let me se

har just tittat klart på modelljakten + det jag missade av ensam mamma söker. det är fördelen med att ha mycket ledighet; man hinner lägga ner tid på onödiga men roliga tv-program, haha.
dagen ser ut att bli väldigt lugn. ska in till jobbet senare idag för att boka in inskolningen som förhoppningsvis blir nästa vecka. därefter åker jag till min älskling för middag och fredagsmys, blir super!

nej, nu ska jag söka jobb och sen kanske jag ska ut på en promenad för att få lite luft, hade ju inte suttit helt fel.
hoppas ni får en bra helg! PUSS



the best i can do

sitter hemma hos daniel och förösker döda tid så tänkte att det passar bra att skriva några rader här.
veckan har varit så sjukt lugn och det har varit jätteskönt, verkligen behövts!
nästa vecka hoppas jag dock på lite jobb så jag inte blir alltför bekväm, kan ju faktiskt bli lite långtråkigt i längden ;p
om någon timme ska jag iväg på ett ärende och sedan blir det middag @home.
kvällen spenderas sedan hemma vilket behövs, med tanke på att jag mest är borta nuförtiden. ska bli skönt :)
ja, inte speciellt mycket som händer så därför blir uppdateringarna rätt korta.
helgen är ganska oplanerad för tillfället så får se vad det bli, brukar ju kunna dyka upp en hel del saker ändå!
pussss

fight for you

man brukar säga att dagarna går så fort när man gör mycket men just nu tycker jag nästan motsatsen. kan inte påstå att jag har gjort mycket idag. promenad, ett kort ärende, städat, lagat mat och mest tagit det lugnt.. ändå känns det som dagen rusat förbi. knäppt.

nu blir det iaf att äta middag med systrarna och sedan åker jag in till stan för att spendera kvällen med min finaste :)
kort uppdatering, höres en annan gång (=
puss påer!

the daylight come and we dont wanna go home

tycker att jag har börjat bli riktigt duktig med uppdateringen men under helgerna kan jag dock inte säga så mycket. det är så mycket annat skoj som ska hinnas med under helgerna och oftast hinner jag knappt vara hemma, vilket betyder att bloggandet inte prioriteras ;)

hursom har det varit en riktig toppenhelg! i fredags var det förfest och utgång med mina älskade tjejer och i lördags var det middag hos daniels mamma med jättertevligt sällskap.
därimellan har det varit en hel del "dagen-efter-stunder" då vi bara tagit det lugnt framför oth.
som avslut på helgen blev det middag här hemma (mina kära försäldrar hade nämligen bröllopsdag igår) och sedan massor av mys med min älskling. perfekt söndag enligt mig!



hoppas ni haft en fin helg!

im sure it makes sense

som vanligt går veckorna sjukt fort, fredag imorgon, redan!
har haft en väldigt lugn vecka då jag hunnit slöa framför tv.n och bara få egentid villket faktiskt har behövts. tränat och jobbat två halvdagar. imorgon blir det dock jobb hela dagen.
kvällen följs sedan av middag och förfest med mina brudar. därefter blir det krogen! var ett tag sedan sist så det ska bli kul, är grymt taggad!

köpte mig ett par nya skor igår också. har tittat på liknande innan men bestämde mig inte förrän igår. är fortfarande lite osäker eftersom jag behöver minst ett par till skor innan vintern, typ kängor. menmen, det får väll bli nästa köp. förhoppningsvis blir det inte snö än på ett tag ;)

har varit dåligt med bilder på sistone. ska bättra mig på den fronten!
puuuuusss


keep it going

jag skrev sist att jag skulle ta tag i träningen och som skrivet: jag for till gymet. oj vad jag har saknat den känslan alltså! när man står i duschen efter ett hårt träningspass och bara njuter av tröttheten, då är man nöjd.
jag hoppas jag lyckas hålla i träningen så det inte bara varar i några veckor, brukar ha en tendens att bli så. helst när man tränar själv och inte har någon som pushar en.
aja, drar och tränar idag också eftersom jag ändå inte har så mycket vettigt för mig.

