in the sun

redan söndag, tiden går fort när man har roligt!
vi invigde helgen med en lugn kväll. en god middag och sedan kom andreas och erika över en stund. satt och pratade, drack drinkar och bara hade det bra. ibland behövs inte mycket för en trevlig kväll.
lördagen spenderade jag på stan med emma och micke. vid halv fyra var det hem för att förbereda middagen och efterrätten som vi skulle bjuda på. vi hade (som vanligt) en enormt trevlig kväll som slutade med utgång och nattmat.
(fridas bild)

idag då? solen skiner och jag och min älskling har verkligen tagit vara på vädret. en lång cykeltur följt av lunch och glass ute i stekande sol. underbart väder.
strax ska vi ut och checka grillplatsen inför morgondagen och sedan blir det hem till obbola. en lugn kväll passar perfekt idag.
min kärlek


won't let go

nyduschad och fräsch. bestämde mig för att ta en powerwalk/joggingrunda såhär på eftermiddagen. ta vara på vädret som äntligen skärpt sig och samtidigt få lite träning vilket ju aldrig skadar. hur skönt som helst men jobbigt, dock är det ju det som är tanken ;P

har nu en ledig helg framför mig och det känns toppen. mer än så tänkte jag inte skriva i nuläget.
se till att njuta av ledigheten och av vädret! puss på er

gårdagens inköp:

ett par vita skor och ett par svart jeans (äntligen!)

sis

tråkigt väder kan man då lugnt säga.. hoppas verkligen att solen och värmen hinner komma så man åtminstone kan grilla på valborg.

har spenderat eftermiddagen med therese och i nuläget sitter vi och tittar på tv. älsk står i köket och maten är på g. vi gör det enkelt idag, köttbullar och makaroner.
handling senare ikväll är ett måste!
annars har dagen rullat på rätt bra. som vanligt blir det en hel del att snacka om när vi inte ses lika kontinuerligt, sedan har vi även shoppat lite på stan, fikat och tagit det lugnt.

helgen närmar sig och mina planer för morgondagen står ännu oklara. får se vad det bli helt enkelt.
nej, dags för middag, puss på er!

finally

två långa dagar på jobbet = en trött sofia.
känns skönt att jag bara har två halvdagar innan ledig helg nu, som vanligt lika efterlängtad.

annars har det väl inte hänt sådär jättemycket hittills denna vecka. jag och älsklingen var hemma i obbola igår. röjde undan en hel del i mitt gamla rum, både sådant som skulle slängas och sådant som skulle sparas. skönt att ha det mesta gjort, är ju så enkelt att man lämnar kvar en massa och sedan bara låter det vara.

annars? i nuläget sitter jag och väntar på emma och jessica som dyker upp inom kort. imorgon ska jag träffa systeryster och kanske hinner jag med att träffa evelina en sväng denna vecka också, får se! nej nu plingar det på dörren. puss på er!

fick med mig dessa två snyggingar från h&m, alltid kul med nya bikinis inför sommaren



on and on

ursäktar för mitt dåliga bloggande senaste dagarna..
helgen har varit rätt ansträngande med både jobb och andra aktiviteter så sömnen har fått lida lite under dessa dagar.
efter jobbet i lördags hann jag bara hem för att fixa till mig och sedan blev jag hämtad av emma och jessica. vi åkte vidare till cissi där det blev förfest, middag och taggning inför kvällen. sedan gick vi till gammliahallen och Eric Saade (min present). trots att publiken var ett minus var konserten riktigt bra och det var ögongodis naaaanting vill jag lova! ;) tack för kvällen tjejer




igår var det jobb heela dagen och efter ca. 3½ timmars sömn var det faktiskt rätt tugnt. tur att jag har en underbar pojkvän som stod för middagen, eftersom orken verkligen inte var på topp när jag kom hem. kvällen följdes sedan av filmtittande, gósaker och mys.

det var helgen, idag är jag ledig. PUSS!



wonderful

igår var en såndär skön dag på jobbet; en lugn förmiddag följt av gófika och möte på eftermiddagen. slutade strax efter tre och förutom vädret kändes det riktigt härligt.
kvällen spenderade jag med frida. det blev hårfärgning, tv-tittande och självklart en massa surr, riktigt trevligt.
dock måste dagen ha varit en aning ansträngande ändå med tanke på att jag slocknade strax efter tio, så fort vi lagt och för att sova. hehe

men idag är jag ledig så nu får jag ta igen mig lite. har just ätit frukost och strax åker träningskläderna på för en promenad ute i solen. blir så glad av att vakna upp till solsken så därför ska jag se till att ta vara på finvädret också! annars står dagen rätt oplanerd, hoppas ni får en fin dag!
puss

live my life

hej och hå!
alltså ibland tror jag vädret skämtar med oss på riktigt. snöstorm, grått, kallt och dystert.. aprilvädret har verkligen satsat i år. vet aldrig vad man ska vakna upp till numera, det gäller att ha alla olika sorters skor och jackor framme för att vara förberedd. aja.

jobbade halvdag idag så nu på eftermiddagen har jag bara donat på här hemma. duschat, städat, tvättat, lagat mat (etc.), med andra ord varit riktigt effektiv! :P nu väntar jag bara på min älskade sambo som strax kommer från jobbet. kvällen står rätt oplanerad, med detta busväder vill man helst bara hålla sig inne. (A)

umgicks med mina tjejer igårkväll. som vanligt har vi massor att prata om så det var riktigt trevligt. hann även svänga förbi mamma och pappa en snabbis. kvällarna går alldeles för fort, thats for sure!
nej, nog för denna gång! hejs


love

det är itne alltid det blir som man tänkt sig. ibland händer sådant man inte kan styra över vilket hände i fredags. emma blev dålig under dagen så vi kände att det var lika bra att ställa in kvällens planer så istället för utgång blev det en lugn hemmakväll med film och mys.

