!!

den här dagen har gått väääldigt långsamt och därför tänkte jag nu skriva om något riktigt bra så kanske tiden kommer in på sitt rätta spår igen.
och vad är det då jag ska skriva om?
jo, självklart är det ju min och fannys spanienresa som kommer inträffa om exakt 162 dagar!
hur underbart låter inte det liksom? tio galna/underbara/trevliga dagar i kära spanien.fuengirola ska vi bo i, malaga, sevilla, marbella (m.fl) ska vi besöka. det kommer bli så grymt härligt och jag är taggad till tusen! nej, till tiotusen! det är nästan så att jag vill börja packa redan nu, det liksom spritter i hela kroppen och så fort jag pratar om det går jag typ upp i varv!
så ja nu vet ni! och jag ska skärpa mig. det är ju faktiskt hela 162 dagar kvar..

men fanny du håller med mig? 162 dagar kommer gå fort! ;D

don´t freak out

tja, jag äger på att uppdatera, i know!
nej men alltså. skärpning nu, på hög nivå.
helgen har varit kolugn, vilket innebär en hel del chill, tv och dator. dom timmar jag har lyckas slita mig från dessa aktiviteter har jag varit med emma och jessica :) en nice helg helt enkelt.
något som däremot inte är nice är att jag inte har pluggat, varken matte eller psykologi. hur kan man vara så dum att man skippar plugget när man ändå bara sitter hemma, för att sedan få stressa och göra det i sista sekund under veckan? jag förstår inte, men det är samma sak varje gång. otroligt korkat.
hur som helst, en vecka kvar av arbeten och läxa, sen är det lov vilket känns underbart! förutom halloween så har jag inga större planer men något roligt ska jag nog hitta på!
nu ska jag snart bege mig till emlin och njuta av det lilla som är kvar av helgen.
pusss

sometimes it would be better to just shut up

dagen har gått fort, och den har varit både hemsk, intressant och rolig.
med hemsk menar jag min engelska redovisning som gick en aning fel, istället för att säga "James Cook" blev det "James Cock" vilket för mig blev väldigt pinsamt, klassen verkade däremot gilla det eftersomde dom skrattade en hel del så ja, jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. hehe
aja, nu till det intressanta och det roliga, nämligen tvål-bakningen, som ägde rum efter skolan hemma hos svea. och ja, ni läste rätt, vi har tillverkat tvålar som vi ska sälja via vårat företag SKUMT UF. eller förhoppningsvis sälja, för vi vet ju inte än om vi lyckades med tvålarna eller inte, de ska nämligen stelna under några dagar. trots de giftiga ångorna som uppstod så överlevde vi allihop, och jag hoppas på ett bra resultat, även fast tvålarna såg lite mysko ut innan jag for ;)
hejs


seize the day

måndag igen och skoldagen gick ovanligt fort, vilket kändes skönt.
efter middagen följde jag mammsen till biblioteket, och för alla som känner mig så vet ni att det inte är något som händer särskilt ofta, aja det var trevligt och jag hittade massor av böcker som jag skulle vilja läsa men tyvärr lånade jag ingen för jag vet att jag ändå aldrig läser dom..
nästa projekt för kvällen blev att plocka ut och prissätta gamla saker som jag tyckte vi (i familjen) kunde sälja, vi ska nämligen stå på en loppis om ett antal veckor och ja, det var rätt interssant faktiskt.
slut för denna gång, jag är trött.


just nu saknar jag sommaren så otroligt! tänkte bara ifall ni ville veta.

hejs


"Standing in the rain, dealing with the pain "

det regnar, det är kallt, det är grått och det blåser vilket betyder att det var förjävligt att fara ut imorse och jobba, men vad gör man inte för pengar liksom`?
helgen har varit väldigt trevlig och mysig men tyvärr går den för fort, som vanligt.
fredagen bestod av en mattelektion vilket var grymt slappt. kvällen spenderades sedan med cecilia, emma, petra, julia och jessica. det blev middag (tacos), chips, godis, idol och allmänt chill. mycket trevligt!
igår blev det ocskå middag med trevliga tjejer (saga, jenny och cecilia) fast denna gång på Maxim inne i stan. trots kylan och inga planer så blev det en intressant kväll som slutade med nattfilm @sagas place (=
nej, dags att ta tag i dagen! jag ska försöka plugga och äta nybakta bullar så mycket jag kan, för det är ju faktiskt kanelbullens dag idag (;
pussar
RSS 2.0