fast cars, shooting stars

sådärja, ny design fixad! får se hur länge denna hänger kvar men känns kul med lite nytt och fräscht iaf.
dagarna springer verkligen fram och skolan består av film, betygssamtal och väldigt korta dagar vilket är riktigt skönt. har sista provet i gymnasiet imorgon, sen är det över, äntligen!

imorgon väntar party och utgång! med tanke på att förra helgen var så lugn känner jag mig riktigt taggad även fast det bara är onsdag. känns att sommaren är nära när man börjar ha fest mitt i veckan, dagarna spelar som ingen roll längre utan man gör bara vad man känner för även om det är en måndag eller söndag. så härligt!

nu blir det att hålla presentation för tvåorna. jag och fanny ska försöka inspirera dom till projektarbetet dom ska ha nästa år. känns ganska underbart att det gått ett helt år sedan vi satt i samma situation, tankspridda och stressader inför sista året.
ge mig sommar


in every corner of my heart

en grå och regnig söndag och på dagens schema står tårta (såklart, morsdag!). helgen har varit ovanligt lugn och det har faktiskt behövts. spenderade gårkvällen med emma då vi invigde vattenpipan, pratade, fikade och såg på film, bara mys helt enkelt!

insåg just att jag inte alls har många dagar kvar i skolan. veckan består av tre dagar och sedan väntar långhelg. därefter har jag inskolning för jobbet både tisdag och onsdag, och på torsdagen är det ju balen, vilket betyder ingen skola på fredag. sedan är det ju sista veckan då jag antar att vi endast kommer fixa inför studenten så det betyder att jag har tre "riktiga" skoldagar kvar! galet

nu ska jag ringa och säga upp mig på aftonbladet (än en gång, dom verkar ha svårt för att förstå). känns lite konstigt att jag har sagt upp två jobb som jag ändå haft under rätt lång tid, men samtidigt skönt. en nystart skadar ju aldrig :)
pusspuss


should i keep hoping

börjar bli långt mellan gångerna och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på faktiskt, bloggtorka?
är sjukt less på min design så där måste något göras och kanske jag får tillbaka inspirationen då. måste bara ta mig tid att fixa ihop något snyggt. lite somrigare med lite mer färg kanske

aja, nog om det. idag är det bränbollsyran och jag och frida var uppe tidigt för att kika på danne och andreas lag som spelade redan halv tio imorse. missade dock första matchen men hann se ett par matcher innan vi åkte hem igen. synd att vädret är så dåligt just idag, kallt och blåsigt. hade ju varit såå mycket trevligare om det varit sol. blir att ta på sig rejält med kläder senare idag/ikväll då det planeras att se ännu några matcher med emma och petra.

nej nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig klar!
ha en bra helg snyggingar! puss




give me everything

ny vecka igen och nu börjar man verkligen räkna ned dagarna till både bal och student, inte alls länge kvar!

helgen har varit fylld med festligheter och massor av annat skoj så det har egentligen varit rätt självklart att uppdateringen varit dålig. så för att göra det långa kort tänker jag bara dra en snabb lista på det som hunnits med under helgen:
-daniel och andreas födelsedagsfest med ett väldigt trevligt gäng
-städat lokalen med daniel och alex
-färgat emmas hår
-ätit gómiddag hos emma
-förfestat, cyklat, förfestat lite mer, shottat tequila, kulturnatta, båten, mcdonalds mm. (ja vi hann med rätt mycket den kvällen)
-gått promenad
-ätit bakis-mat/pizza
-sett film, slöat, myst, sett film osv.

helt enkelt en tvådagars som slutade med en ganska (läs väldigt) sliten söndag, men det varé värt ;)
förövrigt så har jag kirrat sommarjobb och köpt bil. en rätt så bra vecka med andra ord!
nej dags för sängen, pusspuss!





sun is up

onsdag morgon och dagen består av en lång skoldag. förut började man typ alltid halv nio och slutade halv fyra men nuförtiden känns dom dagarna ovanligt långa. jag har som blivit van att antingen ha sovmorgon eller också sluta innan två så när det är sånna här dagar känns det drygt.

