livin la vida loca

gårkvällen spenderades hos Cecilia som fyllde 18/myndig/körkort osv.
riktigt trevligt hade vi trots att det för min del blev liiiite för mycket vin.
det bjöds på middagsbuffé och tårta och vi hann med allt ifrån ölspelet till kvast/toarulle-leken, och som pricken på i:et även lite allsång.

vinet satte sina spår (som väntat) och huvudvärken imorse var dock inte lika trevlig, men det härliga vädret piggade upp mig och strax blir det stranden. matsäcken är packad och ny musik är inlagd på mp3:n, så nu ska jag verkligen njuuuuuta av min lediga dag.







sunny beach

har varit ledig, hämtat min nya mobil, schtekt på stranden och tagit årets första dopp. en riktigt härlig dag med andra ord! trots att vattnet var iskallt och att jag brände mig en aning, men det är ju sånt man får ta.
klockan 11 imorse tog jag och jessica plats ute vid segelbåtshamnen och där stannade vi tills klockan var tre. solbrända, utvilade och törstiga lämnade vi stranden och cyklade hem. detta resulterade i min nuvarande solfrossa och att det svider på baksidan av hela kroppen + att mitt ansikte ser ut som en tomat.. men som sagt, härligt var det.

do it

äntilgen en solig dag som jag kunnat ta vara på. har legat ute och solat på baksidan och nu sitter jag och väntar på jessica för att gå på en promenad och kanske köpa en glass eller så. möjligen dra förbi på marknaden igen också, men det ser vi.
kvällen igår blev riktigt trevlig med grillning, fina vänner, wii-spel mm. trots en sen kväll så var jag uppe vid typ nio och jag är inte ens trött (än iaf) men jag hatar att sova bort dagarna, helst på sommaren, så jag kliver hellre upp lite tidigare och gör något vettigt än att bara ligga och sova.

nu ko jessica så vi ska dra ut. vi hörs när vi hörs!

en sommarkväll för nån vecka sedan

never enough

känner mig ungefär som en arbetsnarkoman nuförtiden, tack och lov så har jag tagit "semester" från ett jobb så det som återstår är sommarjobbet på sjukhuset och jobbet på SBnord. måste säga att det går riktigt bra och även fast vissa dagar blir jobbiga (igår, Sjukhus: 7-13,30 SBnord: 16-21) så går det faktiskt lättare än vad jag trott.
aja, slutsnackat om jobb. jag har betsällt en ny mobil (som jag förhoppningsvis inte kommer lämna tillbaka) och den känns helt rätt.
* ingen touchmobil
* ingen "öppna-stänga-mobil" 
* ingen "glid-funktions-mobil"
* har en bra kamera
perfekt för mig med andra ord. är ju inte den mest tekniska personen och jag känner inte heller att jag vill slösa flera tusen på en mobil så därför blir det en som är lite sådär lagomt ny/dyr. hehe
för övrigt så taggar jag spanien så otroligt mycket. (förstår att ni säkert är såååå less på att läsa den där meningen men ärligt så bryr jag mig inte. min blogg så) Jag vill tillbaka till värme, underbara människor, härliga stränder och galna nätter.
helt fel är ju inte heller att det är "feria de malaga" när vi ska dit vilket betyder tivoli, tjurfäktning, dans, god mat osv.




Hold on to the feelin'

när man har ätit jordgubbar vid havet och grillat med underbara vänner så känns det att sommaren är här på riktigt.  när man dessutom har varit på den första strandvisiten och fått bli lite brun så kan man inte påstå annat än att sommaren äntligen kommit, grymt härligt! tyvärr så blir det jobb redan på måndag och därefter får jag nog inte ledigt en hel dag förrän i juli någongång, vilket är mindre härligt.
men jag ska försöka tänka positivt (pengarpengar) och sen utnyttja sommarkvällarna/nätterna så gott jag kan.

i övrigt så är jag avundsjuk på "alla" som är eller snart ska utomlands, jag saknar människor jag aldrig kommer träffa igen och jag vill att tiden ska gå en aning fortare nu när när allt jobb drar igång.

slänger in några randombilder bara för att.



you found me

nu har jag tagit sommarlov, eller egentliegn gjorde jag nog det förra fredagen. ser som ingen vits med att fara till skolan bara för att spela fotboll i nån timme eller fika eller lyssna på en sång.
hursomhelst så var det ju tack vare vår ledighet i måndags som jag och mina coooola brudar kunde dra på roadtrip till sundsvall och ikea.
vi kammade hem en massa vuxenpoäng bland annat när vi kom ut från ikea med varsin påse, fick ont i benen efter halva dagen, letade p-ruta i härnösand eller drack kaffe på hemvägen, men trots att vi betedde oss som 30-åriga kvinnor lite då och då så hade vi det grymt roligt. sen får vi ju inte glömma att vi faktiskt gjorde saker som kanske låter lite mer passande för vår ålder, som att ragga runt med musiken på högsta volym, shoppa på birsta city eller skratta tills magen värker.



(alla bilder är sagas)

i'm free to choose

nu ska vi se.., det var nästan precis en månad sedan jag bloggade sist så jag får nog erkänna att det har varit en dålig uppdatering. men jag känner också lite att, varför ska jag skriva om jag inte har något att berätta. det blir ju så uttjatat att bara skriva "hej, idag har jag blablabla osv." i varje inlägg.
hursomhelst, nu bloggar jag. mest för att visa att jag lever. men i alla fall.

trots att det kändes omöjligt så har jag lämnat in alla skolarbeten för denna termin och på torsdag får vi sommarlov. grymt skönt! jag fattar inte att tiden har gått så jävulst fort det här året och det är nästan skrämmande när man tänker tillbaka på allt man gjort och hur det känns som om det var igår. på ett sätt lite sorgligt, men samtidigt väntar ju massor av nya roligheter i framtiden så varför deppa, liksom.

nu blir det hemmagjord pizza och sen ska jag ut och grilla med tjejerna. förhoppningsvis så bloggar jag igen om några dagar men jag lovar inget, så ni får helt enkelt hålla utkik.
hejs

RSS 2.0