in every touch

redan torsdag och bara en dag kvar på denna arbetsvecka, skönt!
jobbar heldag imorgon och vad kvällen bjuder på är ännu oplanerat. om bara värmen ville komma så hade alternativen varit såå många fler men nu känns det ju, tråkigt nog, väldigt kallt i luften.. huvva.

annars? juni imorgon och det börjar närma sig med både bal och student för mina finaste vänner. oj så underbart, alla som tagit studenten vet ju att det är en dag man aldrig glömmer, total lycka!
jag har haft tur och fått ledigt både när balen och studenten inträffar så självklart ska jag vara med och fira dem!

nej, dags att vara lite social med min älskling som sitter här bredvid. filmkväll med B&J är vad kvällen ska ägnas åt! höres pusss

fick med mig två fina och somriga lack från lindex ikväll

timeless

hej och hå, läget?
här är det bara bra! har varit ledig idag vilket verkligen behövdes, helgen tog på krafterna.
har spenderat största delen av dagen med jessica. gick en runda på stan och pratade av oss en hel del, behövs alltid!
förutom det så har jag hunnit med ett besök hos frisören under förmiddagen vilket verkligen var på tiden! oj så skönt det känns nu, fräshare och snyggare!

pusspuss

belong to you

egentligen skulle man fått spendera denna härliga dag med något roligare än jobb, men man får ju inte alltid som man vill, tråkigt nog..
trots allt tycker jag faktiskt att denna dag har varit rätt lättsam. dels på grund av detta väder som bara får en på bättre humör, och dels för att jag hade en lång lunchrast som spenderades i sf-parken med min älskling, gillas!


när jag kom hem efter jobbet väntade gourmetmiddag: grillat, potatisgratäng och majskolvar, mumma! därefter har vi spenderat kvällen ute på balkongen med varsin drink och nu ska vi kika lite på eurovision.
ha en fin kväll! pusss




in the heat

superhärligt väder idag och det känns underbart att äntligen kunna sitta ute i solen utan att behöva frysa. underbart!
emma och petra har precis varit här och hälsat på en stund. vi tog en glass ute i solen, pratade och busade med vårat lilla vilddjur här hemma. riktigt trevligt.

nej nu ska jag dra mig från datorn och försöka göra något vettigt.
kvällen står planerad med min älskling.
puss puss

sweet as sugar

snacka om härligt att komma hem innanför dörren och bli mött av vår egen lilla katt. Flisan
oj så söt hon är! busig, kelig och sjukt sällskapssjuk. hon vill inte det ska gå en sekund utan att hon har all uppmärksamhet så det är verkligen fullt upp här hemma nu!


annars? är långledig efter idag för att sedan jobba heeeela helgen.. känns inge vidare faktiskt.
hoppas åtminstone att detta härliga väder fortsätter så man kan passa på att vara ute! njuter varje sekund av solsken!

nej, dags att käka lunch. ha en fin dag!

a bunch

helgen rullar mot sitt slut och här hemma har vi just ätit middag och nu tagit plats i soffan. kvällen bjuder på filmmys med min älskling och det är precis vad som behövs denna söndagkväll.

gårkvällen var riktigt trevlig med ett härligt gäng! vi började med förfest här hemma och senare drog vi vidare mot tc för en kort visit där, och nog märktes det att det var kulturnatta i stan.. maaaassor av folk!

vaknade imorse och mådde trots gårkvällen hyffsat bra. eftersom vädret inte hade så mycket att erbjuda har vi passat på att varit runt på en hel del affärer. shoppat en del men även handlat lite annat smått och gott som behövdes hem och följt av det även storhandlat på maxi.
som ni hör, en massa spring på olika affärer vilket inte gör det så konstigt att man känner sig en aning trött i huvudet nu. (gårkvällen kan tänkas vara en bidragande effekt;))

ha en trevlig söndagkväll! puss


the right path in life

enormt tråkigt med regn idag men vad gör man? värmen tycks iallafall gå mot rätt håll så nu är det bara att hålla tummarna på att även solen kommer. var ju så himla härligt igår; sol, värme, vindstilla. fler sådana dagar tack!

har spenderat den största delen av dagen i obbola för att fira min syster som blir 18 idag. åren går fort, tycker inte alls det var länge sedan jag fyllde myndig.
nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan, kika på hockeyn och vänta på min älskling.
fredag imorgon, skööönt!

fyndade två par nya skor igår.



kul att ha detaljer som matchar. detta blir snyggt till sommaren
pusspuss

not without each other


avslöjar att vi om knappt en vecka får hem en liten kattunge till lägenheten. spännande!

party

lördagskvällen med mina tjejer var riktigt trevlig! förfest här hemma och därefter drog vi till corona för att avsluta kvällen där.



snyggingar
söndagen blev en lugn dag vilket behövdes. efter vi ätit frukost och gjort oss klara åkte vi ut till daniels farmor. det blev en trevlig dag som avslutades med filmtittande och mys. somnade tidigt och sedan var det bara upp för att möta en tråkig måndagmorgon och en ny vecka.
pusspuss



nearest my heart

har inte haft en lugn stund på hela dagen. direkt efter jobbet var det hem för att städa och baka inför kvällen. skippade tårta denna gång och gjorde istället en cheesecake och morotskaka. absolut lyckat!
nu sitter jag och min älskling mätta och belåtna. gästerna gick för en liten stund sedan och vad kvällen bjuder på nu återstår att se.

imorgon säljer vi bilen och på kvällen ska jag träffa mina brudar! tjejkväll och utgång är vad som står på planeringen. annars ser morgondagen rätt lugn ut och jag hoppas på sol och värme.
ha en fin kväll!



