will you be mine

en ledig dag såhär mitt i veckan kändes inte så dumt. jag, fanny, evelina, frida och saga åkte först upp till barnens hus främst för att jag skulle fixa det sista till lördagens halloweenfest. väl på plats bestämde vi för att klä ut oss även när vi ska till 5ive imorgon, så det blir en enkel utstyrsel med mask, svans och svarta naglar, katt med andra ord. förhoppningsvis kommer vi in gratis även fast vi inte satsat så mycket :P
därefter åkte vi in mot stan för att äta lunch på waynes och sedan shoppa lite.

känns väldigt skönt att allt är fixat till helgen, för det blir ju faktiskt en hel helg med halloweenfirande för min del.  fick just veta att festen på lördag blir hemma hos micke så på lördag förmiddag blir det att börja fixa och dekorera lägenheten inför kvällen. helgen kommer bli awesome! puss


barnens hus är roande

make me wanna stay

åh, blir inte att övningsköra ikväll. jag som har längtat hela veckan.. men pappa sa att det var riktigt halkigt ute och inte så smart att köra då man inte är van vid is och snö, så ja. det blir en plugg och myskväll istället.

annars har jag fixat lite till halloween idag och det känns skönt att min outfit i princip är klar, ska bara försöka ta mig till barnens hus och leta efter det sista, sk. "pricken över i:et". vet inte riktigt vart festen blir eftersom dom flesta lokalerna redan verkar vara uppbokade, men förhoppningsvis ordnar det sig, är faktiskt riktigt taggad.

och just ja, gick även en  sväng på stan idag och som vanligt, såhär dagen efter lönedagen så är det svårt att hålla fast i pengarna. köpte mig två par nya skor men det positiva är att det inte blev så farligt dyrt, och dessutom är jag ju i stort behov av nya skor så det var trotsallt ett bra köp.


nästa sko-köp blir ett par utan klack, kan ju vara bra det också ;)


all we need

måndag morgon och snart drar sista veckan innan lovet igång.  för faktiskt, om en vecka är det lov (tro det eller ej) och som vanligt har tiden gått enorm fort. det som är skönt är att vi gjorde bort det mesta skolarbetet förra veckan så nu är det rätt så slappt vilket jag inte alls klagar på.

om någon vecka är det november och man börjar verkligen känna att vinter och jul egentligen inte är så långt borta ändå.
igår var jag med danne och frida hos deras farmor och även fast hon bara bor 2,5 mil utanför stan så var det stor skillnad från stan när det gäller snön. vi tolkade med pulka efter fyrhjuling och därefter tog jag och danne en tripp med fyrhjulingen till ett ställe med, min sagt, stor utsikt. bara synd att vi inte tog kameran och fotade lite, för det var sjukt vackert.

mot kvällen var jag med mina kära vänner emma och jessica. myskväll med levande ljus, choklad och prat. var verkligen ett passande avslut på helgen.
dags att rusa! later

(mobilkameran är inget att hurra för, men här är två biler från igår iaf)

put your hands up

haha ja vad kan man säga om gårkvällen/natten. den var helt underbart rolig och jag tackar alla fina tjejer som var med. redan på förfesten hos frida var det full fart med dans, fia med hutt och massor av skratt. vi fortsatte därefter kvällen på 5ive och jag måste säga det nog var bästa krogbesöket hittills! sjukt mycket oflk som man kände igen och massor av gamla vänner som man träffade, varmt och rökigt men sjukt trevligt.

idag så har jag sålt tidningar vilket jag inte gjort på.. flera månader typ, men det var riktigt skönt att få komma ut såhär "morgonen efter" och få frisk luft. piggnade till på en gång.
snart blir det lunch och sen åker vi mot bobyn för att fira min kusin som fyller år.

här kommer några bilder som jag tog med mobilen, kommer kanske fler bilder när cissi skickat de från hennes kamera.

enjoying it

talet är bortgjort och jag kan inte fatta att det gick så bra som det gjorde. känns iallafall enorm skönt! något annat som var bra med dagen var att vi äntligen fått prova studentmössor. jag beställde min på en gång tillsammans med glas och lite annat, förväntansfull nanting :D börjar kännas att det inte är så jäkulst långt kvar tills det är vi som står och hoppas och skriker på flaken.

