reload

shit vilken träningsvärk jag har idag, och inte bara på ett ställe utan typ hela kroppen. jag och emma var och gymade igår och oj vad jag saknar det, måste verkligen ta tag i träningen snarast!

nu till idag, snacka om vårväder!
solen skiner, fåglarna kvittrar och det droppar från taken. känns snarare som april än februari.
har hunnit vara en sväng på stan även idag för några kortare ärenden och alldeles nyss skottade jag balkongen fri från all snö. känns bra!
nu ska jag bara invänta min älskling och sedan blir det handling. puss puss


shout it out - david lindgren

feels right

nu är det i princip bara sängen och sänggaveln som vi saknar i sovrummet:




måndag idag och jag är ledig, verkligen skönt!
funderar på att gå en sväng till stan efter lunch, utnyttja det härliga vädret och få lite luft vilket ju aldrig brukar sitta fel.
förutom att vi fixade lite här hemma igår så blev det storbak. både bullar och en långpannekaka så nu är det bara att komma förbi på en fika, hehe.

nej, dags att möta dagen.
lateR!





in the sunshine

vilket väder vi har haft i helgen, helt underbart!

skoterturen igår blev super. så himla kul att köra och ännu härligare när solen lyser och man slipper frysa. blev en lagom tur på ca 4 mil och sedan var det in för att dricka varm choklad och fika smörgåsar.
under kvällen kändes det verkligen att man varit igång hela dagen så det passade helt perfekt med myskväll med mina tjejer. melodifestivalen och sedan film (trots att jag sov största delen av filmen..)

fångade några fina stunder på bild igår:







idag:




all i need

fredag igen och helg! dock känns det inte riktigt så med  tanke på att jag jobbar både lördag och söndag.. (halvdagar men ändå)

ikväll blir det en lugn mys-fredag. jag och min finaste väntar just nu på middagen och sedan blir det troligtvis ett bad följt av mys och något gott framför one tree hill. vi är nu på säsong 9 avsnitt 4, så äntligen har vi kommit ikapp. eller kanske inte så bra egentligen eftersom man då får vänta tills nya avsnitt kommer ut hela tiden. aja ;)

annars? morgondagen ser rätt härlig ut. först jobb som sagt men direkt efter jag slutat åker jag och daniel till häggsjö där det blir skoterutflykt så vi hoppas verkligen att vädret är med oss.
kvällen kommer jag sedan spendera med mina finaste vänner emma och jessica. super!

nu är middagen klar! hoppas ni får en fin helg, pusss

fabulous

nytt och fräscht! sovrummet och köket har alldeles just blivit omtapetserade och klara, rikitgt snyggt och framförallt ljust och härligt. nu gäller det bara att få upp lite på väggarna i dessa rum, känns tomt som bara den. men det börjar vi fixa redan ikväll, steg för steg.

förutom den uppdateringen så vet jag inte om jag har så mycket nytt. spenderade mycket tid hemma i obbola under helgen som var och det var riktigt skönt. bara ta det lugnt med familjen, äta god mat och ta igen tid med varandra, det behövs ibland!

nej dags för lunch, sedan jobb igen. pusspuss!

my own way

vilken väder vi hade igår, verkligen underbart! dock kommer baksmällan idag, grått och snöstorm..

fastän gårkvällen inte riktigt blev som planerat så hade vi riktigt trevligt så länge det varade.
jag, emma, petra och frida hängde hemma hos mig efter middagen.
massor av tjejsnack, vin, pipa och skratt hanns med.

ikväll blir det dock lugnare. äter middag hemma hos mamma och pappa. troligtvis blir det mys framför tvn med la familia och sedan stannar jag här inatt. lika bra med tanke på vädret. känns faktiskt skönt, är aningens trött efter gårdagen så det blir passande.
fick med mig nya ögonskuggor från bodyshop (inte samma färger som bilden) och en tröja från monki när jag gick på stan med jessica idag.




am i dreaming

alla hjärtans dag var hur mysig som helst och vi hade en underbar kväll. middag, rosor, massage, vin och filmmys, vad mer kan man önska sig? har verkligen världens finaste pojkvän



annars? fredag imorgon, helg! skönt!
daniel har åkt upp till fjällen över helgen så det blir ensamt här i lägenheten. en aning konstigt faktiskt.. lite ovant.
själv har jag inte planerat helgen helt och hållet än men har några planer på g iallafall, så det ska nog lösa sig. alltid blir det ju något
puss



deeply in love

kan inte med ord beskriva hur otroligt mycket jag älskar dig!