aja till något annat. för ovanlighetens skull är helgen nästan helt planerad redan nu och det känns riktigt bra. verkar bli allt förutom en lugn helg vilket kommer bli riktigt skoj!
nej åter till skolarbetet, blev bara en kort uppdatering. ha en bra dag!
pusspuss

something is broken inside me

tiden bara flyger iväg (som vanligt). idag är det åtta månader sedan jag och danne blev tillsammans och även precis en månad kvar till studenten! rätt sjukt när man tänker efter ändå.
känns skönt att det mesta är fixat både inför bal och student och det känns verkligen att skolarbetena har trappats ned ordentligt även fast det är en del småsaker som återstår ännu.

har insett att maj är en rätt fullspäckad månad när det gäller födelsedagar.
farmor den sjätte, danne förra veckan, therese imorgon och emma och evenlia nästa vecka. + att det är morsdag nästa söndag också.
jag älskar att ge presenter men hatar att vara ute i sista sekunden vilket jag har varit rätt bra på i år.. allt blir så mycket svårare då. måste bli skärpning med det!

känns som jag har tusen saker att skriva om men tror ingen orkar läsa så mycket mer nu. ska istället ladda ner lite mer musik och fortsätta med plugget. ciao! ♥

i see your future in my mind

gårkvällen blev väldigt spontan och trevlig. vi började med myskväll, film och dipp hos jessan för att senare dra in mot staden och till corona. efter ett par timmar med dans och sång drog vi vidare för en sväng på stan och lite nattmat på shell, avlslutade kvällen vid två då jag somnade som en stock.
vad dagen bjuder på återstår att se men ikväll planeras iaf party.
ha en trevlig helg! pussss

här kommer lite blandade mobilbilder från veckan och från förra helgen:

middag med girlsen - förrätt

- varmrätt

-efterrätt

jag och therese tvättade bilen

såhär spenderar vi skoldagarna nuförtiden

kattungar <3

@ corona igår (cissi var på rymmen)



found myself in happiness

det har varit en lugn och härlig helg som spenderats med dom bästa. i fredags blev det som sagt middag med mina brudar. även fast regnet öste ned blev det grillat och som efterrätt till det körde vi på glass och bär, liten standard men såå gott! en trevlig kväll med skratt, spel, tjejsnack, hårfärgning/klippning mm.

utöver det har jag även hunnit besöka min farmor, chillat ute i solen och tränat. var verkligen härligt väder ute igår så jag, daniel, frida och samme passade på att njuta av solen så mycket vi kunde.
även idag är vädret på topp och jag hoppas det håller i sig, är så underbart med sol!

pusss!

like stars in the sky

verkligen en fullspäckad dag måste jag säga. jobbat från 9-16.30, middag med min finaste, hem till emma en för att sedan dra till gymet. hur skönt som helst att träna, var på tok för länge sedan! hos emma roade vi oss med att titta på deras kattungar som föddes igårnatt. verkligen hur söta som helst och så himla små.

fredag imorgon och det känns som vanligt lika härligt. blir att inleda helgen med grillning tillsammans med mina bästaste brudar. middag, prat, spel och allmänt chill: en riktig tjejkväll med andra ord



don't underestimate the things that I will do

kvällen kommer än en gång att bestå av plugg. är så less på allt som har med skolarbete att göra, det tar upp föör mycket tid.
dock har vi det ganska lugnt efter morgondagens prov (peppar peppar). nått prov här och där men inte flera saker på en och samma vecka och det känns jävligt skönt.

nu när det är så dåligt väder har jag roat mig med att titta på resor. komma bort från kylan och bara njuta av sol och värme. planerar att ta mig till grekland i år eftersom jag så länge velat resa till det landet. typ till sensommaren eller hösten kanske? verkar så sjukt fint där. blir fan att spara pengar och försöka övertala någon/några att följa med mig, så äre bara.

dags för middag, c ya! pusspuss





love the feeling you bring to me

usch vilket tråkigt väder det är idag, kallt och blåsigt. skinnjacka och scarves hjälpte inte mycket idag och jag hoppas verkligen att sommarvädret kommer tillbaka snarast, man vänjer sig verkligen fort med sol och värme.

valborg i helgen och det firades med ett fantastiskt härligt gäng måste jag säga. god mat, god dricka, bra musik och trevligt folk: kunde inte bli så mycket bättre. medan de flesta avslutade kvällen vid halv två var vi fyra tappra kämpare som stannade ända till halv fem. satt och pratade vid elden och hade det hur mysigt som helst.
perfekt valborgfirande och tack till alla som var med <3

snodde lite bilder från kvällen av andreas och linnea:





RSS 2.0