world in fire

sitter och roar mig med att titta på två fiskmåsar som går ute på gatan, den första med en mus i munnen!? haha och ja, det är faktiskt sant. frågan är ju bara hur han fått tag på den musen? ser iaf jävligt dumt ut, ifall ni ville veta liksom.
tog ledigt från skolan idag (aka skolk) för att plugga och göra bort lite läxor vilket går sådär.  känner mest för att bara slänga ut datorn och låtsas som om läxorna inte existerar längre, men tyvärr är jag för feg för det.

kan ju för övrigt berätta att det nyligen slog mig att det typ bara är 4,5 veckor kvar till sommarlovet och hur underbart är inte det!?


aja, nu ska jag återgå till pluggandet
c ya

how can i ever lose

ahh så trött jag är. först skola och sen jobbintroduktion till klockan halv åtta,.. tog rejält på krafterna kan jag lova. blir samma sak imorn, men vafan, det är bara att härda. förhoppningsvis väntar pengarna på mig i slutet av månaden och det är jag beredd att slita för. (haha desperat? joo)
förutom det så rullar det mesta på som vanligt och tack vare det fina vädret dom sista dagarna så får man lite mer motivation till allt och det är ju härligt.
övrigt så taggar jag fredag då det blir en trip till vindeln för grillning, party och brännboll med massa folk. kan ju inte bli annat än trevligt!

vi är snyggast, ingen kan påstå något annat (;

until next time


RSS 2.0