i like how it feels

kändes ovanligt att vakna upp här hemma i obbola. själv är jag ledig medan alla andra i familjen jobbar/går i skola så just nu har jag hela huset för mig själv. det var verkligen inte igår, hahah!
har ätit en god frukost och sitter och tittar på lyxfällan för tillfället. väldigt skönt med tanke på att gårdagen var rätt slitsam.

dagen ska jag spendera med jessica. inget bestämt om vad vi ska hitta på men alltid blir det något!
ikväll börjar vi köra en del grejer till vårt nya förråd och imorgon har vi besikning av lägenheten. mycket som händer, sådant som ska planeras och förberedas men mitt i allt jobb är det ju samtidigt sjukt spännande!


tittade igenom lite bilder och hittade denna.
hade INTE sagt nej till detta nu. utlandsresa, sol, värme och ett svalkande dopp



so much to feel good about

oj här var det dött, inte en rad skirven sedan i onsdags. menmen.
det är mycket som ska fixas innan flytten nu. igår flyttade vi ut i princip alla möbler från hela lägenheten, idag städar vi för fullt.
flyttar hem till obbola ikväll till och med onsdag då vi äntligen får komma in i lägenheten!
nej dags att hjälpa till med städningen så inte frida och daniel behöver göra allt! pussen

soon enough

min kropp var inte rikitgt hundra igår och därför bestämde jag mig för att sjukanmäla mig idag. vila upp mig och se till att jag blir frisk innan jag kör igång igen. har just vaknat och det känns faktiskt bättre nu idag (peppar peppar).
ska åka till mammas jobb och träffa henne en sväng nu på förmiddagen. det hade kommit en hel del post till mig, både paket och brev så hon skulle ta med det.
skönt att vi adressändrat nu så när vi flyttat kommer min post komma direkt till mig, vilket man ju tar ganska självklart, ;)

i övrigt så är flytten igång på riktigt. jag och älsk började torka skåp, rengöra och packa ner ännu mer igårkväll. känns bra att vi ligger några dagar före och tar lite i taget, insåg att det var rätt jobbigt med all städning ändå..
nej, dags att göra mig iordning, pusss!


never letting go

helgen är förbi och en ny vecka är i farten. sista veckan i denna lägenhet t.o.m!
jag väcktes fem över sju imorse av telefonen. miss av mina chefer som hade planerat in mig på jobb utan att jag visste om det. eftersom jag inte hunnit planera något för dagen och eftersom det "bara" var halvdag så pallrade jag mig till jobbet hursom. inte ett jätteroligt uppvaknande menmen.

nu sitter jag iaf hemma och funderar på vad jag ska göra med resten av dagen. (?)
kanske bara stanna inne, fixa lite och ta det lungt.. eller kanske gå ut på en promenad och få lite luft.. får se.


det börjar se lite tråkigt ut här hemma med möbler som står felplacerade och en hel del halvpackade flyttkartonger som tar upp en massa plats. tur att det bara är tillfälligt ;)

dream about you


fredagkvällens bilder får tala för sig själva men kan dock nämna att det var en riktigt trevlig kväll!



feelings

snart fredag, snart helg, äntligen!
imorgon planeras det party och jag börjar vara riktigt taggad! känns som det var ett tag sedan jag festade på riktigt, så hoppas det blir trevligt.

kvällen har jag spenderat med therese. tagit igen lite tid, bakat och nu tittar vi på film. blir alltför sällan man ses nu när jag flyttat hemifrån..
nej, ska återgå till filmen nu. puss på er!

finaste musse, kommer sakna dig
vila i frid <3


living and loving

ligger för tillfället i soffan och tittar på tv. just ätit lite frukost och ska strax börja göra mig iordning för dagen, som jag ska spendera med evelina.
inte helt klart vad vi ska göra men evelina hade en del ärenden som ska bockas av och annars blir det att försöka ta vara på tiden så gott det går. hon drar nämligen till filippinerna den första februri så det dröjer ett tag innan nästa gång vi kan ses.

annars då?
gick en sväng på stan med emma igår. pratade, shoppade och tog en fika. (chai-latte på wayne´s, mumma!)
flytten börjar även närma sig och vi blir mer och mer sugna på att få komma in i nya lägenheten. nästa vecka blir det att ta tag i packning och städning på riktigt.

nej, dags att kila! pusspuss


that way

hemkommen och helt slut. känner endast för soffan och en film med älskling ikväll.
vi kunde inte haft mer tur med vädret idag, undertbart skoterväder.
vi körde en bra bit och det var såå kul.
det är som frihet på något sätt, att susa fram på en skoter och upptäcka hur vacker vintern faktiskt är!
strax efter att solen gått ner började vi bege oss tillbaka, en alldeles lagom tur.







