clarity

glömde berätta att köket blev klart i måndags vilket betyder att vi nu har lägenheten rätt så fullständig. självklart går det ju alltid att förnya eller uppdatera men just för tillfället är vi väldigt nöjda! möblerna från ikea gjorde sitt, sänggaveln är hämtad och köksluckorna sitter på plats, riktigt skönt.
bjuder på några bilder:






nog har vi fått iordning bra mycket ändå(:

twenty

oj, vart ska jag börja..
det blir aldrig bra när man har haft för långt skrivuppehåll, blir liksom svårt att sortera ut vad man ska skriva. men jag gör som jag brukar; en kort resumé av helgen :P

fredagkvällen var riktigt lyckad med god mat, spel och trevligt sällskap! nästa gång blir det vår tur att bjuda(:
lördagen bestod av bakning och förberedelser med min älskling. mot kvällen kom tjejerna på besök för att fika och fira mig (och petra ;)). dock blev inte kvällen som planerat men jag kan då säga att jag ser fram emot den 21 april, då tar vi det "riktiga" firandet!
sen söndagen, min 20års-dag! det var stressigt och intensivt men ändå såå trevligt! släkt och familj på besök, gó-fika, tårta och presentöppning. supernöjd med dagen!
kvällen bestod av det som behövdes allra mest, nämligen myskväll med min finaste


det var helgen!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lita här hemma.
Cya!


for who i am

klockan är bara två och ändå känns det som jag har hunnit med en hel del. mötte mamma på stan under förmiddagen, gjorde några ärenden och lunchade ihop. mycket trevligt. därefter tog jag mig en cykeltur till nolia för att kika in på uf-mässan och träffa therese. dom gör supergoda cupcakes så jag köpte några, pratade en stund och cyklade sedan hem igen. är ju så himla härligt väder idag så det var skönt att få vara ute en sväng, premiäranvände t.o.m skinnjackan för säsongen, såå härligt!



nej, nu blir det bakning inför imorgon och senare är vi bjudna på middag med andreas och erika!
hoppas ni har en fin fredag! pusss





a sunny day

rätt så dött här på bloggen denna vecka men ska jag vara ärlig så har jag inte haft motivationen till att skriva något. tror det kallas bloggtorka..
hursomhelst så har det egentligen inte hänt något speciellt dessa dagar. jag har jobbat, träffat mina fina vänner, umgåtts med min älskling och tagit det ganska lugnt.
dock blir det nog lite mer att göra under helgen. imorgon ska jag vara med mamma. det blir en sväng på stan och sen ska hon hjälpa mig fixa lite inför söndag, då jag förövrigt blir 20!
släkten kommer hit på dagen så det ska bakas fikabröd och göras tårtor.

lördagkvällen har jag bokat för mina vänner. dom får fira mig en dag tidigare för att allt ska gå ihop. vi blir ett tjejgäng som bara tänkt ta det lugnt. fika, umgås, dricka lite vin, spela spel. en riktig tjejkväll helt enkelt!
en födelsedag för ca 3 år sedan tror jag




we´re never gonna loose our colors

vilken helg, underbar!
det har varit rätt så intensiva dagar och det tog start redan i fredags. middagen var supertrevlig och vi fortsatte sedan på O´learys. avslutade kvällen ganska tidigt och därefter var det bara hem för att packa och sova.
upp tidigt för en lång bilresa och sedan var vi igång. det blev en riktig storhandling på ikea och vi fick med oss en massa fina grejer hem. och inte nog med det, både jag och min älskling shoppade en hel del kläder under söndagen så nu har vi båda fått fylla på garderoberna lite. superskoj!
men självklart var det inte bara spring på affärer. middag, hotellfrukost och massor med mys är självklart inräknat ;)

lägger upp bilder på möblerna senare i veckan,
här är iaf nyheterna bland mina kläder:

pusspuss

in this moment

lördag morgon och vi är redan vakna för att komma iväg i tid. med tanke på att vi somnade i soffan vid elva igår så har vi i princip fått den sömn vi behöver trots att vi kliver upp så tidigt, så det är ju skönt.

nu ska vi bara göra iordning frukost (att äta på vägen) och sedan börja ge oss iväg. vi har en lång bilresa framför oss och sedan väntar ikea!
älskling <3




holiday

sköna, härliga fredag! äntligen helg och det firar vi med att äta middag på kinarestaurang. det blir en riktigt parmiddag. jag, emma, jessica och våra respektive, tror det kommer bli riktigt trevligt.
vad vi hittar på senare återstår att se, beror helt enkelt vad vi känner för. hemmakväll, utekväll, who knows?


annars så känns det verkligen bra att åka till sundsvall imorgon. få komma bort någon dag och bara ändra omgivning.
ikea och birsta blir det vi kommer roa oss med under dagtid men med tanke på att vi firar 1,5 år tillsammans idag, så tyckte vi att det passade perfekt att fira det i sundsvall. äta en god middag, mysa på hotellet och få äta en underbar hotellfrukost dagen efter. kan ju inte bli så mycket bättre.

tror det kommer bli en riktigt bra helg vilket är precis vad jag behöver!
puss på er!

