no fear no doubt

usch, hade någon typ av mardröm inatt; att jag fick en räkning på 3000 kronor.
egentligen är det ju hemskt hur viktigt pengar faktiskt är idag. klart man kan vara lycklig även fast man inte har så mycket pengar, men det går ju inte att förneka att det faktiskt styr rätt mycket.
hursomhelst så var det en lättnad att vakna och inse att allt var en dröm. haha

annars så har det varit jobb både igår och idag. känns skönt att göra bort det så tidigt på veckan som det går så man bara kan chilla sedan.
imorgon blir det förhoppningsvis middag med tjejerna (emma, cecilia, jessica) hemma hos mig och därefter ska vi pimpa upp mitt gamla tält inför helgen.



we gon´ light it up

regnigt, blåsigt och kallt, sommaren håller väll inte redan på att ta slut?
typ alla har varit på trästock och dom flesta verkar haft jättekul, konstigt nog är jag inte det minsta avundsjuk. istället taggar jag "piteå dansar och ler" nu på fredag. förra året var det hur bra som helst och jag tvivlar inte det minsta på att det kommer bli samma i år.

igår blev det minigolf med daniel, frida och slava. är ju i princip uppväxt med minigolf så det var riktigt trevligt. middag blev det på tc (buffé) och resten av kvällen gled vi runt stan.

sen imorse och fram till torsdag kväll har jag huset för mig själv, riktigt skönt måste jag säga. har dock insett att det känns rätt ensamt när man ska äta eller inte har så mycket att göra, som nu till exempel. menmen, fördelarna överväger nog ändå ;)




i know nothing

Snart helg igen, helt galet vad tiden rusar iväg.  Var på stan idag och som vanligt kan jag aldrig hålla mig från att shoppa, så denna gång blev det en tröja, ett par skor, sockar, trosor och solbrillor. Dock känner jag mig ändå rätt nöjd med mina inköp, och lönen kommer ju imorgon, faktiskt.

snart blir det i alla fall en film och sedan sängen.
har tyvärr inte skaffat fram några bilder från förra helgen än, men det kanske dyker upp framöver.
vad denna helg bjuder på återstår att se. har inga planer hittills men förhoppningsvis blir den bra ändå.


sötast även med en tratt runt huvudet.
han är dock inte så glad; får inte gå ut, kan inte tvätta sig och måste gå på lådan.

life n´ joy

helgen har varit grymt trevlig och det är vid sånna här tillfällen man känner att livet verkligen äger.
fredagen blev det gummibåt efter älven med trevligt folk, musik och party.
i lördags åkte vi ut med båt till klabböle för att äta, bada och sola. därefter grillat kött och pommes för att sedan fortsätta festen med tältning och andra trevligheter.
vi avslutade helgen igår, med lunch på café göteborg och vattekrig i solskenet. tack för helgen allihopa!

slutpratat om det, ville bara skriva en snabb uppdatering om helgens bravader. nu är det måndag och är tyvärr utan planer för de närmaste dagarna. har en sån energi att jag bara vill göra saker hela tiden, åka på fler äventyr, träffa folk och bara njuuta av sommaren, så det återstår att se vad som blir av denna vecka.
nu blir det iaf en långpromenad så jag vaknar på riktigt, ska se om jag kan dra med mig therese för att ta igen lite syskontid.
(bilder från helgen kanske dyker upp senare)

back when time allows

lovely

gårdagen var troligtvis den bästa söndagen hittills. det var absolut ingen lång och tråkig vilodag utan den utnyttjades verkligen till fullo!
klockan 10 drog vi (ett helt gäng med grymma vänner) till övik. lucnh ute i solen, gokart-körning och en tripp till paradisbadet hann vi med innan vi drog oss hem mot umeå igen. därefter blev det pizza och sedan fotbollstittande på 110". vi avslutade kvällen vid 11, trötta men nöjda.

veckan fortsätter i samma tempo. ikväll blir det jobb och imorgonkväll drar jag till fannys stuga. hemma på torsdag för att återfå lite krafter till fredagen, då det planeras att åka båt, basta, förfesta och dra till droskan.
veckan kommer bli great.

bildmix från senaste dagarna










we party every day

äntligen har jag jobbat klart på sjukhuset. fick en biobiljett som "tack" och nu är det bara att vänta på pengarna. både i måndags och igår så bestod mina dagar av jobb från kl 7 på morgonen till kl 9 på kvällen, men två timmars ledighet emellan..usch så det tog på krafterna.
hursomhelst,
under helgen hade jag fullt upp med allt utom jobb. fredagskvällen bestod av förfest och massa skoj, för att därefter ta en tripp till båten (sommardroskan tar vi en annan gång) där vi fortsatte. kvällen blev med andra ord awesome.
lördagen fortsatte med en heldag på stan (främst i sf-parken) och mot kvällen wheels + lite cruising och annat skoj.

fredag:


lördag:



don't stop believin'

trött, negativ och uttråkad är ungefär hur jag skulle beskriva mig själv just nu. känns verkligen bra att jag har endast tre dagar kvar på sommarjobbet, börjar bli måttligt less nu kan jag lova,.
jag taggar iaf sommarlov på riktigt; slappa på stranden, äta massor av glass, hänga med kompisar och bara ta dagen som den kommer (för det mesta i allafall) sen har jag ju en hel del planerat sedan tidigare också, som åselemarknaden, pdol och spanien, alltså bara sånt som jag typ dötaggar (;

sitter och kollar på bilder och inser hur fort tiden har gått men så mycket man ändå hunnit med.
galet säger jag bara.


until next time



RSS 2.0