beautiful day

åh, helgen är äntligen här och den har varit sååå efterlängtad! 
jag och älsklingen tog sovmorgon imorse och sedan trotsade vi kylan och gav oss ut; slalom stod på schemat.
...ja, premiäråket är iallafall gjort för i år men mycket mer än så blev det inte. stannade ca en timme i backen innan vi (halvt ihjälfrusna) åkte hem, bäddade ner oss i filtar och drack varm choklad. nästa gång vi åker får vi hoppas på en aningen mildare temperatur ;)

som jag skrev tidigare slänger jag in ett par bilder från julafton nu också:
 

hey

hej och hå! vilka dagar det har varit på senaste tiden.
jag har varvat jobb med familj, släkt och vänner vilket har varit väldigt intensivt. det börjar kännas i kroppen nu, att man har varit "igång" lite föör mycket.
min julhelg har iaf varit superbra och jag har haft underbara dagar med alla mina närmsta.
jag och daniel firade den största delen av julafton på skilda håll, men senare mot kvällen kom han till obbola och vi stannade hos mina föräldrar till juldagen. supermysigt 
...bilder kommer senare...

annars? jag och älsklingen har varit runt på stan och kikat. hittade lite smått och gott innan vi insåg hur enormt kallt det började bli. så vi åkte hem och värmde oss genom ett långt ock skönt bad! nu ligger vi i soffan och ska kika på "taken 2" och äta vår hemmagjorda hallonglass, härlig kväll :)
 

puss på er!
 

together

helgen är här och för mig innebär det jobb.. dock tänker jag använda min lediga tid effektivt så jag tror ändå att helgen kommer bli riktigt bra!
imorgonkväll ska jag träffa mina vänner från gymnasiet. byta julklappar, julmysa och ta igen tid, vilket kommer bli himla mysigt. på söndagen efter jobbet åker vi direkt till daniels mamma där det blir middag och sedan uppesittarkväl, vilket jag verkligen ser fram emot!
 
och inte för att glömma ikväll. jag, emma och jessica har bytt julklappar och druckit glögg ikväll så jag har redan fått en försmak av julen. skumtomtar, lussekatter, julmust och bästa vänner. fin kväll
ja som sagt, helgen kommer att bjuda på mer än bara jobb :)
 

 
 

the life

holloj!
hur är läget? här är det bra, förutom att mitt huvud snurrar av tankar och funderingar just nu. känner mig helt utmattad av all beslutångest jag har. jivkdfnsnciasel...
----------------
sista veckan innan jul och det känns verkligen. var på stan igår med evelina och redan nu börjar det vara kaos. alla ska inhadla det sista. långa köer och mycket trängsel, samtidigt lite mysigt också. julen är här.
   själv har jag bara en julklapp kvar vilket känns enormt skönt! och sedan inslagningen såklart, den biten har jag inte ens börjat med, men sånt är ju bara kul! 
 
bild från lördagen då vi klädde granen:
bild från lördagskvällen:
-
hann även med julmarknad, storhandling och besök hemma i obbola :)
 
puss puss!
 
 
 

lucia

lucia idag, och när jag ändå hade ett ärende på sjukhuset hann jag se en stund av luciatåget där. fint och stämningsfullt, dock hade jag inte tackat nej till att se det på midgårdsskolan istället. där var luciatågen verkligen fina!
 
annars har det varit en väldigt lugn dag och kvällen kommer bestå av jobb, inte jättekul...vi håller på att bygga om på jobbet så det är verkligen fullt upp där. mycket folk, grejer överallt och hög ljudnivå. en röra med andra ord. men troligtvis blir det bra när det är klart iallafall :)
 
åh..har ännu inte fixat varken jul eller nyårs-outfit och med tanke på hur fort dagarna springer förbi börjar jag känna mig en aning stressad. finns ju så mycket fint men ändå har jag inte hittat det där speciella.. paniik!?new year
 

puss puss!

i'm just here

hemskt dålig uppdatering på sistone måste jag erkänna! för er tappra läsare som finns kvar ska jag föröska skärpa mig: mer bloggande och färre inlägg där jag håller på tjatar om dålig uppdatering. (som nu)
 
hursom!
andra advent var igår och dagarna rusar verkligen fram. snart jul och därefter nyår, börjar vara nära nu.
här hemma har vi julpyntat och fått stämning. bakat lussekatter, knäck och pepparkakshus. det enda som saknas nu är julgranen som vi tänkt ta in om ungefär en vecka, sedan är vi heeelt redo för julafton :)
 
förövrigt rullar veckorna på i sitt gamla vanliga och jag förösker fylla helgerna med så mycket som möjligt! i lördags var vi ett trevligt gäng som åkte till skellefteå för att kika på hockey och igår hanns det med både julmarknad och bad på aquarena i holmsund.
med andra ord blir helgerna väldigt intensiva och veckorna nästan långtråkiga, men jag antar att det lätt blir så.
 
bilder från senaste:
 
laaater. pusspuss
 
 
 

RSS 2.0