just stuff

duschat, lagat middag, ätit middag och diskat undan. det är ungefär vad kvällen har bjudit på hittills och så mycket mer än så blir det inte. bestämt mig för att ha en lugn kväll ikväll vilket verkligen behövs. somnade i älsklingens famn igår, ca fyra minuter efter att vi startat one tree hill, så tänkte att det kan vara behövligt med en hemmakväll.

tre dagar till och sen är det nyår. år 2012!? känns ganska sjukt vad tiden flyger iväg. och något som också börjar närma sig är våran flytt. en månad och sen är vi där, längtar så enormt!
det känns att vi snart är där med tanke på att vi börjat köpa en hel del nytt till lägenheten. även förrådet har vi börjat städa ur och sånt vi inte ska ha kvar säljs eller slängs. sååå spännande!
nej, allt för denna gång. puss på er








something beautiful

oj vad trött jag är. trots min lediga dag var jag uppe tidigt imorse för att åka till vårdcentralen. när jag ändå var i farten tog jag en runda på stan efteråt för att inhandla kläder till nyår.
det var mycket folk på stan och alla trängdes i reorna, men trots det hittade jag det jag sökte. fick även tillfälle att se både moa och amanda från idol som uppträdde på torget.

planerna kring nyår är ännu inte riktigt klara. jobbigt när det ska vara så svårt att lyckas bestämma något. men som ordspråket lyder "ju fler kockar desto sämre soppa".. nämen några riktlinjer har vi hunnit få så det går åtminstone åt rätt håll!

tänkte inte skriva så mycket mer.
ska gå och mysa med min älskling, se något avsnitt av one tree hill och bara slappna av. jobbet kallar imorgon.
pusspuss!

photos

just ja, bilder. så vare!

julfina naglar

besök av tomten och julklappsöppning



mat i mängder

christmas

julafton. en dag med nära och kära, familj och vänner.
'
jag och älsklingen började dagen med att bara ligga och mysa efter att vi vaknat. såg sista avsnittet av julkalendern och sedan klev vi upp för att äta frukost och dela våra julklappar. underbart ♥
'
vid ett åkte jag hem till obbola för att möta upp familjen. prata och umgås lite innan vi någon timme senare for till moster. hela släkten samlad, stora som små. massor av mat, julklappar, godis och glädje. självklart såg vi även kalle anka och fick besök av tomten. en klassisk jul helt enkelt.
'
bilder från dagen kommer senare då jag har min egen dator.
hoppas ni haft en underbar julafton! puuss


what doesn´t hurt you makes you stronger

dagen före julafton och det regnar.. inte direkt det väder som höjer julstämningen, menmen.
dagarna har verkligen rusat förbi och jag har knappt hunnit fattat att det är helg, än mindre julafton imorgon!

i måndags blev det kvällsshopping med finaste emma. tycker det är så mysigt att gå runt i affärerna och titta på kvällarna. påminner mig lite om när vi var i bryssel förra året. gick runt i massa butiker på kvällarna, tittade in i små söta chokladbutiker och stannade på torget för att titta på alla juldekorationer. där hade dom verkligen julstämning på hög nivå!

i onsdags delade jag, emma och jessica våra julklappar.
drack glögg, åt knäck och fick superfina julklappar. har världens bästa och finaste vänner



nej dags att sluta. ska fixa lacket på naglarna! pussss

the way it goes

nu var det ett tag sedan igen. dagarna går så fort och helst nu veckan före jul då det är extra mycket att stå i. menmen, så är det ju.

ska försöka sammanfatta mig lite kort om helgen iaf.
blev middag med min älsklingen på allstar i fredags. första gången jag var där och måste säga att det var väldigt god mat. åt, pratade och drack gott innan vi tog bussen hem för att mysa framför en film.
jobbade hela lördagen och spenderade kvällen med mina tjejer. halva söndagen bestod även den av jobb och mot eftermiddagen åkte vi hem till obbola där det blev papparkaksbakning och senare middag. fick även med oss en julgran därifrån som vi klädde senare på kvällen. blev riktigt mysigt!







longing

vilken långsam dag.
precis som jag anade blev det inget utav det som var tänkt. avbokade jobb eftersom det var planer på skoterkörning till kortet. självklart blev det inställt på grund av vädret så här sitter jag nu, rastlös och ensam.. nä så hemst är det väll inte. rätt skönt att bara ta det lugnt också men tråkigt när man var inställd på annat.

var nere på skohuset och tittade eftersom jag är i behov av ett par nya skor men jag kände mig verkligen inte på shoppinghumör idag så det blev inget köp. tror jag istället ska städa och snygga till lite här hemma nu när jag ändå har tid till det.


lilla julafton med girlsen igår var supermysig. vi åt massor av julgodis, drack glögg och pratade i massor. det märks att man träffas alldeles för sällan när man nästan pratar i mun på varandra, alla har så mycket att berätta och dela med sig av.

right now

ännu en ledig dag! om bara vädret kunde ändra sig från gråmulet och regn till exempel fallande snö så hade allt varit i sin väg. blir så trött och deprimerad när det ser ut såhär, helst när det bara är någon vecka tills jul.. ofattbart.

hursom! jag känner mig grymt effektiv som tvättar, bakar och bloggar samtidigt. ännu en sats av chokladkolan står på schemat. ska ta med och bjuda tjejerna ikväll. förövrigt blev jag positivt överraskad när jag kollade lönen denna månad. inte helt fel att få lite extra lagomt efter jul. det gillas!

middagen hos mormor och morfar var super igår. pratade, åt gott och hade det hur bra som helst. som vanligt går man därifrån alldeles för mätt så det enda som lockade när vi kom hem var soffan.