sitter och tittar på vampire diaries och snart ska jag äta lunch med pojkvännen min. sedan blir det en sväng på stan och därefter mot gymet.
bra dag! får se vad kvällen bjuder på :)
pusspuss

what i been dreaming of

hej på er! redan måndag efter en helg som gått alldeles för fort.
fredagkvällen med min älskling var helt perfekt. god mat, god dryck, ett jättemysigt spabesök och massor av kärlek, underbart.
annars har helgen bestått av besök hos både min farmor och daniels farmor och lördagkvällen bjöd även på fest.
fullt upp med andra ord.

idag har jag inte alls mycket på schemat. har sett lite vampire diaries nu på morgonen och tänkte ta tag i mitt cv strax.
är sugen på att ta tag i min träning också så får se om jag kanske tar mig till gymet ikväll och gör av med lite energi ;) skulle verkligen behövas och hade varit bra att komma igång nu när jag verkligen har tid för det också!

hoppas ni får en fin dag
pusss

one year, one love

fredag igen och för ovanlkighetens skull fick man vakna upp till sol idag vilket ju inte känns helt fel. har haft så sjukt dåligt väder de senaste.. veckorna? så jag hoppas de blir en vändning nu! hösten kan ju faktiskt vara riktigt fin och härlig bara det inte regnar hela tiden.

almanackan visar 16 september och det känns rätt sjukt att det nu var ett helt år sedan jag och daniel blev tillsammans. på ett sätt känns det som att det var igår och på ett annat sätt känns det som det var en evighet sedan. konstigt det där. hursomhelst så ska vi fira ikväll genom att först gå ut och äta middag och sedan mysa i relaxavdelningen på wilmas spa. tror det kommer bli super♥

 


from morning to midnight

att träffa mina fina tjejer i tisdags var precis lika underbart som jag hade förväntat mig.
vi åt pizza, pratade i massor, spelade roliga sällskapsspel, åt tacos, lekte lekar och som vanligt: skrattade sjukt mycket!
saga drar till miami på lördag i tre månader och jag önskar henne all lycka!
lev och njut så ses vi till jul ;)
vi andra har dock bestämt att ses tidigare och bli bättre på att styra ihop fler grejer tillsammans.

annars då? har jobbat halvdag idag och fick för andra gången skjuta på min inskolning. har dragit på mig en inflamation i kroppen så ska strax till vårdcentralen och se vad jag kan få för det. är inge kul att behöva känna sig sjuk..
just nu ligger jag alltså bara hemma och vilar. ska ta mig något att äta och sätta på en bra film, eller kanske vampire diaries.
hoppas ni mår bra! pusss


treat me right

ska försöka vara lite dukitgare med uppdateringen här på bloggen nu när jag har möjligheten att sitta vid datorn rätt så ofta.
dagen har redan blåst förbi och nu sitter jag redo för kvällen som ska spenderas med mina bästaste emma och jessica. vad vi ska göra är ej planerat men alltid blir det ju nått :)

imorgon blir det en tidig morgon. kloclan nio ska jag hämta upp mina kära vänner på busstationen och sedan bär det av mot åsele. där blir det en riktig reunion med massor av catch up, middag, övernattning and you name it. ska bli sååå kul!

just ni sitter jag och fixar lite med datorn, laddar hem lite grejer och lägger in alla mina bilder. inser att jag har hur mycket bilder som helst så det tar sin lilla tid.

fotade lite med min webcam imorse. oj vad kul med nya saker alltså haha



finding our way

sitter vid min nya dator och skriver och måste säga att det känns sjukt bra. äntligen har jag min egna dator som bara jag bestämmer över ;)

helgen har varit väldigt trevlig! vi var ett gäng som inledde helgen med hederligt fredagsmys i obbola. vi myste ihop framför skräckfilmen house of wax med godis och popcorn. sådana kvälla som faktiskt behövs ibland.
lördagen bestod av jobb från 8-17 för min del. när jag slutade stod middagen färdig hos min älskling. jättegod lasagne med rött vin till. har en underbar pojkvän ♥
sedan var det fest som stod på schemat. vi hann plocka undan från bordet och göra oss iordning innan folket började rulla in. och som vanligt med det fina umgänget blev festen grymt lyckad. tiden sprang iväg och klockan var närmare tre innan alla hade farit hem.
och söndagen då, efter en lyckad fest blir dagen efter rätt tung. jag och daniel vilade, tittade på oth, köpte min dator, vilade lite mer, beställde snabbmat och slöade framför tv.n. så slappt det bara gick, haha!

hoppas ni också haft en fin helg, pusspuss!