annars så taggar jag morgondagen och därefter halloween. har tillslut kommit på vad jag ska klä ut mig till så det känns lite lugnande, blir nog bra hoppas jag :)

nej, nu ska jag vara duktig och plocka ur diskmaskinen, är nämligen på jobbet så det är knappast tänkt att jag ska sitta här och lata mig. dock har jag sålt bra idag, så det blir en tidig kväll, vilket inte känns så fel.
höres, synes och ses
ciao!

hold me

snart är jag äntligen klar med talet som ska hållas imorgon. även fast jag kommer stå och prata om ett ämne som jag är helt lost i (så gott som) så är det iallafall ett tal. bättre än inget. känns jobbigt att plugget ska gå föra allt, egentligen skulle jag jobba ikväll men det ställde jag in, och inte kunde jag följa med till holmsund och simma heller.. men vad gör man.

fredagens planer är åtmisntone spikade vilket oftast brukar vara rätt ovanligt såhär pass "tidigt" ;) det bli ännu en helg med ett krogbesök, men denna gången till 5ive. förfest @ fridas place och om jag räknat rätt så är vi 11 st, en riktig girlsnight med andra ord. ska bli skoj!

nu ska koka te och sen se one tree hill. förstår inte hur jag kunde sluta se det, så otroligt bra. men nu har jag ju lite att ta igen med andra ord.
puss

hittade några bilder från förra helgen som jag helt glömt bort..




some kinda rush

har insett hur sugen jag är på att träna, att få bli av med lite energi, men samtidigt är ju springa rätt uttjatat..+att det är kallt och jävligt ute vilket inte heller kändes så lockande. istället har jag besämt mig för att satsa och köpa ett gymkort i holmsund. även fast det är dyrt så känns det riktigt värt, och dessutom är det ju nyttigt att träna, så pegarna går ju åtminstonde till något bra ;)
nu när vi inet ens har idrott på skolan så ser mitt träningsschema rätt tomt ut den senaste tiden, vilket jag gärna skulle ändra på.

förövrigt så kämpar jag med alla inlämingar och prov som vi har den här veckan. redovisning idag, redovisning + två inlämningar på osdag och tal på torsdag. verkligen taddag...
längtar till fredag då det förmodligen kommer kännas som flera kilon lyfts från mina axlar.

och just ja, jag har äntligen köpt mig en ny vinterjacka. en lite längre och varmare modell. skönt, nu är det bara ett par skor som saknas och sen är jag redo för vinter.


love is on fire

sitter med ett tomt word-dokument och försöker komma på något vettigt att hålla ett tal om, men det går trögt, väldigt trögt. det kanske inte riktigt är tänkt att man ska plugga på en söndag då man är trött, sliten och halvt bakis. eller så är det bara för att jag plötsligt tappat all motivation till saker som har med skolan att göra.

gårkvällen/natten var i alla fall awesome! krogen krogen överträffade sitt dåliga rykte och det blev mycket av både dans, skratt och dricka för mig, cecila och jessica. (tråkigt att du inte kunde följa emma, men det kommer fler gånger ;p) klockan två tog vi bussen (där festen fortsatte med reagge-busschauffören) mot vasaplan och därefter vidare mot grubbe. när vi kom till danne var det tänkt för efterfest men istället blev det någon typ av eftermys med chips, tv och prat.

hoppas er helg också varit bra!







party all night long

kom just ut från duschen och nu sitter jag och funderar på hur kvällens outfit ska se ut. hur mycket nya kläder jag än har så tycks det ändå alltid vara ett problem... aja, det brukar ju lösa sig.
kvällen bjuder på föfest hos daniel och senare krogen med emma, jessica och cecilia. är riktigt taggad så det kommer nog blir en toppenkväll!

det får bli ett kort inlägg idag för jag känner att det är dags att börja förbereda mig lite. ska vara klar och om timme då bussen går, för den vill jag ju helst inte missa.
cYA


closer

har just slitit mig från tv'n för att göra lite nytta (med andra ord skolarbete) men istället hamnade jag här. dagens väder: snö, kyla och blåst får mig att bara vilja slappa. även fast jag redan gjort det ett bra tag ;P när jag kom hem från skolan bakade jag scones, gjorde varm choklad, bytte till mjukiskläder och bara myste med grey's anatomy. grymt skönt.

