you got me feeling

dagarna flyger fram och imorgon är det första maj!? helt sjukt egentligen, snart är vi inne på sommarmånaderna!
valborg idag och jag kan inte påstå att jag är övertaggad direkt. åkte på en riktig förkylning igår och efter en hel dag på jobbet var jag totalt slutkörd. det blev att spendera hela kvällen i sängen med feber, huvudvärk och förkylning, huvva! det blir med andra ord ett lugnt valborgsfirande för min del ikväll.
 
annars rullar dagarna på som vanligt. i lördags var vi hos finaste farmor för att hjälpa henne med flytten. inte det enklaste att flytta efter att ha bott över 30 år på ett och samma ställe, men trots en hel del grejer och flera olika viljor gick det bra och vi hann med en hel del!
 
nej, dags för lunch. hoppas ni får en bra kväll (trots det tråkiga vädret..)
pusspuss

we can't get back yesterday

det har varit dåligt med bloggandet på sista tiden och som vanligt är bristande motivation den största boven. dock känns det som att det varit väldigt mycket på sistonde (allt från träning, till plugg till olika småprojekt) och därav har bloggen blivit ännu mer lidande. menmen, nu så!

eftersom jag har prov imorgon så spenderar jag kvällen hemma framför biologiboken. inte roligaste men å andra sidan känns det rätt skönt att få bocka av lite. jag börjar se slutet av kursen och jag tycker faktiskt att den gått riktigt bra!
igårkväll hängde jag med tjejerna och bl.a. bokade vi flygbiljetterna till stockholm. det är ju nämligen bara en månad kvar tills vi flyger ner för en weekend i huvudstaden, med shopping, konsert (PINK) och tjejhäng! ska bli superskoj!
 
förövrigt så närmar sig sommaren med stormsteg! jobb är spikat men jag ska även vara ledig en hel del vilket känns skönt. slappna av, vila upp mig och njuta! annars är inga specifika planer spikade för sommaren, men jag ser fram emot sol, värme och härliga sommarkvällar med fina vänner.
 
bjussar på lite bilder (kameran har jag inte haft något uppehåll från iallafall) ;)

ätit och druckit gott samt grillat i massor!
varit och kikat på emmas och mickes kattunge Idun. såååå söt!
körde på fransk manikyr denna gång
strukturerat om i klädkammaren och även köpt nya utemöbler till balkongen
 
puss!

 
 

todays

(skrivet igår. inlägget publicerades aldrig.. )
kom just hem efter ett gympass med emma och jessica. hade en grym träningsvärk innan men lyckades på något sätt träna bort det mesta (för tillfället iaf). riktigt härligt med träning! nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det middag beståendes av grillat(!) fläskfilé och potatissallad, mumma! årets första grillning, yeey :D
 
kvällen bjuder sedan på inflyttningsfest hos finaste Emma och Micke som troligtvis följs av utgång. tror det kommer bli en kanonkväll, taggar! ses i dimman ;)
 
bjussar på lite blandade bilder:
 
förra helgens middag på balder

 
spel, tårta och födelsedagsfirande hos daniels lillasyster
 
nya skor. (laddar upp inför vår och sommar:))
 
naglar gjorda idag. älska gellack!
 
pusspuss!

touch upon the sky

halloj! tänkte slänga in en snabb update innan det är dax att göra kväll;
 
i lördags skrev jag högskoleprovet. svårt att säga hur det egentligen gick men jag är sjukt stolt att jag gjort det nu. från åtta på morgonen till halv fem på eftermiddagen. inte ett jätteroligt sätt att spendera en helgdag på, men nu är det gjort iaf. kändes inte alls kul kvällen före men nu känns det desto bättre, som bortblåst. skönt!
mot kvällen träffades vi helt gäng för middag på balder och sedan häng hemma hos oss med prat, spel och skratt. trots att jag var väldigt trött och sliten efter dagen resulterade det i en mycket trevlig kväll med finaste vännerna!
 
gårdagen spenderade jag med min älskling. under dagen gjorde vi bort en del ärenden och efter middagen gick vi en långpromenad följt av mys i soffan. en lugn och skön söndag med andra ord!
 
slänger in bilder senare. Godnatt!
 
 

living

det härliga vårvädret fortsätter att hålla i sig och man kan inte annat än njuta.
helgen fortsatte bjuda på massor av trevligheter så som middag på allstar, biljard, skoterutflykt, påskmiddag, stadshäng och mys med vänner. kort och gott en superbra långhelg!
 
klockan stod på 04:45 imorse men trots det vaknade jag med glädje i kroppen.
april är här, våren är här och vi har tom fått ställa om till sommartid.
jag trivs som handen i handsken på jobbet och kursen rullar på bra och med fina resultat.
jag omringas av en fin familj, bästa vänner och en underbar pojkvän.
kan ju inte vara annat än glad!

ikväll ska jag träffa min fina tjejer för lite catch-up efter helgen, men först: middag
puss :*

RSS 2.0