stockholm

helgen med mina brudar nere i stockholm har varit superbra! vi har shoppat, ätit gott och njutit av att få bo på hotell och bara vara. konserten i söndags var hur grym som helst! p!nk är verkligen duktig och det var sjukt mäktigt att få se henne i globen. + att vi hade grymma platser, peeerfekt!
nu är jag åter hemma och det startar så bra som med en sovmorgon. vädret är strålande så jag funderar på att gå ut en sväng såhär på förmiddagen, ta vara på dagen!
 
tycker veckorna bara flyger fram, snart juni! jag har redan börjat spåna på en tårta som jag ska göra till min systers student. herreligen, åren går fort, hela två år sedan jag stod där!
 
och just ja! som om det inte var nog med att min dator la av förra månaden och jag blev tvungen att köpa en ny.. nu har även min telefon valt att ge upp.. stänger av sig, laddar ur, tappar funktioner osv. med tanke på hur den ser ut (sprucken skärm) och nu med dessa problem, så känner jag att det inte är något att fundera på; till veckan blir det alltså ännu en ny teknikpryl som får flytta in i min samling.
 
bilder från helgen lägger jag upp senare! hoppas ni får en fin dag, pusspuss
 
 

love's

hej och hå! kom just hem från provskrivning och det känns så himla skönt. nu är nämligen kursen klar och jag är fri, yeey! har just kokat mig en portion nudlar som jag ska slänga i mig innan jag ska vidare till jobbet, snabba ryck här.
 
på lördag åker jag ner till stockholm med mina finaste vänner. känns som det var nyss vi satt och pratade om vad långt bort det var..nu är vi där :) shopping, konert och tjejhäng, kan ju inte bli annat än bra!

förövrigt så njuter jag så mycket jag kan av dessa fantastiska dagar och hoppas att det håller i sig, älska sommaren!
det var allt, dags att kila. pusspuss

summertime

här hemma sitter vi bänkade framför hockeyn som förmodligen många andra av er gör ikväll. håller tummarna!!
förövrigt har vi varit ute på en långpromenad i detta fantastiska väder, såå härligt!
 
tänkte egentligen inte skriva så mycket utan istället låta bilderna tala för sig själva.
 

veckans naglar; fransk manikyr, snyggt och fräscht!
älsklingens födelsedag; fika på dagen, grillning och party på kvällen.

mysiga kvällspromenader i solen

min nya lilla älskling

denna underbara helg har vi fått inviga shortsen. piknick nere vid älven

har spenderat största delen av helgen ute, här lunchade vi i baggböle
kulturnatta, top cats!                     nya shorts

middagar på balkongen. sommaaar!

planterat blommor, ätit mjukglass och njutit. helt fantastisk helg!
 pusspuss!
 
 
 
 
 
 
 
 

ready for action

första inlägget från min nya, fina dator! lite ovan med tangentbordet och väldigt ovan med nya windows 8, men jag antar att det kommer falla på plats eftersom. annars känns det riktigt bra! några tusenlappar fattigare men å andra sidan en sprillans ny dator som både är bättre och snabbare än min gamla.
 
vaknade upp till detta fina väder som vi bjuds på idag, hur underbart!? termometern visar redan 10 grader i skuggan, solen skiner på en klarblå himmel, gräset blir bara grönare och grönare och trädknopparna har redan börja slå ut! det doftar sommar mina vänner! <3
 
annars har jag en välbehövande sovmorgon idag och börjar inte förrän halv tolv vilket innebär att jag stänger på jobbet. känns rätt så skönt med tanke på att det blivit många tidiga mornar på sistone.
har insett att denna månad har varit och kommer fortsätta vara väldigt instensiv; tagit på mig massor med extra jobb, många födelsedagar som har/ska uppvaktas (farmor, daniel, therese, emma + morssdag), min kurs som ska avslutas nästa vecka och dessutom STHLM och PINK redan nästa helg! ja ni hör ju, fullt upp ;)
 
nog för denna gång! pusss

where there's no you there's no euphoria

för många är det en ledig dag imorgon så jag känner min rätt duktig som ska jobba. har tagit på mig lite extra så jag får in lite mer cash vilket ju aldrig är fel. känns faktiskt inte det minsta jobbigt men jag antar att det känns lättare när jag valt det själv ;) 
 
efter jag hade skrivit inlägget igår gick jag ut på en lång powerwalk (duktig sofia!). vädret var helt underbart. klar himmel, kvällssol och frisk luft, så härligt! ska se till att det blir fler sådana promenade framöver!
 
nej, nu ska jag lägga mig i sängen, titta på Arrow och vänta på min älskling som är på firmafest ikväll.hoppas ni haft en fin kväll. puss!
 
just ja! måste bara tillägga att jag läste att det kommer en ny "kollektion" av gellack i början av juni. NICE, ser verkligen fram emot lite mer sommarfärger!! ds.
 

you make me feel

min dator är fortfarande död och jag har börjat tappa hoppet.. känns inte så lockande att slänga ut massa pengar på att försöka laga den utan att veta om det ens kommer fungera så jag får helt enkelt börja spana efter en ny...
började jobba kl 12 idag och jag lyckades verkligen utnyttja min förmiddag väl! hann med både träning, städning, dusch och lite plugg. effektivitet! förövrigt så måste jag bara konstatera det härliga vädret vi haft idag, helt underbart! en liten försmak av sommaren sitter aldrig fel såhär på våren.
 
gårkvällen spenderade jag med therese! hon slingade mitt hår (äntligen blev det rätt färg) och vi tog igen lite tid. alltid lika trevligt! fick även hem paket igår som bl.a. innehöll tre nya bikinis! laddar upp inför sommaren ;p
 
bilder från senaste:
promenad med Fallí                                vårtecken
partynaglar
hunnit fika på Wayne's hela två gånger denna helg!
goaste <3
 
gårdagen. solbrillorna på!
 
räcker nog med bikinis för i år...                                          

 
 

 
 
 
 

springfeelings

halloj! lördag idag och i skrivande stund ligger jag och min älskling och väntar på middagen som står i ugnen, lasagne, mmm!! skriver från Daniels dator eftersom min egen har valt att sluta fungera. sorgligt men sant, bara sådär, hann inte ens fatta vad som hände. hoppas verkligen att den vill vakna till liv igen så jag slipper en onödig utgift såhär innan sommaren...
förövrigt så har jag spenderat en stor del av gårdagen och även några timmar idag till att plugga. kändes superskönt att få skicka in arbetet och nu återstår endast EN uppgift innan kursen är klar, såå skönt!!
nej dags för middag. kvällen kommer bestå av mys med min finaste och imorgon väntar jobb + häng med mina brudar! ♥
pusspuss

RSS 2.0