förövrigt så sitter jag och funderar på om jag ska prioritera en ny vinterjacka eller ett par nya vinterskor. eller kanske båda? skulle ju helt klart vara nödvändigt. känner inte för att gå och frysa med tygskor och en tunn jacka längre så ja, en till shoppingdag kanske?
får nog dock vänta tills den 25 då lönen kommer.

nej, ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag laga middag, därefter blir det att göra ett nytt försök med skolararbetet.
ciao!

give me some more

har inte hunnit blogga något under helgen eftersom jag inte varit hemma något. tänkte i alla fall försöka sammanfatta vad helgen bjudit på.
fredag - var med saga, lina, fanny och vanja. runt 8 drog vi till innertavle på fest. har nog aldrig varit på en sån stor fest förut och jag träffade många kända ansikten. kvällen blev ändå rätt lugn och vid 12 åkte vi därifrån.
löradg - gick på stan ett litet tag och därefter var jag med daniel och slava. lärde mig hur man fixar rost på en bil (nästan ;p) och sen blev det pizza och 2½ men. mot kvällen drog vi till mariehem där det blev en trevlig kväll med wii och chill.
söndag - följde med daniel, frida och jonna till deras farmor i häggsjö. körde lite fyrhjuling, åt mat och lekte. riktigt trevligt. på kvällen var jag med emma och jessica för lite "catch up" :)

ja, slut om helgen. nu ska jag strax ut för att övningsköra med pappa. får se vart vi ska köra denna gång, men föroppningvis går det lika bra som det gjort förut.
dags att kila. puss




(snodde bilderna från saga och frida)

telling stories

usch vilket väder det är idag. grått, regningt och blåsigt. hoppas det blir bätter väder till helgen som dom lovat. har som tur är tagit fram vinterjackan i alla fall, fattar inte varför jag väntat så länge och envisats med skinnjackan, hehe.
har jobbat mina pass för veckan och grymt skönt känns det. älskar verkligen torsdagar för då är det bara två slappa dagar i skolan och sen helg, verkligen skönt.

hade inet tänkt skriva så mycket mer, börjar strax samhälls så jag tänkte slänga ut lite bilder
från dom senaste helgerna istället. (dock vissa suddiga bilder. mobilkamera, vad mer kan jag säga)

jenny när vi var på tc för några helger sedan

andreas, peter och jenny när vi var hos danne

cissi och andreas

anderas, cissi, jessica och jag förra helgen

will never end

det har då verkligen inte känts som en tisdag idag. har varit ledig efersom vår enda lektion utgick (kom inte ihåg varför) kom hem vid tio från danne imorse och började (nästan) plugga på en gång. sen blev jag fast i eländet fram tills middagen. okej, tog några pauser, men ändå! även fast det gick lite segt så känns det grymt härligt nu när det är klart. har dessutom hunnit övningsköra vilket verkligen var på tiden. nu gäller det bara att hålla fast vid det och fortsätta så kanske jag kommer mig någonstans när det gäller att köra bil.

aja. hittade faktiskt en biobiljett som jag helt glömt bort så nu sitter jag och tittar på vad det går för intressanta filmer. var ju nästan nyss på bio och även fast jag egentligen inte är någon bio-människa så är det ju faktiskt höst, och då är det väldigt mysigt med bio.




it's like a story you love

första helgen i oktober och jag är redan fattig som en kyrkråtta. inte kul. men ja, det är bara att bita i det sura äpplet. har man varit på stan en hel dag och inhandlat massa saker (sånt som man egentligen inte behöver utan bara vill ha) så får man faktiskt skylla sig själv. dessutom så är jag riktigt nöjd med mina köp och en shopping-dag med therese var ju inte heller fel.
annars så har helgen, som vanligt, rullat på för full. livet är en fest, som man brukar säga.
fredagskvällen blev lugn och mysig. först idol med daniel och därefter film med andreas och cissi. och igår var det fest, igen ;) väldigt trevligt. jag gillar verkligen när saker och ting blir riktigt impulsiva, man hinner aldrig förvänta sig något och oftast blir det mer än bra!



RSS 2.0