nothing can hold me down

vaknade upp på ett toppenhumör imorse! vid halv fem idag är vi ett trevligt gäng som lämnar umeå för att bege oss upp mot fjällen. vår helg kommer bestå av skoter, dricka, bastu och god mat vilket inte kan bli annat än super :))
förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda på några bilder när vi är hemma igen.

hade inte tänkt skriva så mycket mer, ni får ha det bra här hemma helt enkelt!
pusspuss

lite bilder från sist jag var i fjällen: (var som ett tag sedan)




born this way

oj så dålig uppdatering och ärligt talat thar jag ingen bra anledning att skylla på. kan helt enkelt bara skriva då jag har lust vilket jag inte haft den senaste veckan. här får ni en kort punktlista sen senast:

-har hunnit med att bli 19 år (vilket inte var något speciellt, förutom att man kommer ett år närmare 20)
-varit på fest med ett sjukt härligt gäng och bla insett hur kul poker kan vara
-varit med mina favorittjejer; fikat, fått paket och pratat
-skrivit teoriprovet till körkortet och kan äntligen ge vidare böckerna till systeryster

fortfarande inget planerat för kvällen så får se vad det blir. en promenad hade inte suttit fel, inte plugg heller för den delen.
puss!

spin around like crazy

hej bloggen! kom just hem från solariet och faktiskt känner jag mig en aning brunare, inbillning eller sanning vettefan ;) (försöker få lite färg inför studenten så jag inte kommer se ut som ett hoppande lik på flaket).

har pluggat i princip hela dagen så inte konstigt att jag känner mig trött redan nu. tänker belöna mig själv med en fruktsallad framför en bra film när jag skrivit klart så jag orkar morgondagen så skola och jobb väntar.
har äntligen tagit fram vår/sommarjackan(orna) och tänker inviga den imorgon oavsett väder, vill verkligen att den riktiga våren ska komma nu!


lite bilder från helgen som spenderades med emma




i give my heart

hej hopp! förkylningen börjar försvinna lagomt till helgen. jag har sån tur att när jag väl blir förkyld så varar det bara under två-tre dagar vilket är enormt skönt! ja, helgen som sagt, det blir en tur med emma till hörnsjö där vi kommer spendera tiden främst med att köra skoter så jag hoppas att det fina vädret fortsätter. är riktigt taggad, händer ju inte alltför ofta att jag kör skoter så det kommer bli jättekul!

igår var jag ambitiös och lagada middag till daniel, kyckling och bakpotatis med en sallad blev det. senare for vi på bio och såg "min låtsas fru". mycket trevligt och verkligen en film jag kan rekomendera om man vill skratta!
6 månader, tiden går verkligen fort

nej jag ska nog fortsätta med mitt plugg-maraton, har just lämnat in mitt hemprov så det börjar vara god tid att plugga till morgondagens prov. ska snart ta en paus för att fara och köra med pappa, så det är nog bäst att sluta skriva här ;) pusspuss


this i swear

kom igår

finns inte så mycket mer att säga än att jag längtar nå så fruktansvärt till studenten!

louder

ojojoj så fort lovet har gått! imorgon är det "back to reality" som gäller och dags att ta tag i årets hittills jobbigaste skolvecka. jippie alltså.

de senaste dagarna har jag lagt skolarbetet på hyllan och istället spenderat tiden i stan hos min pojkvän. har hunnit med allt från födelsedagsfika, middag och film till bowling, mys, fest och annat skoj. verkligen kul att man hunnit träffa och umgås med så många under så få dagar vilket är guld värt måste jag säga!

ikväll blir det chill framför bla solsidan med emma och jessica. efter gårdagens party orkar man inte göra allt för mycket så det blir perfekt att bara ta det lugnt :)

puss på er!






Turn the heat up

oj vilken början på lovet alltså, har under de två senaste dagarna sysselsatt mig med att plugga, köra, pluggat lite mer och ja, slappat en aning. är inte kul någonstans men måste säga att det känns helvetes skönt när man känner att läxhögen börjar krympa en aning.

kvällarna vill jag dock inte offra till plugg. igår kom cissi förbi och som vanligt har vi obegränsat att prata om, väldigt trevligt! ikväll blir det träning med emma och vårt andra pass med zumba står på schemat, väntar mig lika mycktet skratt som senast ;)

hittade två snygga sommaroutfits som jag gjorde för ca ett år sedan, och en terdje som jag snabbt gjorde nu.
känner mig sjukt shoppingsugen på just sommarkläder, och sommar såklart!
måste kila, puss!
rockstar
summer
sunshine



don't fight the feeling

helgen har varit väldigt lugn och tror faktiskt att det var behövligt, skönt också för den delen. spenderade fredagkvällen hos emma där det bla. blev massor av prat och film.
sedan igår blev det en kväll med daniel och hans familj, tittade lite på melodifestivalen och senare såg vi the tourist med frida och samme :)
idag har jag, daniel och frida gått en långpromenad i det fina vädret. verkligen skönt med frisk luft, sol och vårkänslorna som börjar smyga sig fram!

ikväll har jag varit med jessica och tagit en riktig "catch-up", mycket trevligt! :) synd att det blir så långt mellan gångerna.. måste ändra på det!

promenad med therese igår




promenad med daniel och frida



why am i still suprised

sitter med en massa plugg och för ovanligehetens skull går det faktiskt framåt.
har lov nu, bortsett från ett möte på 20 minuter imorgon, men det räknar jag inte. känns sjukt skönt måste jag säga!

igår roade jag mig med att fixa lite här på bloggen, har nämligen delat in alla inlägg under olika kategorier så det ska bli lättare att hitta. har ju faktiskt drivit bloggen sedan jag började gymnasiet vilket betyder att jag är inne på mitt tredje år:O börjar ju som bli en del inlägg jag skrivit. nu blir det iaf lite lättare för dom som vill (jag) att välja en kategori och titta tillbaka på det som känns mest roligt ;p

helgen är konstigt nog inte alls planerad. har ingen jävla aning om vad som händer och ändå känns det inte jobbigt, får ta dagarna som dom kommer helt enkelt :)

införskaffade mig två nya ringar idag:

mest använda:


time to decide what's on your mind, or i'm gone

sitter på skolan och väntar på att lektionen ska börja. redan onsdag och jag har insett att lovet troligtvis kommer bli mer jobbigt än slappt med tanke på hur mycket prov och redovisningar vi har vecka 11.. men det är bara att kämpa sig igenom dag för dag, är ju ändå  inte länge kvar tills studenten nu. och på tal om det så fick jag min klänning i måndags och den passade bara bra, så nu återstår bara val av skor, smycken osv ;)

igår provade jag och emma på zumba, vilket var sjukt roligt. svårt och väldigt annorlunda mot de andra pass jag kört, men roligt! det är synd att passen är så himla populära så man måste verkligen vara snabb för att få sig en plats, så redan igårkväll bokade vi igen för nästa vecka.

bjuder på lite bilder från en fest för någon månad sen:





RSS 2.0