back to reality

hallå där!
back on track som man säger. jag har varken haft tid eller lust till att blogga under vår resa så jag bestämde mig för att helt enkelt vänta tills vi var hemma igen, vilket vi är nu. eller egentligen redan sen i måndagskväll men det är först nu jag känner jag har tid för ett blogginlägg.
 
mycket har hänt sedan en vecka tillbaka. först och främst måste jag säga att resan var helt underbar! vi hade det så bra som man kan ha det när man åker utomlands; mycket sol, bad, god mat, goda drinkar och nya upplevelser. verkligen en lyckad resa! slänger upp en bildbomb här på bloggen om ett par dagar.
 
väl hemma i sverige igen blev det snabba ryck. sa upp mig från mitt gamla jobb och började idag på mitt nya vilket känns väldigt spännande. mycket nytt och mycket att lära men jag tror det är precis något sånt här jag behöver.
nu ska jag ge mig för denna gång. ska möta upp mamsen för lunch och därefter står dagen oplanerad.
puss på er !
 

almost there

hej och hallå!
söndagskvällen är här och det börjar närma sig för oss. halv nio flyger vi ner mot stockholm för att sedan tidigt imorgonbitti lyfta mot Cypern. åh vad härligt det ska bli!
som vanligt känns det alltid lite småstressigt såhär innan; har man packat allt? tänkt på allt? fixat allt? men när man väl sitter på planet är man lugn, det man har glömt har man glömt och det brukar ju alltid kunna lösa sig.
 
nåja, nog om det.
jessicas 20års-fest i fredags blev riktigt lyckad. massor av trevliga människor, goda drinkar, kortspel och skratt! dock var TC inte något att hurra för den kvällen, lite folk och stängt dansgolv resulterade i en tidigare hemgång.. men, allt som allt var det väldigt trevligt!

senast utomlands, i Bulgarien med Emma.

you and i

det har klagats mycket på vädret under denna sommar men de senaste två dagarna får vi då inte säga mycket om. de har ju varit underbara, varma och soliga! tänk om det hade varit sånt här väder hela semestern!? men aja, man får njuta av dem nu istället.
 
jag har jobbat min sista dag innan resan vilket känns otroligt skönt. lite resfeber börjar smyga sig på men annars känns det bara bra, riktigt bra! resväskan börjar fyllas och taggen är stor, ska bli såå härligt!

ikväll vankas det party här hemma. jessica har sin 20års-fest och eftersom hon inte hade någon plats ställde vi upp på att vara här. som det ser ut börjar vi med förfest här och sedan blir det utgång, troligtvis mot TC. blir nog riktigt bra!
ha en fin kväll! puss
 
 

one more night

min lediga dag har verkligen gått fort, och inte så konstigt egentligen, har faktiskt hunnit med en hel del.
bakat bröd, sprungit några ärenden inne i stan, fixat och donat här hemma samt hängt med therese och fått håret färgat, inte illa!
 
nu ikväll har jag varit en sväng i obbola och hälsat på emma. stackarn har så otroligt jobbigt med magen/magsåret, hoppas verkligen att det blir bättre snart gumman! <3

fick paket hemlevererat idag (=

hembakat, mums!

just saying

hallå där!
helgen är snart över och vi är just hemkomna för dagen. hade turen att bli bortbjudna på middag två dagar i rad och det får man ju inte klaga över! igår hos daneils mormor och idag hos m&p, mycket trevliga kvällar med god mat och gott sällskap, tummen upp för det!
 
förövrigt springer dagarna iväg med en rusande fart och om endast en vecka åker jag och min älskling mot Cypern. känns riktigt bra, nu när vi börjar ha det mesta klart, såsom inrikesflyg och pengar i rätt valuta ;p  - L ä n g t a r
 
nu ska vi avsluta denna söndagkväll som vi brukar avsluta de flesta söndagar: mys framför en bra film/serie.
har nyligen börjast se om "tusen bröder" och fastän jag sett det flera gånger förut så håller den, rikitgt bra serie faktiskt!
nej, puss på er och hoppas ni haft en bra helg!
 

where you are

det blev fiske i förrgår och det är jag glad för! blev ju en så sjukt fin kväll så det var härligt att spendera den ute.
när vi var nöjda åkte vi hem och lade oss framför OC med en kopp varm choklad och färskt bröd, myys!

onsdag idag och såhär efter jobbet känns det rikitgt bra, är nämligen ledig i två dagar nu innan jag jobbar helgen. med tanke på att jag har fått lite för lite sömn de senaste dagarna kommer det faktiskt rätt lägligt med en tidigare "helg".
 
kvällen ska jag spendera med vänner och imorgon blir det att fira jessica som fyller 20. livet leker!
dags att börja med middagen, ciaao!
 
 

life

veckan har dragit igång med en riktig superdag må jag säga. tråkigt att jag skulle jobba heldag när det för en gångs skull är så fint väder, men vad gör man. hann trots allt ta vara på lite sol under lunchen så får väll nöja mig med det (:
 
idag är det exakt två veckor tills vi lyfter med planet mot Cypern! förberedelser, planering och viktiga små inköp har redan dragit igång och det börjar kännas att vi är nära.
några drastiska ändringar skedde igår vilket känns väldigt tråkigt...:(
trots allt ser jag fram emot resan och att få lite extra semester, ska bli skönt.
 
nej. nu ska jag och min älskling hitta på något. var prat om fiske men inga klartecken än så får se!
pusspuss
 
 
 

just how it goes

hej och hå! äntligen en ny dag och vi är uppe i tid. har just ätit frukost och strax ska vi ut för att göra några ärenden inne i stan. 
 
fredagkvällen var sjukt trevlig och vi blev fler än väntat, vilket ju bara var roligt. dock blev det kanske lite föör mycket dricka med tanke på att gårdagen i princip var värsta bakisdagen i mitt liv. huvudvärk och sängliggandes till fyra på eftermiddagen. huvva, jag var helg körd.. men som sagt, ny dag och det är jag glad för!
 
nu ska vi göra oss klar och sen sticka.
hoppas ni får en fin söndag, hejs (:
 

when a girl loves a boy

kass uppdatering, jag vet..
 
veckan rullar på i högsta fart och imorgon är det redan fredag igen, och helg. underbart!
dagarna har utnyttjats till fullo denna vecka så det har hunnits med en hel del :
 
måndag - träffade mina tjejer
tisdag - jag och älsk följde med andreas och erica på en båttur efter rinneln
onsdag - umgicks med therese och på kvällen kom även mormor och morfar på besök
torsdag - har varit med jessica och cecilia på allstar
imorgon - fest
 
ja ni ser, fullt upp, men det gillas :)
nej nu ska jag sova. hoppas ni har det bra. puss puss
 
 

RSS 2.0