dags att sluta! pusspuss


through storms

ledig idag vilket känns grymt skönt. passade på att ta en rejäl sovmorgon för att sedan ligga i sängen och dra mig en lång stund. nu är jag dock uppe, redo och klar för dagen. jag och emma ska en sväng på stan men det är inte förrän vid halv två så jag har god tid på mig. behöver fixas lite här hemma.

julafton nästa lördag och det börjar verkligen dra ihop sig. jag och älsklingen bakade chokladkola igår (supergoda) och tittade på ensam hemma. snacka julstämningen där! annars är det väl inte så mycket speciellt som händer. ska på middag hos min mormor och morfar ikväll så det ska iaf bli trevligt. var allt för länge sedan!

och just ja, imorgon är det lilla julafton med tjejerna från klassen. ska bli så mysigt att träffas! ta igen lite tid, prata, dela julklappar och bara umgås. puss på er fina!


tror jag lyckades fånga snyggaste bilden på mig och musse hittills;




million ways to love you

helgen går redan mot sitt slut men jag måste säga att den verkligen har varit händelserik!
för att göra det långa kort så skriver jag en punktlista, enkelt och lättläst.

fredag: slog in de första julklapparna under eftermiddagen. till kvällen var det inflyttningsfest hos cissi och igor som följdes av häng hemma hos emma och micke. mycket trevligt.
lördag: jag och älsk tog med oss jonna på en riktig shoppingdag. handlade de sista julklapparna, tittade runt, åt lunch och bara hade det bra. hem för att äta middag och göra oss i ordning för att sedan åka mot mariehem och fest.
idag: blev upphämtade av daniels pappa, frida och jonna för att sedan åka mot häggsjö. lekte ute i snön, åkte skoter och njöt av den härliga vinterdagen! mot kvällen blev vi bjudna på julmiddag och nu sitter vi hemma, mätta och belåtna, och ska strax lägga oss framför en mysig julfilm. men först: julkalendern, såklart!







mycket text...
hoppas ni haft en härlig helg. puss på er!

we made it all this way

äntligen helg, grymt!
det har varit långa dagar den här veckan men nu så. kan bocka av skoterteori och teoriprov och bara invänta körningen som för övrigt känns rätt rolig.

igår hann jag även fixa några fler julklappar. börjar inte vara så länge kvar nu så det känns underbart att nästan allt börjar vara klart. sitter och funderar på om jag kanske ska lägga lite tid nu på eftermiddagen till att börja slå in några klappar, hade ju inte varit helt fel.

annars då? inflyttningsfest hos cissi och igor ikväll, stan + ev. fest imorgon och till daniels farmor på söndag. ja för en gångs skull är helgen rätt så spikad, men det är ju kul det med!
hoppas ni får en fin fredag!

snow

inget nytt. jobb, skoterkurs och nu hemmahäng. kan inte påstå att man hinner speciellt mycket dessa dagar. men hursom är det skönt att få det överstökat, kursen alltså.

fick några bilder på första snön. genom bilrutan och med mobilkameran, men ändå.





ha det fint! PuSs

a place in my heart

snö, kyla! shit vilken överraskning det var att vakna upp imorse och inse att det var vitt ute, äntligen!
trots att snön har varit efterlängtad så har den ju dock sina nackdelar. halkan, (som jag fått känna på ett antal gånger under dagen), frusna fötter och en dålig effekt på min bil som tydligen vill krångla lite extra när det är kallt.
trots det så har dagen ändå gått hyffsat och jag kom just hem efter första teorilektionen till skoterkort. egentligen skulle det ha varit uppkörning på fredag men på grund av för lite snö blir den framflyttad vilket ju var lite tråkigt, hade varit skönt att få göra bort allt i samma veva. menmen.

annars är veckan rätt planerad med jobb och teori så vill helst bara att det ska vara helg igen. får hoppas att denna vecka flyger iväg i samma tempo som förra ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa framför tvn och njuta av att göra absolut ingenting.
puss fina ni!

ps. har hittat mina nya drömskor. (bilden ger inte full rättvisa till skorna)
möjligtvis en julklapp till mig själv. tåls att fundera på. ds.

second

redan söndag och som vanligt blir det lite tystare här på bloggen under just helgerna. i
fredags blev det (precis som de senaste fredagarna) mys framför idol. nästa gång är det ju fnial så riktigt spännande att få se vem som drar hem titeln i år.. amanda eller robin?

igår vad jag och shoppade med min kära syster. fixade lite julklappar och tog igen lite syskontid. supertrevligt! känns bra nu när det flesta klapparna är klara, bara några enstaka som jag är lite osäker på.
har även köpt papper och snöre så nu är det bara att börja slå in vilket, i princip, är det roligaste!

idag har det varit rätt lugnt. julmarknad på gammlia, handling och strax henm till päronen för middag och söndagshäng.
hoppas ni haft en fin helg, puss på er!

min allra finaste älskling <3




beyond the surface

första december, redan torsdag och snart helg. dagarna rusar verkligen fram!

hängde med mina fina vänner i obbola igår. pratade, drack te och myste. sånna där kvällar man bara behöver tillsammans.
ikväll blir det också en tripp till obbola men då för att besöka mina föräldrar istället. äta middag och läges-checka lite sådär. är ju en helt annan sak nu när man inte bor hemma längre, man har som inte samma koll på vad som händer som man hade förut, så det ska bli trevligt.

:dagens

btw, glömde ju berätta att vi bakade lussekatter här hemma i måndags.




pussss



RSS 2.0