happy

påskhelgen har börjat med strålande väder och jag håller tummarna för att resten av helgen kommer leverera detsamma. är så härligt att få vakna av att det blir alldeles ljust i sovrummet och sedan dra upp persiennerna för att mötas av blå himmel och sol, underbar känsla!
 
igår:
efter frukost och lite stök här hemma åkte jag och min älskling iväg till hamptjärnsstugan. grillade korv, njöt av solen och bara myste. alldeles perfekt en dag som igår! när vi kom hem tog vi ett långt bad innan det var dags för att fara till Daniels mormor där det bjöds på en underbar påskmiddag och trevligt sällskap!
 
idag:
har just fått i oss frukost och jag har fixat klart lite för dagen. är nämligen bortbjudna på kalas hos min morbror som fyller 50 och eftersom jag fick äran att baka tårta har det varit fullt upp ;p men väldigt roligt må jag säga!

a

huuh

onsdagkväll och jag har precis fått i mig lite middag. stängde på jobbet idag så det fick bli att äta lite senare. nu ser jag fram emot en lung kväll för att hinna vila upp mig lite.
veckan har hittills varit rätt så intensiv. eftersom vi har en sjuk på jobbet har det blivit fulla dagar både i måndags och igår. idag hade jag dessutom lektion på förmiddagen och därefter var det raka vägen till jobbet. och för att inte glömma att jag dessutom fyllde år i måndags! haha. ja ni hör, fullt upp ;)
 
till min födelsedag: eftersom min familj redan firat mig på söndagen blev det ganska lungt. min älskling bjöd på kinamat som vi köpte hem, jag fick min present och sedan myste vi lite innan emma och jessica kom förbi på lite fika och cach-up.
som allt är jag helnöjd med dagen/dagarna och alla fina presenter jag fick! ❤ pusss
 

cake

ännu en helg rullar mot sitt slut och imorgon börjar en ny vecka. och förutom det så är det ju faktiskt min födelsedag imorgon. hela 21 år fyller jag.. tiden går fort!

en del av födelsedagsfirandet har vi gjort bort idag då både släkt och familj har varit här på lite fika. jag och min älskling hade bakat en hel del tidigare i veckan och tårtan gjorde jag imorse så det har varit fullt upp. som alltid var det lika trevligt att träffa allihopa!

gårdagen bjöd bland annat på härlig skoteråkning, pizza och en trevlig kväll med goda vänner.
nu ska jag mysa med min bästa puss på er
 

stole my heart

hej och hå! tycker det händer så mycket så när jag väl ska skriva här på bloggen vet jag inte alls vart jag ska börja. borde egentligen kunna lösas med lite jämnare uppdatering men det tycks alltid komma något annat i vägen. hursom!
 
helgen inleddes med en myskväll med mina brudar. vi åt middag, gjorde efterrätt och såg på gladiatorerna. lugnt och skönt med andra ord!
lördagen spenderade vi hos min kära farmor. eftersom hon ska flytta om ungefär en månad hade vi en hel del att pyssla med. packa ihop, rensa och slänga. hela familjen var med så vi fick faktiskt en hel del gjort!
senare på kvällen gick jag och min älskling till café göteborg och lyxade med en stor maränswiss. supergott!
och igår. vi spenderade den största delen av dagen i köket där det både bakades och lite senare lagades gómiddag. runt femtiden kom evelina och albin för att äta med oss, och vi avslutade sedan kvällen med bowling. mycket trevligt!
nej, nog för ikväll! nu ska jag slöa framför grey's.
hoppas ni haft en fin helg, puss!
 

a good feeling

halloj!
vi hade en superdag på paradisbadet i lördags! efter timtals badande, åkande och springande i trapporna åkte vi hem, trötta och belåtna. väl hemma blev vi bjuden på supergod middag hos daniels pappa m. familj. en riktigt trevlig dag som avslutades med melodifestivalen och hemma-mys.
 
i söndags blev det en lung dag. under förmiddagen tog vi en promenad in till stan och kikade, innan vi sedan gick vidare till daniels mamma som fyllde år. blev bjuden på go´fika och tårta med trevligt sällskap.
kvällen spenderade jag med finaste emma och jessica. catch-up och mys(:

det var helgen!
ikväll blir det plugg och imorgon blir det jobb heeela dagen. fullt upp! ;)
ha det fint! puss

what a feeling

helg! igen!
man hinner inte ens börja längta till helg innan man inser att det är fredag-eftermiddag, knäppt vad fort tiden går egentligen!
 
superfin dag (även) idag och vi får bara njuta! fick mig en promenad från teg och hem i det fina vädret och insåg att det hade varit en perfekt dag för slalom. måste ju hinna åka mer innan det är för sent :O! någon?

kvällen kommer nog att bli rätt så lugn, äta gott och mysa framför gladiatorerna. imorgon blir det en sväng ner till övik för att bad så energin behvöer sparas tills dess!
det blir jag, daniel, frida och deras lillasyster jonna som åker vilket ska bli himla trevligt. är verkligen sällan man är där nuförtiden så blir nog skoj! ;p

lite nytt inför sommaren:
 
nej, dag satt göra något vettigt! puss på er =)

longing

åh vad jag längtar till sol och värme!
har kikat en del på resor plus att jag hör flera som strax pyser iväg, vilket självklart bara gör att man blir mer sugen!
vintrarna här upp är alldeles för långa enligt mitt tycke och med tanke på hur de senaste somrarna har varit så behöver man nästan en utomlandstripp bara för att få känna av den här riktiga värmen.
hoppas verkligen att jag kommer mig utomlands även detta år, skulle vara så enormt härligt. har hunnit bocka av några resmål men jag har en alldeles för lång lista kvar, finns så många ställen som lockar. 
 
tänk om man fick vinna en massa pengar så man kunde resa flera gånger per år. hur underbart hade inte det varit? inte behöva tänka på vad det kostar utan bara åka iväg när man känner att man är sugen. haha ja, lyx.
 

begging

jag och älsklingen har just slängt ihop en fruktsallad och bänkat oss framför tvn. känns skönt att måndagen är bortgjord med tanke på att det brukar vara den tyngsta dagen, resten av veckan brukar ju gå rätt fort!
 
imorgon öppnar jag vilket betyder att jag får sluta redan 10:30, hur skönt är inte det!? dock väntar en hel del plugg hemma så ingen vidare fritid för min del ;P runt fyra-tiden kommer min moster och kusiner för att hälsa på en stund, vilket ska bli himla mysigt. är alldeles för sällan!
 
nej, nu ska vi fortsätta kika på familjen annorlunda!

blev bjuden på supergod middag hos Daniels mamma i lördags!
söndagsfika följt av lite söndagsshopping :]

try

lördag morgon och i skrivande stund ligger jag i sängen och kikar på greys. älsklingen åkte iväg för någon timme sedan för att köra skoter och jag ska strax hoppa in i duschen och sedan åka över till emma. 
 
vi var ett helt gäng som hjälpte till med deras flytt igår och det flöt på riktigt bra. lägenheten var superfin och jag är så himla glad för deras skull. troligtvis finns det en hel del småsaker att fixa så jag och emma lär ha fullt upp idag också. 
 
ikväll är vi bortbjudna på middag hos daniels mamma och Frida vilket kommer bli supermysigt.
hoppas ni får en fin dag!
pusss
 
 

RSS 2.0