btw så var bion igårkväll riktigt bra, "Hamilton". mycket action, mycket slagsmål etc. men grymt spännande.





one more time

då var skoterkortet avklarat. skönt!
helgen är här och för tillfället ligger jag och funderar på vad vi ska äta till middag ikväll, alltid lika svårt att bestämma.
funderar även på om jag ska åka hem till mamma och prata av mig lite. hon är, precis som jag, ledig idag så det passar ju bra.

annars bjuder helgen på, (förutom jobb), bio ikväll och skoterutflykt imorgon. känns riktigt bra och jag hoppas vädret är med oss denna gång.
kort update. nu dags för lunch. ha en fin fredag!



me, myself and i

började dagen med en sovmorgon vilket inte satt helt fel, och sedan har det rullat på i lugn takt.
min finaste kom hem för lunch, vi tittade på one tree hill, och sedan åkte jag in till stan en sväng. några plagg och lite småsaker senare åkte jag hem igen för mys och middag.
nu ikväll drog daniel iväg för att köra skoter med boysen och själv har jag passat på att baka. var så sugen på göra en tårta så det fick bli en sådan, enkelt och roligt!


fredag imorgon, redan helg.
tidigt imorgon blir det att äntligen göra sista delen för skoterkortet, nämligen körningen. med tanke på att jag gjorde provet för mer än en månad sedan har det tagit sin lilla tid. menmen, har ju inte behövt det ännu heller.
nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te. puss på er!

one moment everything is clear

har inte riktigt haft någon inspiration att skirva så därför har det varit tyst de senaste dagarna. mycket annat att fokusera på istället.

fredagen blev bra. förfest, middag och sedan krogen med tjejer som jag inte ser alltför ofta. mycket trevligt! annars har det bara varit lugnt. middag hos mina föräldrar, filmkväll med tjejerna och lite shopping på det.
vi har börjat handla mer och mer till nya lägenheten vilket känns superkul. det bara kliar i fingrarna, vill köpa en massa saker!
vi började till och med packa lite inför flytten igårkväll. bara smågrejer men ändå, känns bra att ha börjat lite iaf, så vi slipper ta allt på en och samma gång.

nog för denna gång. höres! pusss

more like me

hej och hå vad dagarna rusar iväg!
var inställd på att få köra lite skoter idag men än en gång fick vi ställa in på grund av vädret. eller rättare sagt vädret som varit. mycket snö och inga spår vilket betyder att vi får ta det en annan dag.
istället åkte jag till obbola och spenderade dagen med jessica. pratade, myste och bara hade det trevligt.



och nu.. sitter hemma och gör i princip ingenting. vet inte riktigt vad det är, känns som att både kroppen och huvudet står på off ikväll, inte sugen på någonting. tror att helg och lite ledighet är precis vad jag behöver!
pusss






so in love

oj vilket snökaos det blev!
jag och älsklingen åkte iväg till häggsjö igår för att göra en skoterutflykt till tavelsjö, men på grund av vädret blev det bara en kort sväng, just så man fick känna på det. tråkigt att vädret ska ställa till det när man väl planerat något.. men inte så mkt att göra åt det.

och om det var kaos igår så var det nog mer kaos imorse. ingen hade plogat ute på parkeringen så vi körde fast,. halv sju på morgonen (inte precis då man har det bästa humöret) bilen satt som klistrad i snön och det tog oss nästan en timme innan vi, tack vare hjälp, tog oss loss.
säger bara: skööönt att jag hade halvdag idag, eftersom jag var trött redan innan jag börjat.

nej, nog om snön! efter ett långt letande bestämde vi oss äääntligen igårkväll.
några tusenlappar fattigar e men en s äng rikare, underbart!

lights

glömde helt bort bilderna som jag lovade att slänga in, så de kommer nu istället! (en hel del!)

Nyår 2011/2012:










1/1-2012

nytt år, nya möjligheter! helt otroligt att det är 2012 nu, galet!
det har varit mycket förberedelser nu innan nyår vilket är anledningen till att jag inte har hunnit skriva. förutom jobb så har det shoppats nyårskläder, det har handlats mat och det har bakats kakor.
det var en hel del att förbereda inför aftonen, både vad gäller städning och möblering, men med lite hjälp gick det rätt smidigt ändå. måste själv säga att vi lyckades enormt med middagen och förfesten. det var såå trevligt och vi blev såå mätta!

när klockan närmade sig tio drog vi vidare mot böleäng där festen var i full gång.
för min del slutade kvällen redan vid ett eftersom jag har jobbat nu på morgonen. lite tråkigt att jag missade efterfesten men vad gör man.. bara att gilla läget. sedan kan jag ju tillägga att det känns helt ok såhär i efterhand, då alla andra ligger trötta och bakis ;)

slänger in bilder senare idag.
Gott nytt år på er!




RSS 2.0