in your arms tonight

hej och hå, nu var det ett tag sedan jag bloggade så jag vet knappt vart jag ska börja.
jag och emma har spenderat senaste veckan i Bulgarien, Sunny Beach och det har verkligen varit toppen! njutit av massor med sol och bad, ätit och druckit gott och upplevt en hel del.
blir jobbigt att berätta i detaljer om allt vi hunnit med under vår semester men några höjdpunkter var iaf vinprovningen, vattenlandet, nessebar och pubcrawl!
det kommer dyka upp en hel del bilder (för en gång skull har jag fotat rätt bra) när jag väl är hemma.
kanske ska nämna att vi just nu sitter halvt döda på arlanda och väntar på flyget hem till umeå. kan inte påstå att det är någon hit att behöva vänta från tolv till halv nio eftersom det mesta är rätt dött då. när man väl har påbörjat hemresan vill man bara vara hemma på en gång, att sitta och vänta är värst. menmen vad gör man..
om någon timme blir det iaf frukost och sedan är det inte så länge kvar :)

nej nu ska jag lugna mig så det inte blir så mycket text, hade gärna kunnat sitta och skriva här någon timme till men förstår att ingen kommer orka läsa så lika bra att sluta nu. men som sagt, bilder kommer!
pusspuss på er ♥

addicted to you

att kunna sova ut imorse och veta att jag inte behöver räkna mina lediga dagar utan att jag nu är fri från jobb en tid framöver var grymt skönt måste jag säga.
'
kort om helgen så var den riktigt trevlig trots att jag jobbade.
på fredagen blev det laserdome med ett härligt gäng och sedan häng hos micke tills klockan var för mycket.
på lördagen hann jag med en sväng i staden med emma efter jobbet och mot kvällen var det middag som stod på schemat. väldigt mysigt!
och gårkvällen blev lugn och mysig vilket var behövligt efter att ha sovit alldeles för lite under helgen. jag och min älskling lagade middag och sedan kom andreas över en sväng. innan sängdags hann vi se två ansnitt av oth som vi nu börjat se. daniel har inte sett det förut och eftersom det är så bra ska vi börja beta av säsong för säsong ;)
'
nej, nu ska jag återgå till packningen. det mesta är klart men det återstår ändå en hel del småsaker. troligtvis packar jag alldeles för mycket (som vanligt) men egentligen måste ju det vara bättre än att packa för lite?!.

i want to get more

redan onsdag, vart tar tiden vägen egentligen!?
är ledig imorgon och sedan återstår endast tre arbetsdagar, därefter är det slut! åtminstone på sommarvikariatet iaf, förhoppningsvis blir det lite extraknäck eller så under hösten, man hursomhelst känns det bra att få lite ledighet och kunna ta igen sig en del.
något annat som närmar sig är min och emmas utomlandsresa. ensast 6 dagar kvar tills vi åker till bulgarien för att njuta och slappna av. ska bli så underbart! :) börjar bli dags för att tvätta, packa, växla pengar och fixa allt annat innan resan :) tagga!

nej nu ska jag ut och springa en sväng. måste försöka komma igång med någon träning nu. har inte varit bra på den fronten under senaste tiden.

friday to sunday

ny vecka igen och som vanligt så flög helgen förbi i en himla fart!
fredagen bestod som sagt av party och kvällen blev långt ifrån lugn. det trevliga umgänget gjorde kvällen och vi hann med både middag, tequila-race, dans och självklart massor av skratt. en hel del drinkar och cider slank ner under kvällen och det fick jag verkligen sota för under lördagen.
jag och min finaste sov till ett, såg en film i 3 timmar och sedan vilade vi ännu lite till innan vi började känna oss som människor igen (åtminstone jag), så ja, lördagen var rätt tung men det vare absolut värt!

dock fanns det ingen möjlighet att sova bort kvällen eftersom jessicas överraskning väntade. det blev mys hemma hos cissi med massor av prat, snacks och vin (tro mig, det var tungt att få ner vinet trots att det egentligen smakar riktigt bra). sedan bar det iväg mot bowlinghallen där vi mötte upp killarna och spelade några omgångar! mycket trevligt!

