can't control my brain

fan vad sur jag blir på vissa lärare i skolan. dom tror att man ska hinna med hur mycket som helst på en enda vecka. som om våra liv bara bestod av skola, plugg, skola, plugg... har dom inget i huvudet eller? inte konstigt att ungdomar känner sig stressade nuförtiden.

hursomshelst, inte värt att lägga ner dålig energi på det.
veckan har varit bra hittills och imorgon är det helg, tusan så fort tiden går. det har gått jättebra att jobba (lite comeback efter förra veckan) vilket känns skönt. i måndags var jag på bio med daniel och slava "wall street" inte så dum faktiskt, dock ingen film man vill se om och om igen. och i tisdags blev blev det idol och myskväll med emma, mycket trevligt.

planerna för helgen är inte riktigt finslipade, men de är på G. får la se vad det blir ;)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att ta tag i skolarbetet som ligger och väntar.
CIAO

ps. vill göra något år min design. less...
genom tiderna:

bag in da box

dags för att skriva lite här i bloggen igen. hade tänkt skriva tidigare men jag har haft fullt upp sen i fredags så det har inte funnits någon tid för det.
ett väldigt sent firande till jessicas 18års dag blev det i fredags. en god middag, en grymt trevlig förfest och kvällens final place, 5ive. mycket lyckad kväll med tjejerna som måste göras om!
och varför stanna upp när man ändå är igång?
gårdagen spenderades till stor del hos danne med ett mycket trevligt gäng. när klockan närmade sig halv elva åkte vi in mot stan för att forsätta kvällen på tc.
en, från början, helt oplanerad kväll som visade sig bli sjukt trevlig. tack för kvällen!

ja, det blev alltså en riktigt kroghelg för min del och jag måste erkänna att det känns. trött och slö är väll ungefär hur jag skulle beskriva mig själv just nu, hehe.

bilder från fredagen

our own way

har kommit på mig själv att oftast blogga på en måndag eller tisdag, men ja, oftast är det då jag har något vettig att berätta om. Helger är ju oftast mer spännande än veckodagar (skola, jobb, plugg osv. är nog det som tar upp mest tid då)

hursomhelst så har jag, även denna helg, haft fullt upp. fredagkväll var det middag hos svea (knytkalas) med ett gäng härliga brudar. för min del blev den en tidig kväll eftersom jag inte kände för att följa med ut men kul var dte ändå.
lördag - åt tacos till middag med emma, jessica och micke och därefter drog mickes inflyttningsfest igång. jätte trevlig kväll som slutade med nattmat på shell och en lång kall cykeltur.

och igår valet. att alliansen vann går nog att stå ut med, även fast jag inte alls gillar dom, men att SD fick så många röster som dom fick kan jag inte ens förstå..
men det går inte att göra så mycket, jag har lagt min röst och gjort det jag kan för samhället.

ja, då ska vi se.
tjuvar lite bilder från helgen och dess festligheter av bl. svea och emma
arms wide open

dags att uppdatera lite här i bloggen.
i helgen har jag haft fullt upp. jag, cecilia, andreas och daniel begav oss mot fjälls till andreas stuga. besteg laxfjället, drack vin, spelade spel, sköt luftgevär, drack lite mer vin, såg film och var vid ruttjeforsen var lite av det vi hann med. en grymt trevlig helg måste jag säga!

dagens schema bestod endast av skolfoto så nu tänkte jag vara lite effektiv. städa, plugga och träna är vad jag planerar att hinna med innan middag så det är förmodligen dags att börja och inte sitta här och slösa tid.you fuckin' lemon

dagarna rullar på och det känns som att jag går runt som en zombie på dagarna. skolan har ännu inte startat på riktigt, idag har jag varit hemma, imorn har vi en lektion och jag gissar på att resten av veckan ser rätt liknande ut. visst är det skönt på ett sätt men jag tror det skulle vara bäst att bara köra igång på riktigt, jag vill komma tillbaka till min "vana" eller hur man nu säger. i huvudet känns det fortfarande som att jag har sommarlov och så fort något handlar om jobb, skola, träning osv. så känns allt så extremt jobbigt.
men aja, förhoppningsvis lär det kännas annorlunda om nån vecka eller så :p

kort om helgen så var den riktigt bra.
middag med tjejerna på fredag. hjälpte micke att flytta hela lördagen och på kvällen var vi ett gäng hos andreas som pratade och hade trevligt.

och just ja, som jag lovade så ska jag slänga upp några bilder från spanien i det här inlägget. ska försöka välja så det inte blir exakt samma som ligger ute på fejjan.
home sweet home

klockan 19.45 lämnade vi spanien och just nu sitter vi på arlanda och försöker fördriva tid. flyget till umeå går inte förrän klockan 8 så vi har några timmar kvar. tack och lov att det finns internet i alla fall, att sova på en stenbänk som vi gjorde senast är inget jag föredrar direkt.

och ja, vi ar hemma två dagar före vad som egentligen var tänkt vilket beror på en del olika saker. först och främst så måste jag nog säga att tre veckor blev för länge, vi är både less och har hemlängtan. den andra orsaken var för att vi blivit av med så mycket saker, fanny har förlorat (tappat, blivit stulet) mest. kamera, plånbok, mobil osv. så när jag blev av med min plånbok i förrgår fick vi problem, inga pengar = ingen mat och inga nöjen.
även fast det löste sig så blev allt mycket krångligare och vi kände att det skulle vara så grymt skönt att bara få komma hem och återhämta sig lite, och så blev det.
(och just ja, jag fick tillbaka min plånbok, nu för femte gången, oturligt nog hade vi hunnit spärra kortet så det blev andå inte så stor skillnad)

resan har dock varit grymt kul bortsett från det som försvunnit.
vi har gjort en hel del utflykter och träffat så otroligt mycket trevliga människor! vi har verkligen haft en grym tid i kära spanien och nästa gång jag uppdaterar bloggen så lovar jag att det kommer bilder också.


RSS 2.0