update

veckan går lite småsegt tycker jag. vet inte om det beror på att jag längtar till helgen eller för att jag haft/har en rätt så tung jobbvecka. hursomhelst så känns det skönt att det är torsdag imorgon, dessutom halvdag, inte illa!

har spanderat kvällen med mina tjejer och nu ligger jag i soffan och väntar på att daniel ska komma hem.
kort update. höres senare! pusspuss

beautiful

snacka om härligt väder vi haft idag! sol, plusgrader och glada miner för min del!

har hunnit med en hel del idag faktiskt. förutom jobb så har jag städat här hemma, tvättat och klippt håret, och det var ju bra att hinna göra bort lite sådant med tanke på att min "lediga dag" imorgon istället blir en hel jobbdag. känner att det går bra att jobba lite extra då och då eftersom jag har så luftigt schema i vanliga fall.

min älskade pojkvän står just nu och gör pannkakor till middagen. så sjukt gott! hungrig som bara den. ska göra honom lite sällskap ;)
puss på er!


can't get enough

---update---
fredag
: hängde med jessica under dagen och tog igen lite tid. bjöd sedan min älskling på middag här hemma. lyxade till med fläskfile och egen potatisgratäng och toppen över i:et blev äppelpajen till efterrätt. riktigt lyckat! kvällen följdes sedan av mys och filmtittande.
lördag: var på födelsedagsfika hos daniels mamma som fyllde år och därefter blev det middag och melodifestivalen hemma i obbola.


redan söndag kväll! tycker verkligen att dagarna springer förbi. helgen har varit riktigt bra trots att jag jobbat. det gör verkligen skillnad att få kliva upp på morgonen och mötas av sol, blir både piggare och gladare! får hoppas att vädret fortsätter i samma stil till veckan. känner mig ganska redo för våren nu ;)

just ja, endast två veckor kvar tills jag blir 20. spännande!
hoppas ni haft en fin helg! pusspuss



you know me

kvällen spenderas hemma och det jag gör är i princip att växla mellan datorn och tv'n. inte speciellt givande men samtidgt rätt skönt ibland.

har suttit och tittat runt på kläder lite här och var. är så otroligt shoppingsugen, vill ha en massa sommarkläder redan nu! tunna, sköna, enkla och snygga sommarkläder går ju inte att få nog av.
har dock bestämt mig för att inte internetshoppa utan vänta tills nästa helg då jag kan shoppa loss lite på birsta city nere i sundsvall istället ;)

slängde ihop några favoriter 

summertime


 


euphoria

godmorgon! ätit frukost och sitter just nu och tittar på tv, sådär lagomt en ledig dag som denna.
runt lunchtid drar jag mot obbola och till emma. vi planerar en utedag så lite sol hade ju faktiskt inte suttit fel. dock får vi gilla läget hursom, man kan ju inte bara sitte inne under sina lediga dagar heller.

imorgon är det fredag (redan!). planerna för helgen är inte riktigt spikade ännu men lugnt blir det åtminstone.
nästa helg åker jag och min älskling ner till sundsvall. bo på hotell, gå på ikea, äta gott, shoppa och bara njuta. ska bli härligt! längtar!

nej, dax att göra sig klar. pussss




quickly

åh, sover som en gud i våran nya säng. mjuk och härlig och blev ju dessutom lite skillnad att gå från en 120 till en 180. underbart!

hursom. glömde helt bort att slänga in bilderna igårkväll så ni får dem nu istället:

lördag:



ja.. efter middagen var festen i full gång och kameran stendöd..så kul var det

söndag:







finally

här var det dött ... ska börja med att skriva några ord om helgen iaf.
inflyttningsfesten blev mycket lyckad och istället för att ligga inne på söndagen (som man brukar göra dagen efter) så drog jag min älskling ut på en skoterutflykt. superhärligt!
somnade kvart över nio framför tvn på söndagskvällen vilket tyder på en mycket bra helg ;)


sedan var det måndag igen och för oss betydde det hämtning av säng!!
för att göra en lång historia kort så har vi ju väntat på våran säng i över en månad nu (två månader sedan vi beställde den) och vi har varit allt annat än nöjda när det gäller svenska hem. men så igår, utan planernig, möttes vi av ett toppenerbjudande på comfort. i det hela innebar det inte bara att vi fick sängen tidigare, utan även att vi fick en bättre säng som dessutom blev billigare än den första. ibland ska man bara ha tur!

men, nog om sängen, den står nu där den ska.
har systeryster på besök och hon håller på färga mitt hår i detta nu så slänger upp lite bilder senare ikväll.
pusspuss

into something real

hej och hallå!
har nyss haft min fina mormor och morfar på besök. fikat, pratat och visat lägenheten såklart. supertrevligt!

annars då...
veckan närmar sig slutet och denna gång har jag en ledig helg att se fram emot!
redan imorgon efter jobbet har jag, emma, petra och jessica bokat bubbelpoolen på wilmas spa. där blir det avslappning, vin, tilltugg och en massa tjejsnack såklart. efteråt blir det middag hemma hos mig och sedan myskväll.
troligtvis får vi då vila upp oss tillräckligt så vi är riktigt taggade till lördagskvällen som bjuder på inflyttningsfest här hemma. bättre sent än aldrig ;)

blir nog en riktig kanonhelg det här!
vi hörs senare! pusss




RSS 2.0