gårkvällen bjöd på förfest, scharinska, mates of mine, pipes och fyllekäk på donken. riktigt lyckad kväll om jag får säga det själv!

annars har helgen varit väldigt lugn. varit på några affärer och införskaffat oss lite smått och gått till lägenheten. även ett par nya träningsskor fick följa med mig hem vilket känns riktigt bra!
nu sitter vi i soffan och har precis ätit middag, efterrätten står i kylen och halv tio väntar en film på bio.
en söndag fylld med kärlek och mys med min finaste. ett perfekt avslut på denna helg.
pusss


in the air

äntligen fredag och äntligen heeelg!
känns jävligt bra efter att ha jobbat åtta dagar i sträck nu. har hunnit bli rätt så slut i kroppen så lite ledighet och lite extra sömn sitter absolut inte fel!

dagen bjuder på sol vilket känns helt underbart! fastän det fortfarande är rätt så kallt så känns det såå mycket bättre när solen lyser. blir på så dåligt humör när det bara är grått och regnigt så jag hoppas dethär håller i sig nu. tänkte mig ut på en promenad om en stund för att ta vara på vädret.

kvällen bjuder på party och utgång!
ha en fin dag, puss på er




thoughts

skrev nyligen om att vi har fått iordning med det mesta i lägenheten och införskaffat oss det vi vill ha i nuläget, men jag vet faktiskt något som vi saknar: en katt.
en mjuk, gó och mysig liten kattunge!
vi har letat ett tag och verkligen hållt ögongen öppna men hittills har vi inte hittat det vi sökt. håller tummarna på att det inte dröjer länge till nu.

musse är grymt saknad och jag känner när jag är hemma i obbola vad härligt det är att få mysa med katterna.. är man van att ha katt är det verkligen lätt att sakna det sällskapet.




vill ha...

exhausted

så sjukt irriterande att vårat internet inte vill funka. eller ja, just nu är det routern som verkar vara paj så det funkar när man kopplar i uttaget. däremot är det inte så kul att sitta på golvet för att surfa.. aja. förhoppningsvis löser det sig snart.

inte nog med att internet inte funkar.. vädret är kasst och jag är sjukt trött. har jobbat (för) många dagar i sträck nu vilket börjar kännas. fast än det är korta dagar ska man ju ändå upp och det börjar sätta sina spår. less.

aja. kvällen har jag i alla fall spenderat med bästaste emma. vi var på lite kvällsshopping till att börja med och senare fick jag agera frisör. klippning och färgning stod på schemat. tror det blev bra, hann dock inte se reultatet av färgen.
puss

be strong

sjunde april idag och precis ett år sedan jag tog körkortet! känns verkligen konstigt att jag bara haft det i ett år, känns som jag haft det myycket längre.
idag skulle jag nog inte kunna tänka mig ett liv utan det, oj så roligt och användbart det varit under bara ett år!

nej nu till helgen! igår var vi på middag hos daniels mormor. med god mat, dryck samt ett supertrevligt sällskap kunde inte kvällen  blivit så mycket bättre, riktigt lyckat! 
denna dag har förutom jobb varit rätt lugn och just nu sitter jag och väntar på att jessica ska komma hit. vad kvällen bjuder på återstår dock att se ;)
hoppas ni får en fin kväll! puss


you're right for me

onsdag idag och morgonen har varit precis som den ska en ledig dag som denna, vill säga lugn och skön. solen skiner och termometern står på plusgrader, inte många men det går åtminstone åt rätt håll vilket är huvudsaken!
strax kommer älsklingen hem på lunch och sedan ser eftermiddagen rätt lugn ut. hade tänkt städa lite här hemma, kanske ta en promenad och bara njuta av min lediga dag.

kvällen bjuder på födelsedagsfika hos Frida som fyller 20 idag!
ska bli trevligt att träffas, blir alldeles för långt mellan gångerna..

det är inte ofta man får såhär bra brev hem med posten!
6300 kr tillbaka på skatten(:

straight up

trots att det varit rätt kallt så tycker jag det varit en riktigt härlig dag. solsken och vårkänslor! förstår mig inte rikitigt på vädret som varit de senaste dagarna, men jag hoppas det inte dröjer länge tills marken är bar igen. blev ju som ett hopp bakåt i kalendern med all snö som kom och det gillas inte, sommaren är redan efterlängtad!

jobbade bara halvdag idag och sen gick jag ner till stan där jag träffade evelina och tog en fika. pratade och tog igen lite tid vilket var mycket trevligt! just nu sitter jag och min finaste och väntar på middagen, lax i ugn. sedan bjuder kvällen på storhandling och mys.

puss på er

hemavan

vilken härlig helg vi haft!
varit i fjällen och bara haft det bra tillsammans med daniel och hans pappas familj. åkt skidor, ätit och druckit gott, blivit uppassade, och bara haft det trevligt! jag som var så nervös eftersom jag inte åkt på bra länge, men väl ute i backen flöt det bara på, hur kul som helst :) måste verkligen göras oftare!
bilderna får tala för sig själva:










annars? ny vecka och nya möjligheter :)
idag kommer finaste evelina hem från filippinerna också, så dags att ses snart :p

RSS 2.0