forewer in your arms

helgen har varit hur bra som helst och det är anledningen till att jag inte hunnit uppdatera något.
fredagkvällen bjöd på party med ett gäng härliga brudar. förfest här i obbola och sedan buss till stan och 5ive. dans och massor av skratt hela kvällen/natten. vid halv tre var det dags för avslut på kvällen, trött och sliten.
på lördag morgon kändes det verkligen att kvällen hade varit rolig. dock blev det ingen vila utan jag började med att jobba på morgonen och därefter in mot stan. hjälpte danne lite med flyttningen, därefter middag på eastern palace. senare träffade vi upp frida och samme för att glida runt stan med hög musik och bara ha trevligt.

igår blev det att flytta ut det sista ur dannes lägenhet så nu är den helt tom. känns lite tråkigt att jag är borta dagen han flyttar, menmen bara att gilla läget.

håller på att packa inför Bryssel nu så jag är verkligen ute i sista minuten, åker ju nämligen kl 7 ikväll.
känns konstigt att packa vinterkläder eftersom när man reser brukar det ju oftast vara till någon varm plats, så jag hoppas jag får med mig allt som behövs.


hade inte tackat nej till att åka till sol och värme

loud

veckan är snart slut och det känns grymt skönt. imorgon fredag = helg och på måndag bär det iväg mot Bryssel.
igår var det, än en gång, träning för hela slanten. jag och cicci körde först kick´n box och därefter mötte killarna upp oss för simning. eller ja, för min del blev det mest plask, armarna kändes som spagetti efter all boxning och benen var ungefär likadana. men som vanligt känns det hur bra som helst nu efteråt.

var ledig från skolan idag så jag drog till jobbet istället. slutade vid fyra och då mötte jag upp emma och cecilia för lite kort (väldigt kort) planering inför morgondagen. sedan åkte jag hem till en efterlängtad middag.
och nu, ca 3 timmar efteråt så sitter jag på mitt rum och har knappt lyckas röra arslet från datorstolen, har inte haft något bättre för mig. utomhus är det snöstorm så det känns inte så lockande att ens öppna dörren. hehe

några bilder från i lördags:

inne på krogen blev det som vanligt väldigt suddigt ;)

I may be bad, but I'm perfectly good at it

död. det är precis vad jag känner mig nu, fast på ett skönt sätt.
drog till holmsund med emma och cecilia för att träna och det var allt utom lugnt! först body pump och därefter activio. förväntar mig världens träningsverk imorgon men det kommer vara härligt. då känns det att man tagit i.
så ja, det var mina första gruppass sen jag köpte guldkortet och det var verkligen givande! vill prova på de andra passen som finns nu också.

förövrigt så har jag hållt tal och övningskört idag. det gick bra, båda delarna.
nej, dags för sängen. kanske slänger in några bilder från i lördag senare, orkar inte just nu.
haré! puss


hur söt får man va?

love me wherever you are

fan så stolt jag är. talet till nationella provet på måndag är färdigskrivet. började vid två och nu blev det precis klart. grymt skönt att slippa tänka så mycket mer på det under helgen!

gårkvällen spenderades med danne, cissi och andreas. vi började med att äta pizza till middag och därefter blev det lite jobb med cissis bil. vi tjejer städade och gjorde lite andra småsaker medan boysen kopplade in stereo, högtalare och bas. så ja, nu lär man höra när hon kommer på långa vägar :p

när jag skrivit klart detta inlägg så blir det att laga middag och därefter blir det party med cecilia och jessica. impulsivt bestämde vi oss igår för att dra till krogen, och jag måste då säga att jag är riktigt taggad!
hade inte tänkt skriva så mycket mer eftersom jag känner mig lite stressad. midadgen lär ta ett tag och sen måste jag ju duscha och fixa till mig.
men ha en bra lördag! vi hörs när vi hörs


senast vi var på krogenkrogen såg det ut såhär

love forever

oj så veckan har gått fort! redan torsdag vilket betyder snart helg!

under fredag och lördag är inga planer spikade, så vi ser väll vad det blir då. men på söndag är det i alla fall Harry Potter som gäller. klockan 21:00 kommer vi sitta ett stort gäng övertaggade ungdomar (åtminstone en taggad, jag) i biosalongen.
var och hämtade ut dom flesta biljetterna igår då det var premiär och det var sjukt mycket folk! I själva salen, där man köper biljetter och så, var det någon typ av middagsbuffé, det var champange och någon gitarrist som spelade och sjöng. dom satsar verkligen på premiären må jag säga.