Bulgarien 2011, pics

dags att lämna umeå
tidsfördriv på arlanda
transfer till hotellet
första dagen och vi var redo för sol och bad
goooooda drinkar
lyxade till med varsin glass. inte illa!
besök i staden pomorie + vinprovning
middag, mer vin och mer drinkar
nessebar
aqua park
världens godaste pizza
bruuuun
sista dagen vid poolen
sista middagen och självklat varsin god drink till de
hemresa
en efterlängtad frukost innan det bar av hemåt mot umeå
slut. tänkte lägga ut fler bilder på fb när jag har hunnit få emmas bilder också!
puussssss

shout it out

hej och hå, ännu en arbesdag som man kan bocka av!
fick just ett samtal som resulterade i att jag tackade nej till massor av jobb. känns egentligen inte bra men samtidigt vill jag inte ta på mig för mycket, har ju ännu inte fått någon riktig ledighet om man bortser från resan.
har dessutom bestämt mig för att vara lite lat och skjuta på inskolningen till nästa vecka så jag iaf får ledigt på torsdag och fredag, känns behövligt. jag sitter ju faktiskt inte i sjön och därför tänker jag bara ta på mig så mycket jobb som känns okej, går inte att ställa upp överallt hela tiden.
'
aja, nog om jobb! i början av nästa vecka planeras det för reunion med mins fina vänner från klassen. är ju så sjukt dåligt att vi inte kunnat träffats något under sommaren så därför ska vi styra en riktit catch-up kväll med massor av skoj! saknar dem så!

no one compares

måndag igen och fastän jag är arbetslös innebar det jobb för min del, denna gång som personlig assistent. var dock väldigt lugnt så det passade bra som mådagspass.
har tagit på mig en hel del nu till veckan men det känns bra, behöver alla inkomster jag kan få. har ju nämligen tänkt köpa mig en dator och vill ju gärna ha lite pengar kvar när jag betalat den. jag och daniel var och tittade lite igår och nog blir man sugen. dock kommer det bli svårt att bestämma vilken modell jag ska köpa, finns ju så många!
vi var även in en sväng på nya h&m och tittade runt. kände att jag var tvungen att kika igenom butiken men tråkigt nog hittade jag ingenting. tycker egentligen inte om när det blir nya lokaler eftersom man inte har koll på vart saker och ting är, men samtidigt känns det bra med nytt och fräscht, efter några veckor hittar man nog lika bra som förut ;)
vill ju så gärna shoppa men samtidigt måste jag hålla i pengarna lite tills jag köpt datorn och tills jag får månadens lön. aja, roade mig lite med att kasta ihop en snygg höstoutfit iaf ;)
autumn

just ja, måste bara säga att jägarna 2 var riktigt bra. ganska otäck så lite samma stuk som ettan, men sevärd!
btw.. bilder från resan kommer, promise!


this i am worth

"borta bra men hemma bäst"
ett uttryck som verkligen stämmer. fastän vi hade det grymt bra i Bulgarien så känns det skönt att vara hemma igen. skönt att träffa alla och få komma tillbaka till det vanliga.
dock har jag inte haft någon riktigt vila förrän helgen kom. åkte på en riktigt förylning direkt när jag klev ut från planet i sverige och som pricken över i:et bestod hela torsdagen av jobb. det var kämpigt att jobba när jag egentligen bara ville vara hemma och vila mig frisk, men samtidigt är det ju så svårt att säga nej till jobb, helst nu när jag inte har något fast. då vill man gärna ta det man får.
'
nu när jag är hemma igen har jag passat på att mysa med min älskling så mycket som möjligt. (tur att han inte är rädd för att bli sjuk ;)) vi har redan bockat av flera avsnitt av one tree hill. nu kommer ju den här perfekta årstiden för att bara tända ljus, se film och mysa med varandra, underbart♥
igår åt vi middag på pipe's och därefter blev det film tillsammans med andreas och emma. vi friskade upp minnet lite och såg jägarna 1 eftersom vi ska se 2:an på bio ikväll. ska bli spännande att se hur den är. tycker att ettan är grymt otäck så hoppas på att 2:an är lite mildare.
'
nu sitter jag och väntar på att jessica ska komma hit. hoppas ni får en bra helg!
pusspuss

RSS 2.0