We belong together

Hallå där!
Semester rullar på och veckan som var har ju varit helt fantastisk. Varmt, soligt och skönt, äntligen får vi lite sommar! (var på tiden). Jag och Daniel åkte på en kort campingsemester under några dagar förra veckan, bara för att få komma iväg och byta omgivning ett tag. Tack vare vädret blev det en hel del strandhäng men vi hann även med en tripp upp till skuleberget, Ikea och lite annat smått och gott, samt bara mysa och ha det bra.

Idag har jag varit med Emma och Jessica på stan. Perfekt med tanke på att det regnar! Var egentligen inte ute efter något men "som vanligt" får man alltid med sig något hem; två nya toppar.
Slänger även upp ett par bilder på förra veckans fynd. älskar jeansvästen!


vacation

Det börjar inte vara något ovanligt att det dröjer någon vecka mellan inläggen, men samtidigt tycker jag det är ganska lagomt! Skulle jag skriva varje dag skulle antagligen inläggen bli helt meningslösa att läsa.. 
 
Hursomhelst! Det har hänt en hel del under senaste veckan. 
-Till att börja med har jag fått semester, minst sagt underbart! 
-Jag har även blivit antagen till universitetet och (tro det eller ej) tackat ja?! Student till hösten, hjälp! :O
-Jag och min älskling har varit på minisemester i häggsjö och invigt Vovon; vår så kallade campingbil ;) 
-Därefter har vi hunnit plocka nio liter hjortron, jag har tagit årets första dopp med mina tjejer och nu befinner jag mig i Åsele för marknad och party! Pusss
 

 


Panic

Kommer bli galen på det här!! Hur ska man veta!?? Önskar jag kunde se in i framtiden.. Veta att det man väljer helt säkert kommer att vara det rätta. Nu känns det bara tvärtom istället; att hur jag än väljer kommer det kännas fel på något sätt..

Synd att det bara är jag som kan bestämma när det kommer till kritan, hade verkligen inte tackat nej till lite hjälp här.

Nej, blir inte klokare av det här.
Skriver senare istället. Pusspuss


Lights

Nedräkningen har börjat; fyra arbetsdagar kvar, sen semester! Yeey :) ska bli så himla skönt! Hoppas bara vädret kan vända så vi får mera sol och värme. jag och min älskling har tänkt oss iväg på en liten campingsemester även detta år, men vart det bär iväg återstår att se. utöver det hoppas jag på många stranddagar och spontana utflykter/aktiviteter under semestern!

Imorgon blir det middag med Emma och Micke på någon trevlig uteservering (om vädret tillåter), och i övrigt kommer helgen bestå av jobb, jobb och jobb.. sista ruschen nu!

och just ja, morgon får man besked om universitetet.. Blandande känslor vill jag lova! Spännande men samtidigt nervöst, är ju ett ganska stort beslut att ta ifall det blir plugg eller jobb de kommande åren! :O

PUSS


Friday

Äntligen fredag och det känns skönt att jag har en ledig helg att se fram emot denna gång ;) jobbar halvdag idag så får en tidig helg vilket ju alltid är ett plus ;) kvällen ser ut att bli rätt så lugn, en god middag och mys med min bästa -----------------------------------------------------
Sitter och klurar på om jag ska fixa en ny design till bloggen. Har ju haft samma ungefär hur länge som helst så börjar kännas lite gammal. Dock gillar jag den fortfarande; fin och enkel men ändå inte tråkig.. Hm, svårt. Kanske bara ska byta ut lite bilder? Ajja, får se.

Nej, ska fortsätta jobba! Puss


am i wrong

i skrivande stund ligger jag och myser med finaste Flisan. hon hatar verkligen att vara ensam så hon blir helt lyrisk när man kommer hem, vill bara ligga och gosa <3 när daniel kommer hem blir det lunch och sen är det bara att återgå till jobbet. två veckor kvar och sen har jag tänkt unna mig lite semster :D läängta!!
 
annars då? igår var jag ledig så jag passade på att åka ut till obbola och spendera dagen med mamma och lillasyster. blev bjuden på lunch och sedan åkte vi ut till smultronstället för att inhandla lite växter mm. så fort jag får möjlighet blir det att fortsätta fixa med rabatten så den kanske kan bli klar!
 

igår var det även ett helt år sedan som jag och min älskade sambo förlovade oss!
kärlek, lycka, drömmar

RSS 2.0