inatt var det tänkt att jag och emma skulle ha HP-maraton för att fräscha upp minnet lite. dock somnade efter 20 minuter på andra filmen så vi får fortsätta idag. haha man kan ju bara skratta åt dom första filmerna, så himla söta!
nej, dags för lektion. sknnt att börja nu och sluta halv tolv. inget skryt, hehe..

hittade ett gammalt kollage jag gjort. vilka minnen alltså


never falling down

måndag igen och lika trögt som vanligt. dock så har denna flygit iväg ovanligt fort och jag känner mig riktigt lugn inför veckan, även fast det är nationella på onsdag och ett skrivet tal som ska vara inskickat på söndag(också nationella). Det känns okej, får gå som det går helt enkelt.

i lördags for jag och emma och tittade på innebandymatch. tyvärr blev det förlust till obbola men det var riktigt kul att titta ändå. är ju inte allt för ofta som jag sitter i publiken trots att jag bor ca 50 meter från hallen..
Mot kvällen blev det biljard med danne. har glömt hur roligt det faktiskt är så det måste verkligen göras om snarast!

farsdag igår och vi firade pappa med att baka en jordgubbstårta. Därefter blev det för min del lite plugg och sedan åkte jag in till stan för att tillbringa kvällen med danne och frida.
en bra helg med andra ord!
hoppas dock att det blir lite mer fart nu kommande helg, känner mig grymt taggad!



go into your heart

som jag skrev i förra inlägger hoppas jag att snön skulle stanna kvar, så att det snöar lite extra idag är ju inte helt fel. får sån julkänsla när det är sånt här väder, vill julpynta, tända ljus och bara njuta av tillvaron.

igår var jag en sväng på stan med emma och petra. köpte först ett par leggings, vilket var ett måste. därefter tittade vi på en hel del skor. vill hitta några fina och varma kängor, eller ja, det behöver inte vara kängor egentligen, men varma skor utan klack åtminstone.
därefter blev det middag med danne och sedan åkte vi för att äta tårta och fira frida på hennes 19års dag.
mot kvällen blev det harry potter hos emma, så vi laddade upp med godis, popcorn och dricka. konstigt nog hade jag inte sett filmen även fast vi har den hemma, så det var tur att vi såg den. ska ju nämligen se nästa på bio och då är det ju bra att man hänger med i handlingen.

dags för lunch! vi hörs när vi hörs


my show

inte helt fel att vara ledig både idag och imorgon. börjar nästan fundera på om vi verkligen går i 3an, eftersom vårt schema är slappt som bara den. inte för att jag klagar, är ju hur skönt som helst!
hittills idag har jag pluggat en del och strax blir det lunch. har även lovat att fixa middagen ikväll så jag måste iväg till affären för att köpa det som behövs. kyckling och nudlar står på menyn.
förutom det så har jag inte några större planer idag, men vi får väll se om kvällen bjuder på något annat än hemma-sittande.

funderar på att åka in till stan en sväng imorgon, måste verkligen ha ett par nya leggings och jag dessutom tror inte jag vill sitta hemma ännu en dag. brukar bli rätt less på att bara vara hemma helt ensam och ingenting vettigt att göra, hehe.

blev sugen på att åka skrana, dricka varm choklad och bara ha vinter. hoppas snön inte smälter bort nu

I ain't gonna change my ways

första skoldagen är igång och jag känner redan hur less jag är. hur ska jag orka, stå ut och hinna? usch, känns som jag har så himla mycket att hinna med men så lite tid. skola, jobb, träning, övningsköra + allt annat, nöjen och att umgås med nära och kära, som för mig är det allra viktigatse. pratade med min moster och mormor om det här igår och vi pratade om att prioritera, men det är svårt. allt är enligt mig vikitgt på olika sätt, både i nuet och i framtiden.

det  som är positivt ät ju ändå att den här tiden brukar gå rätt fort, åtminstone fortare än vad man tror, och det brukar ju oftast lösa sig lättare än man tror. man brukar få ihop det på ett bra sätt utan att man stressar ihäl sig. dessutom är det ju så mycket som händer under just den här tiden, julklappar, advent och massa mys vilket man brukar må enormt bra av.

