest till 5 på andreas uteplats. verkligen hur bar kväll som helst! :)

idag gjorde jag min sista dag på SBNord och jag kan lova att det känns grymt skönt. ikväll blir det att träna och umgås med tjejerna! pusspuss

några bilder som tagits med mobilen under helgen:


walking on sunshine

gårkvällen blev riktigt lyckad! jag, emma, danne och andreas började kvällen ute i solen med pizza, drinkar, vattenpipa, jäger mm. sjukt trevligt! därefter drog vi till tc där det var fullt drag, verkligen hur mycket folk som helst.
har insett att tc är ett riktigt bra ställe att dra till, helst nu när det är sommar och man börjar vilja sitta ute :)

just nu sitter jag och väntar på middag. grillat kött, potatis och rotfrukter i ugn, sallad och hemmagjord dressing, kan inte bli så mycket bättre faktiskt!
vädret är på topp, alla skoluppgifter klara och studenten är om två veckor, livet leker!


RSS 2.0