SNÖ!

imorse vakande jag ganska så tidigt, klockan var typ tjugo i tio och det första jag ser när jag kollar ut genom fönstret är snö!! :D känns som om det är tidigt för att snöa men egentligen är det inte det, på lördag är det ju november, ! och på lördag är det också halloweenfest med tjejerna, tagga! =) nu är det bara helgen kvar och sen är det skola igen.., skulle vara skönt att få ännu en vecka lov, menmen.. :D
nu måste jag gå, sees :)

slow down!

ja då var det onsdag kväll, det känns osm om lovet bara rusar i väg och jag hinner inte göra något vettigt.. :/ det går för snabbt.. vill typ stanna tiden ett tag :)
idag har jag varit och hälsat på mormor och morfar, var ett tag sen man träffade dom så det var väl ganska kul :) var på stan ett tag imorse också, men jag hittade inget, eller egentligen finns det ju jätte mycket som jag vill ha men jag glömmer typ bort allt när jag väl är på stan så då går jag typ bara och tittar haha ;) ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ alla har planerat något förutom jag, har ingen aning om vad jag ska göra, eller jo nu vet jag ! :D jag ska se det nyaste OTH avsnittet, taggar det iaf! =)

cya // sofia

:D

såhär roligt hade jag emma och julia idag :)

  

 

seees :)

loov! :D:D

Äntligen kom det efterlängtade lovet!! så jävla skönt :D jag har typ inte bestämt så mycket som jag ska göra under lovet, men det känns ganska skönt att bara ta dagarna som dom kommer ;) 
Igår kväll blev det bara slapp med tjejerna, film och godis är alltid lika mysigt :)
idag så har det inte hunnit hända så mycket, men om en timme ska jag gå och kolla på en innebandymatch som a-laget spelar. :) taggar i alla fall kvällen då det blir pizza i holmsund med några från fotbollslaget , det ska bli riktigt niice :)
vad ska alla ni där ute göra på lovet då ?  :D
hejdå
:)

haha, en bild från när vi var i stockholm där alla bara såg roliga ut :) haha

yees !

yees ! nu är det bara en dag kvar till lov :D fan vad skönt! och idag gjordevi mediekunskaps provet också så nu är det ur världen , haha ;) hade planer på att fara till mina kusiner idag så det blev stan med mamma och sedan middag på frasses, men precis när vi skulle börja köra dit så ringer dom och vi får fara hem istället. det kändes ganska bra för då hann jag fara ut och springa =) just nu sitter jag och ser på Heroes, riktigt spännande :)
Pratade just med min moster och imorn vlir det barnvakt åt mina underbara små kusiner, ska bli roligt :D
nu hinner jag inte skriva mer för heroes börjar igen, kramkram :)

äckelspanska :(

nu sitter jag här på spanskalektionen igen, så grymt jobbig spanskan är, och tråkig! :( efter lektionen så har vi en håltimme som är på tre och en halv timme!! just nu hatar jag dom som inte har spanska och som istället har sovmorgon till klockan ett!! :O jag och Linda ska gå på nått möte då iaf, vet inte riktigt vad det är för möte menmen, hoppas vi får fika eller nåt :)
vi slutar inte förräna halv fem, men då ska jag iaf ner på stan och äta och sen blir det bio med emma och jessica, det taggar jag :D det enda som känns jobbigt ikv är att jag måste plugga på mediekunskapen, har prov imorgon och jag vill få bra på det här provet =)
haré ! pusshej


sista veckan :D

ja nu är det sista veckan innan lovet och det känns !! man är bara allmänt trött hela dagen.. idag var jag så trött så jag somnade i bussen till skolan, resten av dagen kämpade jag för att hänga med på lektionerna. annars så har det väl inte hänt något spec, dagen har väl rullat på som vanligt ;)
ikväll ska jag ut och springa, känns ganska skönt eftersom det var typ en vecka sen jag sist tränade.. :/
senare ikväll ska jag se Prison Break också, säsongsstart! :D
nu ska jag iallafall gå och äta, är inte bara lite hungrig =)
kraam


Det här stämmer med hur jag kände mig idag :P

damn clever! :(

jag känner mig så grymt smart! NOT ! :(
igår kväll var jag nog lite för trött när jag raderade alla bilder på hela min blogg.. märkte det inte förrän idag så det var därför det blev lite konstigt. ;) j
annars så har jag väl inte gjort så mycket idag, vari med emma och jessica =) och nu ikv har jag varit i holmsund :)
sees :D

idag (igår)

ja idag har hag hunnit med en hel del faktiskt =) dagen började med att jag, emma, jessica och julia gick till olasjöhallen för att kolla på match, sen efter två halvlekar när det stod typ 8-1 så tyckte vi att det var ganska självklart vilka som skulle vinna så då gick vi hem till mig. väl hemma så färgade dom håret på mig, blev riktigt nöjd ;)
sedan så bleev det en skräckfilm som slutade jättekonstigt men ändå ganska så bra.
efter middagen så blev det grillning med tjejerna på fläse :) riktigt mysigt! =D kvällen avslutades med tv och popcorn "at my place" och nu så ligger jag och ser på en film som går på tv, :)
här kommer lite bilder som vi tagit under dagen.