Grattis mitt hjärta

one day

veckan rullar på och imorgon är det fredag! sista dagen innan helg och inte nog med det, min älskade pojkvän fyller år! så efter middagen imorgon blir det födelsedagsfirande här hemma.

på lördag säljer vi även bort min kära audi. eftersom vi ändå har en bil och när den dessutom inte gick igenon besiktningen känns det inte värt att ha kvar den. dock lite sorgligt, har ju ändå hängt med sedan dagen jag tog körkortet, och nog har jag bränt många liter bensin med den..

nog är den rätt fin ändå.

nej, nu ska jag och min finaste ut och äta och sedan röra oss mot obbola. puss!





in the speed of light

redan onsdag och det är inte länge till helg nu, härligt! den här veckan har verkligen varit lugn med tanke på vad lite jag jobbat, vilket resulterat i att dagarna gått fort.

igår var jag med bästa emma på stan, tog årets första mjukglass, shoppade och letade presenter. ska ner en sväng idag också, behöver komplettera lite.
annars har det varit rätt lugnt. jag och min finste tog en låång kvällspromenad ute i solen igår, riktigt skönt.

nu ska jag göra mig iordning och sen pallra mig till mammas jobb en snabbis.
ha en fin dag!


love is in the air

åh, underbart väder idag! har verkligen känts som en riktig sommardag från morgon till kväll och det gillas verkligen. håller tummarna på att det fortsätter såhär nu!

annars då? kvällen har varit riktigt fin. medans älsklingen for iväg och tränade passade jag på att få mig lite motion jag med. det blev en lång och härlig springrunda ute i kvällsolen,  superskönt :)
sedan bar det iväg mot maxi och nu sitter vi (daniel) och fixar en fruktsallad.
imorgon är jag ledig så just nu njuter jag bara av känslan att få sova ut. slippa vakna av väckarklockan..

nog för denna gång. puss på er

forever

har verkligen haft fullt upp hela helgen vilket faktiskt är skälet till varför uppdateringen har varit så kass. men för att få med det mesta utan att behöva skriva alltför mycket så gör jag såhär:

torsdag: spenderade dagen med evelina. snackade massor, gick en sväng på stan, åt middag och snackade ännu mera. riktigt trevligt.
fredag: snabb grillning och sedan hockey-mys med dom bästa!
lördag: började med jobb, fortsatte med tårtbak och avslutade med middag och födelsedagsfirande hos daniels mormor. som vanligt lika trevligt!
söndag: efter jobbet drog vi direkt till farmor för att fira henne. nu är vi nyss hemkomna, trötta, mätta och belåtna. filmkväll och mys äv vad som står på schemat, exakt vad som behvös!

pusspuss

a lot

har kommit fram till att maj kommer bli en månad bestående av födelsedagar.
daniels pappa idag, farmor på söndag, daniel den 11e, therese den 17e, evelina 24e, emma 25e. de är dom jag kan komma på i skrivande stund, skulle inte förvåna mig om det var ännu fler. det är roligt med födelsedagar, helt klart, men det finns en gräns när det nästan känns stressigt istället och det här är nära den gränsen. hade ju faktiskt inte skadat om det varit lite mer utspritt.

dagen har jag spenderat hemma. behöver dagar då man kan ta hand om sig själv och bara njuta. började dagen med träning och sedan har jag även hunnit med en hel del annat smått och gott.
nu är snart daniel hemma och om en stund väntar middag. pusspuss!


with me

första maj idag och valborg firades igår med grillning och fina vänner! det var kallt och rätt så blåsigt men med skymten av sol och en hel del vilja trotsade vi kylan och fick en riktigt trevlig kväll. kort och gott blev vi ett stort gäng som grillade, drack och lyssnade på musik tills tröttheten smög sig på och det var dags att åka hem. tack för kvällen alla!

idag har jag och min älskling bara tagit det lugnt. sov ut kanske lite för länge och sedan åkte vi till häggsjö för att spendera dagen där. mycket trevligt och väldigt passande en sådan här dag.

i skrivande stund sitter vi i soffan och ska strax starta en film. känner mig aningen trött så ska faktiskt bli skönt att vara ledig både imorgon och på torsdag.
nog för denna gång, avslutar med några bilder från gårkvällen:











RSS 2.0