aja, sluttjatat om allt dessa. fick just veta att vi är lediga både fredag och tisdag så veckan blir hyfsat lugn. det mesta plugget tog jag igen igår så jag känner mig riktigt nöjd. det är ju ett bevis på att saker brukar gå lättare än man tror ;)

det blev ett långt inlägg med massa blaha, men ibland behöver man skriva av sig lite.
Cya


if it makes you happy

veckan har verkligen varit bra när man tittar på träningsshemat. tisdag, tosrdag och fredag, varje gång ett pass i gymet så förhoppningsvis har jag tränat upp mig så "bra" att jag kan köra något annat, lite roligare pass, för omväxlingens skull.

förövrigt så känns det sjukt jobbigt att lovet snart är över. ligger efter massor i skolan och sista chansen är att göra det är imorgon. kul, sista dagen på lovet.. hade ju egetligen varit kul att göra något annat än plugga då. men tack vare att jag inte gjort det tidigare så har jag inget val, bara att "bita i det sura äpplet" som man brukar säga.

dagen har i alla fall spenderats med pojkvännen. en lång promenad efter älven och därefter hämtade vi upp frida för att sedan äta på mcdonalds.
det har verkligen varit härligt väder idag. lite småkallt men soligt, och riktigt fräsch luft. hoppas det håller i sig några dagar till, orkar inte att det ska vara grått och regnigt längre.
ikväll blir det en lugn tjejkväll med mina bästa.


tänk vad fort tiden går

a change

som tidigare skrivet tog jag och emma en cykeltur till holmsund för ett riktigt träningspass. cyklade hem, drack varm choklad och nu känns det hur bra som helst i kroppen!

hade egentligen inte tänkt skriva så mycket utan bara uppdatera er om vad jag och emma roat oss med hittills ikväll, nämligen lekt lite frisör. emma var sugen på ny frisyr och vips var det ordnat. själv toppade jag håret så nu känns det lite luftigare och fräshare.


-->


when we first met

tisdagskvällen med brudarna blev riktigt lyckad! en lugn förfest hos cissi och därefter bussen mot Corona. Riktigt roligt att prova på ett nytt ställe och att det dessutom var grymt mycket folk där gjorde inte kvällen sämre.
strax efter ett började vi röra oss hemåt, trötta och hungriga.
det är så otroligt roligt att fara ut på krogen eller festa med dom närmsta, men tyvärr blir det nog några lugna veckor framöver. känner att ekonomin inte tillåter det + att jag faktiskt känner mig rätt nöjd ett tag nu. några hemmakvällar med godis, chips och en bra film skulle nog inte skada ;)

idag blir det en cykeltur med emma (jessica?) till holmsund för att göra ännu ett pass i gymet. strax blir det förmodligen något annat typ av pass (core, powerdance mm) men jag tänkte hinna jobba upp konditionen lite innan så jag orkar hålla igång under hela passet.


det är kul med mobilbilder för dom blir alltid lika fina



comeback on the road again

oj så stolt man kan känna sig! guldkortet är äntligen köpt och första träningspasset gjorde jag, jessica och cecilia idag. det blev en lugn start i gymmet vilket förmodligen kommer kännas imorgon (även fast jag inte körde så hårt). dock så skulle det vara skönt att ha lite träningsvärk, har ju som inte haft det på ett tag nu ;) avslutade med dusch och bastu och jag är redan taggad till nästa gång!

annars så har jag fortsatt att vara duktig idag, har städat, bytt & vädrat sängkläder och ikväll blir det att övningsköra. därefter bär det iväg mot cissi för en kväll med mina brudar.
nej, dags för middag!
Later


uppsatt hår och osminkad är kanske inte jag, men förmodligen är det så jag lär se ut om jag någon gång behöver visa detta. haha

don't be scared

måste säga att helgen varit grym! tänker inte gå in på detaljerna för då lär ni få sitta här hela dagen, men en kort sammanfattning får ni i alla fall.
fredag - förfest hos frida med finfina tjejer/katter, vidare mot 5ive där det blev dans och tequila, och när klockan var kvart över ett åkte jag och cecilia nattbussen hem.
lördag - jag, emma, micke, cecilia, jessica fixade mickes lägenhet, därefter kom danna och andreas för middag (kebabrulle/pizza) någon timmer senare började festen. stark bål, mycket folk, grymt snygga utklädnader, tipsrunda och massor av skratt. kvällen var helt awesome, tack alla som var med! <3 

gårdagen blev väldigt lugn vilket absoult behövdes efter helgens festligheter. jag och danne såg på tv, gjorde några små ärenden, åt middag och myste framför beck som gick på tv, därefter blev det godnatt.








RSS 2.0