always near you

oj vilken kyla det var imorse. lämnade en varm säng och en varm famn för att bil tvungen att sätta mig i en genomfrusen bil.
skrapa rutorna, få bort imma och huttra sig varm påväg mot jobbet är inte direkt min favoritstund på dagen. huvva

menmen. ska åtminstone säga tummen upp för långa luncher! så skönt att få ett riktigt break innan man gör dom sista timmarna på jobbet. äta i lugn och ro, mysa med min finaste och bara slappna av för en stund, underbart.

annars var det väll inget speciellt jag tänkte berätta.
ville bara skriva en kortis nu när ändå tiden fanns till. pusss på er *


atmosphere

som sagt, här kommer bilder från gårdagen :






first

hej och hå vilken helg det har varit. fullt upp från morgon till kväll!
började med idolmys hemma hos oss i fredags med emma och jessica, vilket var lika mysigt som alltid.
sedan var det upp tidigt på lördagmorgon för att åka till ikea och handla med älsklingen. både julpynt, möbler till nya lägenheten och en massa annat smått och gott följde med oss hem. väl hemma blev det pizza till middag och därefter var det bara att tagga upp för fest här hemma.

nu börjar dock helgen gå mot sitt slut och även denna dag har varit hektisk. har besökt mina föräldrar, gått på skyltsöndag, fikat, shoppat, julpyntat och bakat knäck.
julkänslan börjar infinna sig mer och mer och det känns sååå bra. nu är det bara snön vi väntar på!
puss på er!
(bilder från idag kommer senare, dags för sängen nu)

carry on

började dagen med att försova mig vilket inte var så skillat. blev en snabb dusch och en kvart senare var jag och emma påväg till sjukhuset. efter besöket åt vi en snabblunch på frasses och därefter dick vi en sväng på stan. strosade runt, började titta ut lite julklappar, fikade och bara hängde. trevligt!

kvällen ska spenderas med emma. titta på någon film, gå en promenad och bara ta det lugnt, kanske baka något? får se.
finaste vän



fredag imorgon och det känns som att den här veckan verkligen har gått fort! har heldag på jobbet men vad kvällen bjuder på är ännu oklart vilket känns rätt skönt. blir nog inte alltför sent iallafall eftersom vi planerar att vara påväg till sundsvall redan vid åtta på lördagmorgon.
pusss



running through life

oj här var det dött. som vanligt under helgerna blir uppdateringen sämre och jag har inte alls samma inspiration till att sitta framför datorn då. menmen, får försöka bättra mig där.

 

tisdag idag och det rullar på med jobb. lyckades under förmiddagen hamna med två polisbilar framför mig och en bakom. har nog aldrig kört så lagligt och den milen kändes som den längsta ever, vilken respekt man har för poliser ändå, usch!
imorgon har jag tagit på mig ett riktigt långpass (7-18) så  blir kul att se hur pigg jag är efter det.

 

annars ser jag fram emot helgen. jag och älsklingen ska åka ner till sundsvall och gå på ikea. inhandla lite smått och gott inför julen men även lite grejer till nya lägenheten. väl hemma igen blir det att julpynta och göra fint (kanske hinner vi julbaka lite också) och självklart  gå på skyltsöndag! sådan stämning! nu fattas bara snön.. hoppas att den faller snart.

 

sötnöt <3


sweeet

äntligen helg för min del!
ska inte jobba imorgon utan istället ta ut en behövlig sovmorgon, vilket jag faktiskt förtjänar ;)
annars är morgondagen väldigt oplanerad och jag tänkte bara njuta av att göra precis det jag känner för. kika runt på stan, gå en prommis, slappa framför en film.. ja något i den stilen!
kvällen är dock planerad sedan flera vekor tillbaka: breaking dawn på bio såklart! inte så oväntat kanske, hehe.

det var om imorgon. just nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. daniel är med några vänner så jag passade på att ta en riktigt lång dusch, måla naglarna och noppa ögonbrynen, hur skönt som helst!
tvätt och lite städning har även hunnits med, och nu tänker jag dricka vaniljte och titta på vampire diaries. riktig slapparkväll (A) pusss

egooo..

like this

ändrade planer. inflyttning den första februari!
såååå spännande!!


