whatever they do

hmm.. det svåraste när man inte bloggat på ett tag är att veta vart man ska börja nästa gång. det händer ju rätt så mycket under en vecka så allting snurrar liksom bara runt i huvudet.
men för att komma undan smidigt denna gång ska jag ge er några bilder från de senaste dagarna:
 
sytt, fixat och trixat inför inför halloween som vi ska fira på lördag.
kanske syns vad jag tänkt klä ut mig till? ;)
fyndat både möbler och skidutrustning.
jobbat jobbat och jobbat. tur man inte jobbar helg så ofta...
myst med min älskling

varit på party, hängt med vänner, chillat osv. men där var bilderna slut.
nu ska jag hoppa in i duschen. pussss!
 

don't wait for luck

veckan rullar på i sitt, numera, vanliga tempo. tiden går så snabbt och det slog mig att det idag bara är två månader kvar till julafton. åh, jag längtar. till att få julpynta, byta julklappar, se julkalendern osv. julen är ju bara såå fin! 
 
och på tal om längtar. imorgon är det torsdag och löön! känns så himla bra att äntligen få pengar. när jag bytte jobb blev det nämligen ett hopp på lönen med en månad och jag har därför fått leva på sparpengar hela oktober. med andra ord, snålat så mycket det bara gått.
haha! nämen det ska bli skönt att få pengar och känna att det är "som vanligt".
 
nej, nu ska jag göra mig iordning för dagen.
puss på er!
 

emty

känner att jag har tappat lite inspiration när det gäller bloggen på sistone. får liksom kämpa med att få ner några rader och så ska det ju inte behöva vara.
egentligen är det kanske inte så konstigt med tanke på att jag faktiskt bloggat i drygt fyra år..
menmen, förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka och därmed lite fler inlägg.
 
helgen har varit väldigt lugn men riktigt bra ändå.
igår var vi, hela familjen, och hälsade på farmor i bjurholm. fikade och tog igen lite tid innan vi sedan begav oss till världshuset för att avnjuta en trerätters middag. supergott!
 
idag har jag hängt med emma och nu har jag och älsklingen söndagsmys framför tvn.
"solsidan", "hellenius hörna" och nu "beck", perfekt avslut på helgen!
 
pussspuss
 
 
 
 

in short

en ny vecka är här och den har redan hunnit bjuda på både kyla, regn och snö!? huvva för vädret, börjar verkligen vara less på dessa gråa regniga dagar ...
 
helgen passerade som vanligt väldigt snabbt och jag hade inte tackat nej till lite längre ledighet.
   kort sammanfattning: fredagen bjöd på förfest och sedan utgång med mina tjejer. under lördagen färgade jag fridas hår, var en sväng på stan och sedan åkte vi hem till m&p för middag och mys. mycket trevligt!
   söndagen resulterade i en väldigt lugn dag. jag och min finaste var på loppis och därefter blev det biltvätt och handling. senare belönade vi oss med en rikitig myskväll framför solsidan och en söndagsfilm.
that's that!
nu ska jag mysa med min bästa (:
 
lördagens fynd:
 
-mörkblå jacka/kappa
-fyra vinglas
-blå skål/fat
-vita kaffekoppar med fat
--> totalt 120 kr!

bright like a diamond

ån, äntligen en dag som bjudit på solsken. hoppas verkligen att det fortsätter såhär till helgen också, man blir ju så sjukt mycket piggare med detta väder!
 
har varit ledig idag så passade på att åka förbi hos mormor och morfar för att hälsa på. och där var det inte lugnt, hann med att träffa både moster, morbror och två av mina kusiner. riktigt trevligt!
hem för middag och nu ligger jag i soffan och slöar med min älskling. kvällen blir nog bara lugn, vi funderar på att kanske baka hemmagjord godiskola, det är ju såååå gott.
 
daniel erkänner att det är han som besitter sötsuget (åtminstonde det största) hehe
nej, nog för denna gång! pusss
 

love's

kvällen hos evelina var så sjukt trevlig! hon hade lagat trerätters middag (supergott), vi kikade på x-factor, drack gott, pratade och dansade. strax efter två var vi 6 utslagna tjejer som gick upp för att sova, totalnöjda med kvällen!
på morgonen blev det frukost och städning innan det var dags att sätta sig på bussen hem igen. tack tjejer för en grym kväll :)
 
annars? ny vecka och dagarna rullar på som vanligt. ikväll ska jag hänga med emma och jessica men i övrigt har jag inget på schemat so far. på fredag planeras det dock party och utgång med tejejerna vilket jag ser fram emot!
...
insåg nu att jag helt glömnt att nämna att vi blev bjuden på förlovningsmiddag för ett par helger sedan, så slänger även upp ett litet kollage från den kvällen! 
- god mat, sällskapsspel och underbart sällskap - 

happy home

åh härliga freedag! har faktiskt tagit ledigt idag eftersom jag ska bort ikväll, så jag har långhelg! känns riktigt skönt vill jag lova!
 
anledningen är alltså att jag ska fara och hälsa på Evelina. eller inte bara jag, utan hela gänget från gymnasiet. ska bli kul att träffas igen! att det ska vara så svårt att dra ihop någonting allihopa?
hur som helst så blir det middag och sleepover + garanterat maaaassor med catch-up time! supertrevligt!
 
annars? eftersom vi inte åker förrän halv fem så ska jag spendera dagen med systeryster. har inga speciella planer men alltid hittar vi på något :)

mina finaste
 
just ja! var ju hos veterinären i onsdags och Flisan var helt frisk. trodde att hennes svullna läpp bara var en överreaktion och att det skulle försvinna av sig själv, så det var ju skönt att få höra!
nej, dags att göra sig iorsning för dagen! byeee
 
 

not like anything

efter en lagom cykeltur såhär på morgonen har jag nu lagt mig under en varm filt med en kopp kaffe och smörgås. ska kika på tv, äta frukost och bara njuuta.
egentligen hade det känts bra att säga att cykelturen enbart var för träningens skull men så är det tyvärr inte. hade personalmöte imorse och passade sedan på att hämta ett paket inne i stan, så därav denna tidiga morgon.
 
paketet som jag hämtade innehöll lite smått och gott inför halloween. börjar vara lite smått taggad redan och som vanligt är jag ute i tid när det gäller utstyrseln. jag gillar att fixa ihop klädseln lite på egen hand. sy lite, fixa lite så det känns mer personligt. skoj!
halloween 10/11
nej nog för idag!
ha det bra! puss på er
 
 

longing for something else

gårdagens inlägg. eftersom vårat j*vla internet dog så hann jag aldrig publicera det.
 
jobbar kväll idag så har så har roat mig med att städa heeela lägenheten nu på förmiddagen. från att dammusga och torkat golven till att städat toan och diskbänken. dessutom har jag betalat räkningarna.  #duktig tjej, javisst!
 
har även ringt och bokat tid hos veterinären. vet inte vad Flisan har gjort med hon har lyckats få en ganska rejält svullen underläpp. så känns säkrast att nån får kika på det så det inte är något farligt. ;/

nu till idag! internet funkar igen och eftersom det aldrig gick igår ska jag nu belöna mig efter gårdagens städning med att titta på "ensam mamma söker".
långdag på jobbet idag. annars bara lugnt. pusss!

RSS 2.0