och tillsist söndagen. jag, emma och danne startade dagen med att gå på nolia en sväng. gick en stund utan att hitta något och sedan gick vi resten av tiden och tittade i alla husvagnar och husbilar. det är sjukt vad lyxiga dom är egentligen, finns verkligen allt möjligt i dom.
sedan bar det av till andreas på födelsedagsfika och därefter middag hos mormor och morfar. mätta och belåtna avslutades kvällen med film och mys. helt perfekt :)

life as we know it

har gått några dagar sen senast och jag antar ni börjar bli vana vid det, har inte tid för att uppdatera varje dag helt enkelt ;p
igår fyllde finaste jessica år och vi var ett litet gäng som fikade och umgicks hos henne igårkväll. vi tog det bara lugnt och det var riktigt trevligt. på lördag firar vi henne "på riktigt"!

är ledig hela helgen och som det ser ut just nu kommer jag att ha fullt upp. på fredag blir det en lunchdate med saga och mot kvällen väntas middag och fest med dom bästa!
på lördag ska vi som sagt fira jessica på kvällen, vad det blir är en överraskning så nämner inget mer än så ;)
och tillsist söndag då det troligtvis blir nolia under dagen och sedan middag hos mormor och morfar :)
kommer ha en superhelg, hoppas ni också får det! pusspuss

for once in my life

Helg igen och för min del är "jobb" det enda som står på schemat hittills. Konstigt nog känns det helt okej, verkar bli rätt kasst väder så tror ändå inte jag hade gjort något vettigt om jag varit ledig.
Både igår kväll och hela dagen igår (i princip) har jag och daniel spenderat i hans lägenhet. Vi har skruvat, flyttat och ställt i ordning det som inhandlades på ikea förra helgen + lite andra smågrejer. Måste säga att resultatet blev grymt bra, verkligen en stor förändring som gav mycket mera liv i lägenheten.
före:
efter:


kvällen blir lugn för min del. var länge sedan jag hade en riktigt hemmakväll så ska bli skönt att bara lägga sig framför en bra film och slappna av.
trevlig helg på er därute! pusspuss

something to look forward to

nu är allting bokat inför resan!
den 23:e augusti bär det iväg till bulgarien, sunny beach, för mig och bästaste Emma.
i 8 dagar ska vi njuta av sol och värme och försöka ta igen lite av sånt vi missat på grund av allt jobb i sommar. jag och emma är ju värsta strandälskarna så det blir att sola, bada och bara njuta så mycket vi bara kan. självklart finns ju kvällarna till för att titta runt i staden, äta goda middagar och checka utelivet ;)
fasen vad jag längtar, ska bli så himla härligt!
sunny beach:
vårat hem under 8 dagar:

i know it's for real

ja, det här med uppdateringen börjar bli pinsamt. men faktiskt,. är det sommar så är det, det gäller att verkligen ta vara på tiden och försöka hinna med så mycket som man bara kan!
hursomhelst,
helgen i sundsvall var underbar. behövdes verkligen att bara få komma iväg ett tag och slappna av. mysa med älsklingen och bara vara. vi fick ett jättefint rum på högsta våningen, frukosten var bra och det var bara några meter till centrum. vi lyxade till och åt fina middagar, drack gott och självklart blev det en hel del shopping. som sagt: underbar helg!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
kändes rätt tungt att kliva upp för jobb igår men nu är det bara att bita ihop. jag räknar dagarna tills arbetslöshet och utomandsresa, känns lockande vill jag lova! ;)
på kvällen igår blev det att åka båt och grilla middag med ett härligt gäng ute vid klabböle. riktigt trevligt! exakt sådant som får en att kliva upp för jobbet på morgonen, att man har något kul att längta till på kvällen. träffas, umgås och njuta av sommaren :)
pusspuss

RSS 2.0