I väntan...på vadå?

Jaha då var julen över och nästa evangamang blir väl nyårsafton, det känns inte alls bra eftersom jag inte har planerat någonting alls! Jag vet, det är mindre än en vecka kvar och jag riskerar att få sitta hemma hela nyårsafton kvällen helt ensam, så just nu är jag öppen för i princip alla förslag! :D
i julklapp fick jag massor av det som jag ville ha och jag är riktigt nöjd! Nu vill jag bara ner och shoppa lite på mallandagsrean, jag bara MÅSTE ha nya jeans och det är NU! Får hoppas jag hittar några =)
mer orkar jag inte skriva eftersom det inte har hänt så mycket som är värt att berätta om, ha en bra fortsättning på veckan iaf!
heejs!


Julafton tror jag det hette :P

julafton år 2008, tiden går för j*vligt snabbt och snart är det här året slut! jag har inte den där riktiga julkänslan än men jag hoppas den dyker upp vid tretiden då det är dags för Kalle Anka och hans gäng =D kvällen ska jag spendera hos min moster och mina kusiner, mormor och morfar kommer också dit så det blir nog niice! eftersom mina kisiner är små så kommer nog tomten också, haha alltid lika kul att se hur småbarn reagerar på tomten =) btw så kom jag just att tänka på att det är typ första julen på länge som vi har snö på marken, helt otroligt alltså!
nej jag ska inte skriva så mycket mer utan jag ska säga God Jul på er alla och hoppas ni får en trevlig dag/kväll!

just ja, jag måste bara nämna några ord om måndagskvällen på X3M med tjejerna, det var sjukt kul och man träffade massor av folk! tack för kvällen! =D


min söta lilla katt (egentligen inte så liten ;p) slappar på julaftonsmorgonen, ja ni ser ju hur fint han sover ;D haha


Better late than never

seg, ja det är just vad jag är på att blogga :/ men "bättre sent än aldrig" som man säger :P det har hunnit bli jullov och om 3 dagar är det julafton, helt sjukt vad tiden går fort! veckan har varit riktigt slapp och vi har typ inte gjort någonting vettigt i skolan. utöver den slappa veckan tog jag och Emma en "relaxkväll" i onsdags då vi solade, bastade, duschade och ja.. typ de ;)
igår (fredag) efter julavslutningen var jag på stan med Fräny, vi letade lite julklappar och sedan åt vi på Tre kronor. efter Fräny åkt hem träffade jag Emma och Julia och det blev ett lite längre statsbesök än vad jag hade tänkt mig. när klockan var 17.00 satt jag på bussen hem och pratade på cecilia, blev alltså stan från kl halv 12 till 17 :O men det var kul, träffade en massa männsikor + att jag köpte lite smått och gott ;)
kvällen tillbringade jag med tjejerna, vi delade ut julklappar, drack glögg och bara myste. lovely! :)
nej nu ska jag se gg och sen blir det nog sängen. haré =D
hinner förmodligen skriva ett till inlägg innan jul så än blir det inte G** J** ;D


If I go crazy

jaha, hemma från skolan idag och det känns inte bra.. jag som ville till skolan eftersom det nu inte är så länge kvar innan vi går på jullov! dessutom så finns det ingenting att göra här hemma förutom histotia-inlämningen som jag får hjärnsläpp så fort jag kollar på den :( nej, jag skulle ha gått till skolan idag, men med tanke på hur jag mådde igår så kanske inte det heller skulle vara en så bra idé, och jag sov i princip hela dagen, till halv fyra! resten av dagen spenderade jag framför tv:n innan jag sedan vid typ halv elva gick och la mig igen :/ nej usch, helgen har inte varit nå bra :( har inga planer för kvällen men antagligen bara vara hemma och vila, kanske ta itu med historian som jag känner att jag verkligen måste göra.
kramkram

 Låt som gör mig glad nu =)

I feel it

nu har jag inte skrivit på jättelänge men det är för att jag inte har haft något spec att skriva om, det har jag egentligen inte nu heller men jag skriver ändå bara för att berätta lite allmänt ;D helgen bestod av middag hos jessica på lördag, kompisar och stan med mami på söndag :) köpte faktiskt några julklappar och idag har jag köpt ytterligare två så nu har jag nästan köpt alla, det känns bra att vara klar lite före så man slipper stressa för en gångs skull =) och idag har jag varit på skolan som vanligt, även fast måndg är en lång dag så går döm ganska fort och det är skönt! ikväll så har jag bara varit hemma och slappat, har pluggat lite, suttit vid datorrn mycket och sen har jag dessutom slagit in julklappar och fått värsta julkänslan med pepparkakor och ljus, myyysigt! :) ganska tidigt för att slå in julklappar men lika bra att göra det nu så glömmer man inte bort det sen ;)
nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova :P
godnatt!

      
          tända ljus                +   inslagna julklappar     +        pepparkakor

= julstämning


Forget all your troubles

ja nu sitter jag på skolan och väntar på att spanskan ska börja, det är tjugo minuter kvar och jag har redan suttit här i en timme.. bara för att jag måste åka med den tidigare bussen :/ och efter spanskan har vi 3.5 timme hål, GREAT. det här är minst sagt den drygaste dagen på hela veckan, och inte känns det bättre av att jag kommer att missa middag, fest och annat kul med Saga Fanny och Emma i helgen.. nej fyfan vad tråkigt, jag som var så pepp.. sorry girls :( i fortsättningen ska jag sluta att planera så mycket för det slutar alltid med att allt hamnar på samma dag :(
nej nu ska jag sluta klaga! jag ska koncentrera mig på något bra istället.. hmm vad kan det vara.. :P
have a great day! puss!

Time is like a drug, too much and it will kill you

jaha då sitter man här igen..egentligen så skulle jag plugga men jag borde ha lärt mig att det inte blir plugg när jag slår på datorn, istället blir det massa andra onödiga saker som jag "måste" kolla, inte bra! nej jag ska skärpa mig! =) samhällsprovet imorgon känns jätte svårt men jag får hoppas att det går bra ändå, ska t.o.m se på a-ekonomi ikväll och se om jag lär mig någonting vettigt om den nuvarande ekonomi-krisen.
fan vad jag hatar det här vädret! blött, halkigt och bara dryyygt :( tanken var att jag skulle ut och springa ikväll men jag "ställer in" det pga att jag inte vågar mig ut.. jag är säker på att jag skulle ramla det första jag gör så det är bäst att hålla sig inne.. men jag ska tänka positivt, jag får ju mer tid för plugg...förmodligen.. =D
nej nu har jag ägnat för mycket tid åt saker som jag inte borde göra,
ha det bäst, heejs!

RSS 2.0