i'm all yours

efter att ha pluggat tre dagar i sträck börjar engagemanget brista. vettetusan om det fastnat något i hjärnan men det gör detsamma för nu är det helg och den tänker jag inte ägna åt plugg.
istället lär helgen fyllas med massor av julstämning med tanke på att det är första advent på söndag!
först och främst ska julpyntet upp, allt från gardiner och ljusslingor till tomtar och lyktor. det riktigt kliar i fingrarna, tycker den här tiden är sååå himla mysig!
sen blir det nog även lite julbak; lussebullar och kanske något annat gott.
 
förra helgen var vi bla. hos daniels farmor och hälsade på. förutom att fika och prata passade vi på att åka ut i skogen med fyrhjulingen för att leta granar. fick med oss två stycken som nu står ute på balkongen och väntar. en ska in i vardagrummet och den andra ska stå på framsidan. äkta julgran är som pricken över i:et enligt mig.
 
nej. nu ska jag skynda mig att byta om och bege mig mot träna! jag, emma och jessica ska dansa in helgen med lite sh´bam! slänger in lite bilder senare. pusspuss

Burn

Helgen rullar än en gång mot sitt slut och vi har en ny vecka framför oss. En vecka som känns tung med både långa dagar, tentaskrivning och vaccination.. Med andra ord längtar jag redan tills nästa helg! 

Annars har det varit en lugn helg vilket var precis vad jag behövde. Myskväll i fredags och häng med tjejerna från klassen igår.

Nej nu ska jag och Daniel parkera oss i soffan och se kvällens "Bron" :) puuuuss

Turn it up

Halloj! Veckorna rullar på i en väldans fart och snart har halva november gått! Otroligt, man har redan börjat fundera på både julklappar och julpynt, det är ju bara sååå mysigt. 
I plugget har vi fullt upp, finns alltid något att göra. Igår började vi en ny kurs och Imorgon börjar vi ännu en kurs vilket innebär att vi totalt läser fyra kurser samtidigt. Huvva, varför är vårat program inte som alla andra där man läser en kurs i taget..
Tack och lov klarade jag kemitentan så den lägger jag bakom mig nu, lättnad! 

Nej, dags att börja dra sig mot skolan. Ikväll står träning och sh'bam på schemat, det ser jag fram emot :) 
--------------------------------------------------------
Avslutar med att slänga in ett par bilder från halloween, i princip de enda jag har fått tag i hittills; 


RSS 2.0