//pussar


haha !

ja då var det helg igen :D härliigt!
på skolan hände väl inget spec, tror jag mest skrattade hela dagen, haha =)
kväll har jag verkligen inte gjort någonting, bara varit hemma och slappat, sett på tv, och suttit vid datorn. men faktiskt ganska skönt. såg på parlamentet oxå och jag höll på att dö av skratt!! så jävla kul :D
imorgon blir det ny hårfärg också , äntligen.
ska sova nu så godnatt :)

niice !!

ja då har man gjort det första matteprovet den här terminen :) det kändes som att det gick ganska bra, hade trott att det skulle bli jättesvårt!  jag svarade iaf på allt så nu vill jag bara veta hur det gick =) och på idrotten hade vi askul, vi spelade rund badminton :D Vi fick sluta direkt efter provet så kl kvart över två satt jag på bussen hem!
sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, typ sett på tv och suttit framför datorn, och först nu märker jag vilket väder det är.. regnigt och kallt :( och jag som ska ut och springa ikv,, får se hur det blir med det ;p
nu har jag iaf hittat en hårfärg också, det blir mörkbrun med lite rött i, har dock inte köpt den än men ska göra det, kanske imorgon =) känner att jag måste gå och shoppa lite också, det finns så sjukt mycket saker jag vill ha men pengarna räcker ju inte till , haha ;)
hittade en rolig bild på mig på dator oxå, check my hair! =D
see u :*

ledig !

idag har det varit en ganska lugn dag, jag har varit ledig från skolan bortsett från utvecklingssamtalet som jag hade klockan halv ett. jag tycker verkligen att utvecklingssamtal är så grymt dryga och onödiga menmen. efter det så jag jag och mamma och åt på catarinas, grymt goda mackor dom har där alltså! :D
senare när jag kom hem så pluggade jag, både matte och spanska hann jag med, så nu känns det lite bättre ;)
min mamma berättade också att mina kusiner nu ville behålla kattungen (Misse) ett tag till och se hur det går, jag blir bara irriterad över att dom inte kan bestämma sig!! nu hade jag ju förväntat mig att få tillbaka honom,.. men på ett sätt så är det ändå bra om han får stanna där för då slipper vi ge bort honom till några andra som vi kanske knappt känner =)
på utvecklingssamtalet så pratade vi om hur bra ordning och reda jag hade på mina böcker och papper pch jag sa att jag hade bra ordning,.. men tydligen så har jag inte det för jag märkte när jag kom hem att jag typ har slarvat bort min spanska bok, det finns varken i skåpet eller hemma...:(
nu ska jag iaf byta om och sen fara ut och springa,
haré toppen! :D


lördag

igår kväll var riktigt kul! det belv allt ifrån pizza till godis och popcorn. en väldigt stor del av kvällen bestod av singstar och det var grymt roligt. vi hann även med att dansa, se på film och skratta en hel del! :)
vi var fyra stycken som sov över, och vi kom oss inte i säng förrän vid fyra på morgonen, och vid åtta var jag uppe igen :) inte konstigt att jag är så trött ..  :/
men kvällen var askul och jag längtar redan tills nästa gång! ;)
nu sitter jag och väntar på att jessica ska komma hem, och annars är jag bara allmänt slö. dator och tv är det som gälleriadg, haha.
btw så ska vi få tillbaka våran kattunge som vi lämnade bort för ungefär en och en halv vecka sen. det var mina kusiner som fick den , men tydligen så funkar det inte mellan kattungen och deras hund som dom hade tidigare.. :/
nu hoppas jag bara att jag kan övertala mina föräldrar att inte ge bort den till nån annan utan att vi behåller den ist :)
kraam


heelg! =)

jaha då var det fredag och helg igen, sköönt! :)
veckorna går så fort så det känns som om man inte hinner göra något.
ikäll blir det hemma hos svea med klassen, jag taggar! film, övernattning, singstar mm =) asniice! ska snart fara på ica och köpa lite candy tills ikv.
annars händer väl inget spec, vi fick tillbaka ett arbete i svenskan och jag fick VG, helt okej faktiskt.
jag sitter även och funderar på vilken hårfärg jag vill ha, för det börjar vara dags att färga om det nu.. har fått en fin utväxt som jag inte riktigt trivs med, någon som har ett förslag på vilken färg jag kan köpa?
puss

      mm, gooodiiis ;p

Tack!

Torsdag imorgon, jag har redovisning för klassen om catalinaaffären. knappast nån som vet vad det ät men jag och elin ska iaf göra en liten teaterredovisning. hoppas det går bra, har iaf tränat så jag kan allt utantill :D
åh vad sur jag blev igår, hade väntat på att one tree hill skulle komma ut i en hel vecka och så kom det inte igår.. :( har inte kommit idag heller men om jag har hört rätt så beror det på att det typ är en veckas uppehåll eller nått... dryyygt!
nu sitter jag och lyssnar på radio, har inte gjort det på väldigt länge men jag skulle läsa en bok samtidigt och då kändes det passande med nåt lite lugnare ;) måste bara säga att boken som jag läser är hur bra som helst! syskonkärlek heter den och man blir helt fast i den! :) tack för tipset Terese!
måste bara säga att i förrgår när jag gick till busshållplatsen så hörde jag ett hackande ljud och när jag kollade upp så sitter det en hackspett i en trälycktstolpe! har typ aldrig sett nå såhär mitt inne i byn förut, men niice! haha ´:D

                                   

grymt bra bok!                                      nu är det verkligen höst!
(hittils iaf ;P)

see you soon :*

5 okt

ja nu var det ett tag sen jag skrev men jag har inte hunnit, det har varit så mycket med skolan men nu är det lungt iaf :)
idag har jag inte gjort så mycket, eftersom jag nu har slutat innebandy så var jag och kollade på en match som "mitt" lag spelade :) dom förlorade:(
sen har jag bara varit hemma och bla gjort klart ett arbete, sett på gossip girl och städat min garderob...
igår var jag på bio med mybestfriends och såg Patrik 1,5 och den var riktigt bra! :D dessutom så upptäckte jag att det verkar gå jätte många bra filmer på bio nu till hösten och jag vill typ se alla! :p
just nu så väntar jag på att emma ska komma så min söndag kväll blir lite roligare :) haré!
xoxo

RSS 2.0