Girls just wanna have fun

Inte en enda bild togs men bestående minnen skapade vi ändå.
jag och fanny spenderade helgen i pietå med musik, trevliga människor och extremt lite sömn. vädret var inte bäst men det var däremot foket! norrmän, finskar, svenskar ja alla var underbara på sitt eget sätt och vis.
egentligen finns det så sjukt mycket jag skulle kunna berätta om helgen men eftersom ni förmodligen inte vill behöva sitta här och läsa i flera timmar så säger jag bara såhär: PDOL 2009, synd för er som missade de för det var verkligen minnesvärt! ;)
sedan jag kom hem har denna dag varit en slappar-dag och jag har varit så sliten man kan bli, men efter allt som helgen har bjudit på är jag inte förvånad. nu ska jag iaf sova, gu så skönt
godnatt!

I can se the sunshine through the rain

hemma från stockholm och det känns faktiskt rätt skönt (förmodligen kommer jag att längta tillbaka om typ en vecka men för tillfället så känns det skönt att vara hemma)
vi hann med riktigt mycket under tiden vi var där, och trots att vi bodde precis ovanför en stor galleria så lyckades jag vara duktig och inte shoppa alltför mycket, vilket betyder att jag inte är helt pank än ;)
just nu ligger det till såhär: jag har typ skriv-torka och för att göra det enkelt lägger jag bara in lite bilder, sedan får det vara nog för denna gång. hehe
tack och hej!


utsikten från vårat rum            övertaggade                        gröna lund!


155 meter högt. och                sthlm                       vi tog inte egobilder
vi var längst upp.

PS 1
imorgon sticker jag och Fräny till piteå och pdol, det kommer bli awesome!

PS 2
ville bara slänga in några ord och säga att tisdagskvällen var mycket trevlig och att den måste göras om någon gång! ;D

Hold me close

heeeej!
jag tänkte att jag skulle passa på att uppdatera lite nu när det ändå är så dåligt väder ute, med andra ord har jag inte så mycket för mig och att blogga var det enda jag kunde komma på.

* jag har varit på PEACE AND LOVE viket var grymt jävla kul! bra artister, trevligt folk och helt awesome!
* de dagar då solen tittat fram har jag solat och badat så mycket jag bara kunnat. att ligga på stranden på sommaren det är livet!
* jag har köpt nya skor, och samtidigt blivit lite fattigare.
* jag har varit på marknad i bjurholm, och det är inte för att jag är en bjurholms-gangster som drar ända till bjurholm för en marknad, det är faktiskt så att min farmor bor där ;p
* jag har haft vattenkrig och blivit så blöt som det går, men för att inte glömma så ägde jag vissa personer helt och hållet!
* jag har jobbat lite, inte sommarjobb utan mitt vanliga (pengar är alltid bra)
* jag och mina kompisar "gjorde norrbyskär osäkert" när vi övernattade på ön i tält. vill bara nämna att vi hade det torrt och tervligt hela kvällen/natten, men senare på morgonen såg vi alla ut som tvättsvampar = det gick att vrida ur oss vatten ..O
* jag har slappat en en hel dag utan att verkligen göra någonting vettigt.

ja, jag tror jag fick med det viktigaste som jag har roat mig med hittills i sommar!
just nu taggar jag stockholm till nittio nio procent och jag håller mina tummar på att det bra vädret ska komma tillbaka!

ni får lite bilder och sen får det vara nog för den här gången.

peace and love
tältning


PUSS & HEJ
PS. Ni ser väl om jag uppdaterar, om inte --> då har jag fullt upp med annat (;

RSS 2.0