home

mer och mer börjar komma iordrning här hemma och det känns ju verkligen super. idag var snickaren här och mätade köksluckor så om ca fem veckor har vi förhoppningsvis ett "nytt" kök vilket troligtvis kommer göra en stooor skillnad.
imorgon är det alla hjärtans dag och annars ser veckan rätt vanlig ut. jobb, jobb jobb och helgen ledig, skönt!

som lovat, några bilder:

vardagsrum


klädkammaren (före och efter)


sovrum & hall


kök & toa


som sagt, mycket kvar att fixa men det tar sig. puss på er!

night and day

blev en riktigt trevlig kväll hemma hos mickeigår.
egentligen var det en rätt oplanerad kväll men som slutade med melodifestivalen, massor av drinkar och oväntade gäster. dock nyktert för min del men supertrevligt ändå!

nog om igår! vilken vacker dag vi haft idag, underbart! efter jobbet for jag och emma en sväng hem obbola. vi gick ut på en långpromenad för att ta vara på vädret och därefter blev det en varm kopp te och självklart en hel del prat. härligt!

dags för middag och sedan myskväll med min finaste ♥
hoppas ni haft en fin helg! ciao

(bilder på lägenheten kommer, har inte glömt)

congrats

GRATTIS PAPPA!


touched my heart

hej och hallå!
torsdag idag och jag har haft fullt upp hela dagen.
har lovat att göra tårtorna inför morgondagen så började redan i förmiddags med fyllning och planering. runt tolvtiden mötte jag upp therese inne i stan för lite shopping och därefter följdes vi hem för att fortsätta med tårtorna. en är helt klar nu, två ska dekoreras antingen ikväll eller imorgon bitti. nu har jag iaf paus, blir less bara jag hör ordet tårta...

hursom. ikväll blir det bowling med andreas och erika! förhoppningsvis hinner även jag och älsk måla andra varvet i klädkammaren som vi började med igår. orange var inte speciellt snyggt så vi valde att måla om till vitt ist, lite mer stilrent ;)

you make me rise when i fall

vad har hänt med vädret egentligen? från att vara iskallt till nästan nollgradigt, sedan snöfall och nu kallt igen... hopplöst. dock är det ju himla vackert idag, soligt och klart, så det får man ju vara glad för!

jobbade endast halvdag idag och nu har jag min "helg". tre dagars ledighet och det slår ju aldrig fel. har en del att göra inför fredag då pappsen fyller 50 år. tårtor, present och planering, så ledigheten passar utmärkt.
kan inte fatta att det gått så fort, pappa blir 50 och om drygt en månad blir jag 20, sjukt!


nej, nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag möta upp emma.
ska även fota lite här hemma och (förhoppningsvis) bjuda på lite bilder i nästa inlägg.
njut av dagen! puss puss!

(lördags)



flying

ingen tvekan om att det var vinterns kallaste dag igår. termometern stod på -27 grader när vi vaknade men det var inget som stoppade oss. vi hade planerat att fixa lite i lägenheten vilket innebar en hel del shopping, både runtom och inne i stan. trots kylan var vi väldigt effektiva och fick med oss en massa fina grejer hem, bla soffbord, matta, tavlor, gardiner mm.
sen var det bara hem och fixa med allt nytt och oj så fint vi fått det, verkligen mysigt!
sjävlklart saknas det fortfarande saker, men det tar sig åtminstone. (bilder kommer)

efter allt jobb åt vi en god middag och började tagga upp inför kvällen. senare kom emma och jessica och vi åkte tillsammans till andreas där resten av kvällen spenderades. mycket trevligt!

lovely

åh vad jag älskar att vara hemma! trivs som fisken i vattnet vilket självklart känns hur bra som helst!

det fattas en hel del möbler, både köket och sovrummet ska göras om och våran nya säng är tre veckor försenad, men trots detta tycker jag att vi har hunnit få det riktigt fint här hemma. mycket småfix kvar (sålklart!) men sådant är ju bara kul.

annars då? hade största delen av familjen på besök idag. visade runt, fikade och pratade. kändes härligt att få bjuda över dem till vårt egna hem, sådär vuxet ;)
kvällen blir bara mys med min älskling. ljusen är tända, middagen står i ugnen och senare ikväll väntar en film på bio. känns helt lagomt efter allt jobb med flytten.


so right

äntligen här, dagen vi väntat på. spännande!!

RSS 2.0