i feel the happiness

tänkte att jag kanske skulle skriva några rader idag, först och främst kan jag ju berätta att vädret är awesome, vi är lediga från skolan idag och kvällen kommer bli great! skolan har i allmänhet varit rätt slapp och gårdagen spenderade jag, fanny och saga den största delen nere på stan i solen. det blev handling, mat på starz och en mjukglass på torget, härligthärligt.
sedan kan jag ju, för att göra detta positiva inlägg lite negativt, berätta att jag har hur mycket skolarbete som helst som jag egentligen borde göra nu.. men jag har liksom tappat all motivation, har ingen ork till sådant just nu.
igårkväll blev det lite träning inför brännbollscupen med hela laget, som består av elva tappra kämpare, och även om vi kanske inte är världsbäst så har vi iaf roligt på planen! hahah
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan taggar jag kvällen till 110 % ! :D
see ya!




the sun is shining

nu har jag ångest, egentligen måste jag plugga till provet imorgon men jag har absolut ingen ork kvar och jag vill helst bara skita i det, hälsopaketet kan ju bara gå och ta sig någonstans! den här veckan har vi haft en inlämning + två prov i det, och dessutom äre ju faktiskt veckan efter lovet.. inte riktigt schysst tycker jag :(
men slut på klagandet, isttället vill jag koncentrera mig på bra saker, som det fina vädret eller alla underbara männniskor eller att det nästa vecka är valborg! känns riktigt bra att det bara är tre skoldagar nästa vecka!
på tal om vädret förresten så är det ju typ omöjligt för mig att vara trött när det är så bra väder, rasterna på skolan fördriver vi med att steka i solen och jag vill helst bara vara ute hela tiden!
efter skolan idag har jag iaf hunnit med att både klippa mig, shoppa lite och ätit på subway (maten som man aldrig tröttnar på enligt mig ;)





nej, jag kanske ska ta mig i kragen och göra någon nytta annars kommer
morgondagen förstöras av ett dåligt prov.. see ya!
* p u s s *

I´m gonna run faster

känns som det är dags för lite uppdatering nu igen. lovet är snart slut och det känns fär j*vligt måste jag säga, jag vill inte ha skola, läxor och prov,.. jag vill ha sommar!
menmen, bara åtta veckor kvar så jag får hoppas att det går fort!
kortfattat om lovet hittils: det har varit väääldigt slappt och jag har umgåtts med många fina männsikor. det vi har hunnit med är väl bowling, grillning, hängt på ica, solat, ätit glass och ja, inte så mkt mer, men trevligt har det varit! :)
sedan måste jag säga att det känns som om vi kommit ett steg närmare sommaren, det har varit underbart väder (iaf några dagar) gräset har börjat titta fram lite här och där och dessutom har moppen blivit inkörd för i år, underbart underbart!
mer hade jag inte tänkt att skriva, men jag bjuder på lite bilder ;)
hejs svejs!

 

 

i call it a beginning

första dagen på lovet och jag vaknade redan klockan kvart över sju av att det ringer på dörren! :o thereses kompisar strömmade typ in genom dörren imorse för att göra sig i ordning till deras maskerad på skolan och eftersom jag är lättväckt så var det inte ens någon idé för mig att försöka sova så klockan halv åtta var jag uppe!
lite senare åkte jag in till stan med petra där det egentligen inte hände så mycket, men fika på mekka var ju inte helt fel!
och på tal om fika så fick jag nyss nybakad kladdkaka med grädde och jordgudssås, av min syster och hennes kompis, tummen upp för dom!
nej nu blire sängen för min del.. orkar knappt hålla uppe ögonen!
hadé *
 

There's always something

påsklovet är här och som vanligt när det gäller mig har jag typ INGA planer! jag är verkligen kass alltså, men jag får hoppas på att lovet blir bra ändå. förkylningen ville inte ge sig så jag for hem redan efter första lektionen idag, var helt slut så jag for hem och sov ett tag. sedan har jag fördrivit tiden med allt annat än vettiga saker och nu sitter jag och ser på room raiders måste säga att det är rätt så kul haha.
btw så har jag fått beslutsångest nu också. mamma kom in och sa att jag kunde få klippa mig på lovet men problemet sitter i att jag inte vet hur jag vill klippa mig! kort, långt, raklugg, snedlugg? help please!
ja det var väl typ allt jag ville säga just nu, see you!
p u s s


ibland saknar jag dessa söta små varelser

I just want to escape

usch, fy, blä är typ det jag känner just nu! jag har blivit förkyld, det snöar, är kallt.. och ja kan det bli värre? dricker te och knaprar halstabletter i förhoppnig om att det ska känas liite bättre.
just nu vill jag, så sjukt jävla mycket, ha sommar sommar sommar och jag vill kunna gå ut i värmen och njuta av allt! men tyvärr kan man inte få allt här i världen som man önskar så jag får väl nöja mig med att det är påsklov om två dagar vilket är rätt så niice det med! sedan har ju helgen varit väldigt trevlig också och jag tackar allt fint folk för det!
I övrigt så känner jag att jag börjar bli rätt dålig på det här med att blogga.. jag håller liksom på att tappa lusten med det hela.. får väl se hur det blir i fortsättningen.

lägger ut lite fina sommarbilder eftersom jag blir så glad då jag ser dem!





ska nog sova snart så godnatt!

RSS 2.0