hello

hej bloggen! jag får ursäkta för en dålig uppdatering men tyvärr orkar jag inte lägga ner så mycket tid på just bloggande när jag har en massa andra saker att hinna med. sen är det nog bara att erkänna att jag inte är någon storbloggare, såg att förra inlägget var mitt 100:e, och bloggen startade jag för drygt ett år sedan.. inget att hurra för liksom.
aja, veckans jobbigaste dag har faktiskt gått riktigt bra, efter skolan åt jag och fanny middag på eurasia, middagsbuffé, vilket var mycket gott!
i övrigt så får vi väll hälsa kylan välkommen till umeå, endast några plusgrader om dagarna så det är alltså bara att ta fram vantar och halsduk, längtar redan till sommar och värme..
nej nu blir det idol och tjejsnack med emlin <3
until next time, puss!

don´t say anything

heeeeeeelg!
ja helg som sagt., känns skönt även fast jag typ inte har nån aning om vad jag ska hitta på, men det löser sig nog.
just nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar (sent som vanligt) och sen kommer jessica hit.
i övrigt så har dagen rullat på rätt bra och vi slutade kl två. efter skolan gick jag på stan med fanny och saga ett litet tag och jag blev så grymt sugen på att shoppa, alltså shoppa på riktigt och inte bara en tröja eller så, utan massor! det har ju som blivit höstväder och kyla nu så jag vill ha varma mysiga kläder och nya skor och fina smycken och ja, listan kan göras lång.
och inte har det blivit bättre nu efter att jag suttit på datorn och kollat på massa saker jag vill ha.. nej fy fan för att ha lite pengar säger jag bara.
aja, hursomhelst så var jag på körkorts-handledarkursen igår så om några veckor kommer jag förmodligen att kunna övningsköra (äntligen). ska bli kul och jag ska satsa stenhårt, körtkortet ska ligga i fickan nästa sommar så att jag kan bila till p&l. hehe
nej nu ska jag äta. pusshej
heey

HEJ. jag har tråkigt. som vanligt attackerar jag då datorn, och musik, och tv:n samtidigt vilket blir en konstig men härlig kombination. hehe
jaja, om några få minuter kommer jag iaf att sluta ha tråkigt för då kommer jag sitta bänkad framför tv:n (enbart tv:n) och se på idol som ikväll faktiskt är från umeå, kul!
jag tänkte faktiskt inte skriva så mycket i det här inlägget utan istället bjuda på en sjujäkla massa bilder som jag har hittat på min lilla dator. gamla, som nya, knäppa som normala. se och njut :)


ingenting hör ihop men whatever :p
pusshej

happy thoughts

tjenare! torsdag idag och jag sitter här på mitt rum och väntar på att idol ska börja. känner mig riktigt glad ikväll, varför vet jag inte. kanske för att jag varit ute och sprungit av mig lite energi, eller för att det står en nybakad kladdkaka i köket och väntar på mig, eller kanske för att det är fredag imorn?
hursomhelst så har iaf dagen varit askul. vi hade en "lära känna dag" med ettorna vilket betydde leka/tävla.  Jag, Fanny och Saga hade nöjet att vara ledarna för "irländsk julafton" och jag tror jag halvt dog av skratt när alla sprang omkring och försökte hålla balansen.
oj nu börjar ju idol, hehe. pusshej

"fanny-girl.. I see, you´re the girl who makes people funny"

dags för att skriva några rader här i bloggen igen, först och främst kan jag ju säga att rubriken kommer från en kille som vi träffade idag, icke svensk, en aning mysko och lite rolig.
hursomhelst, imorgon är det fredag och veckorna har börjat rulla på rätt bra tycker jag. hittils känns det ändå rätt bra att gå i skolan, läxorna är inte så många och jag har blivit astaggad på att starta vårt egna företag i UF-kursen, tillsammans med fanny, saga, evelina, frida och svea :)

idag slutade vi tidigt och gick därför ner till kajen för att fika på bryggan för andra gången den här veckan,vilket  alltid är lika trevligt. ännu tevligare blir det om man dessutom får lite underhållning som jag, fanny, saga och jonna fick i tisdags. studenterna hade nollning och man kunde inte annat än skratta åt dem och deras "uppdrag" =D

kvällen har hittills varit rätt lugn och jag antar att den fortsätter i den riktningen. hade tänkt försöka fixa ihop en ny design till bloggen om jag orkar, annars blir det nog tv:n, soffan, och en kopp te som får underhålla mig ikväll.såhär kan det se ut när studenter har nollning ;)


skolfotot togs idag, vi är ju bara FÖR snygga!

puss


RSS 2.0