14 månader idag

a lot of feelings

lägenheten var egentligen superfin och hade det mesta; utrymme, möjligheter och läge. dock föll allting på att vi bara fick chansen till en parkering och med varsin bil blev det inte riktigt som vi tänkt :/ därför tackar vi nej denna gång och hoppas på att det dyker upp något annat inom kort, vi har ju faktiskt ingen brådska.

annars jobbar jag på. gick endast halvdag idag så nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska orka göra något eller bara ta det lugnt hemma, frågan är ju.

har även hunnit tacka ja till en schemarad f.r.o.m 12 december så får se hur det kommer att gå. känns lite både och om jag ska vara ärlig.
alltid skönt med fast schema men samtidigt är det ju inte alls som nu, jag kommer inte kunna välja mina dagar utan står det jobb är det bara att jobba. även om det är julafton eller dagen efter nyår.
aja, jag får förbereda mig på det värsta men hoppas på det bästa. då får det bli som det blir.
har ju bara låst mig fram till mitten av januari så helt fast är jag inte.

slutpratat om det. långt inlägg men känner att det är mycket på G just nu, så avlastar mig delvis här.
puss på er!

rignt now: myser med denna sötnos

what to do

huvudet snurrar.
två beslut ska fattas,
två beslut som båda handlar om framtiden.
svårt..


love life

nyduschad och middagen strax klar. har jobbat hela dagen men för att vara måndag har det ändå gått riktigt bra.

gårdagen var väldigt trevlig. vi var bortbjudna mest hela dagen; fika, middag och fika. firade både farsdag på olika håll och sedan frida som fyllt år.
dags att äta. sedan ska vi titta på en lägenhet (!) och efter det kommer emma och jessica hit för häng och mys.

kort update, skirver mer senare! pusspuss



close to my heart

som vanligt rusar dagarna förbi i samma fart och jag kan inte riktigt fatta att det redan är mitten av november. snart första advent och snart jul juu! underbart
efter jobbet igår bjöd vi evelina och andreas på hemmagjord pizza och invigde helgen på ett mycket bra sätt. några glas vin senare drog jag och evelina till frida och tobias där det var inflyttningsfest och ett himla drag. eftersom jag jobbade imorse blev kvällen kort och intensiv men dock väldigt trevlig!

jag och älsklingen har precis ätit god lasagne till middag och just nu sitter vi bara och tar det lugnt, får se vad kvällen bjuder på men troligtvis bara lugnt vilket känns skönt.

bjuder på lite blandade bilder men innan dess tänkte jag bara passa på att säga ett stort GRATTIS till Frida som fyller 20 idag. ha en superkväll nu!












brightness

äntligen en dag med sol, så härligt!
jobbar hela dagen men trots det blir jag såå mycket piggare med detta väder, skönt :)

igår gjorde jag bort mitt tandläkarbesök och hade än en gång turen att klara mig helt utan hål eller lagningar, vilket ju alltid känns lika bra.
senare tog jag bilen till robertsfors för att hänga med finaste evelina. supertrevligt och mysigt :)

nu har jag just ätit lunch med min älskling och vi sitter och tittar på one tree hill. perfekt såhär på lucnhen då man behöver lite vila ;)
ha en bra dag! pusss

deep feelings

helgen är slut och en ny vecka är påbörjad. jobb idag och tandläkarn imorgon, annars inte så mycket planerat ännu.
börjar bli sjukt less på detta tråkiga väder som aldrig vill ta slut.. grått, regnigt och tråkigt. ingen hit direkt.
nu lägntar jag verkligen till julen. få pynta och göra fint, äta julmat och bara må, en så härligt tid bara

menmen, veckorna går fort så snart är vi där ;)
kort om helgen så har vi hunnit hälsa på både min och daniels farmor, fikat, pratat och bara tagit det lugnt.
i lördags blev det middag på restaurang och sedan några glas vin med andreas och emma där även micke och emma tittade förbi lite senare. jättetrevlig kväll!

(bild tagen för några helger sedan)


we must stand together

har inlett helgen med en toppen-fredag.
jobbat halva dagen, hängt med emma och jessica, ätit tacos med ett fint gäng och sedan myst framför idol. lugnt och skönt, precis som jag behövde.

nej.. trött och redo för sängen! vad kan man säga, tidig fredag men ibland blir det så.
kort inlägg, höres mer sen.
godnatt!

todays

har spenderat dagen på stan med mina bästaste vänner och pojkvän. kikat i några affärer, fikat på wayne's och bara tagit det lugnt. blev inga inköp för min del men var dock lika trevligt ändå!

kvällen har fortsatt i samma lugna tempo. jag och emma har tittat på värsta pojkvänsakademin, jag har färgat hennes hår och vi har druckit årets första glögg! bara mys med andra ord.

imorgon väntar jobb men annars står veckan hittills oplanerad.
pusss

RSS 2.0