the weekend through my eyes

helgen har varit hur bra som helst förutom att den som vanligt går super fort..
umeå open var det som gällde både fredagen och lördagen och det var sjukt kul måste jag säga! bäst av alla var The Hives, helt underbart att se dom live! även petter, florence valentin, tiger lou och erik hassle var bra.
det enda som inte var bra var väl kanske att jag (bland allt knuffande och trängande) fick någons tuggummi i mitt hår och jag blev tvungen att ta fram saxen, menmen, några minnen måste man ju ha ;p sen kom jag även på att jag har gjort av med en hel del pengar denna helg, biljetten, subwaymacka och nästan 100 kronor på allt bussåkande.. menmen det var det värt! :D
nej nu orkar jag inte skriva nå mer för jag håller ärligt talat på att somna här framför datorn, kanske beror på att jag inte sov så mkt i helgen eller för att jag bara har haft en lång dag, inte vet jag ;)
godnatt!

om ett år... då jävlar! ;)

jaha, då är man 17 år gammal och det känns... det känns precis som vanlig, möjligtvis liite rikare :) gårdagen var både hemsk och rolig. på dagen lyssnade vi på Mietek Grocher som överlevde andra världskriget och nio olika koncentrationsläger, usch vad hemskt det var att lyssna på hans föreläsning om allt han varit med om. men jag måste också säga att han var en helt fantastiskt människa. till middag blev det såklart våfflor och senare på kvällen kom några fina flickor hem till mig med paket! :D nej nu ska jag gå och göra middag, see u later!

 

        

how nice isn´t it?

jag vaknade halv tio, har nu just kommit ut ur en lång, varm dusch, och jag mår toppen! ändå är det måndag..kanske beror på att jag är ledig idag! usch vad sköönt alltså! mitt enda måste idag är mitt utvecklingssamtal och sen är jag helt fri :)
tror att jag ska chilla på stan ett tag med julia och nathalie (m.fl) efteråt.
helgen har varit rätt så lungn för min del men det har varit rätt så skönt, taggar isället nästa helg med umeå open!
förresten så kom jag att tänka på en sak: om två dagar blir jag 17 år. det betyder att det bara är ett år kvar till complete freedom! känns lite konstigt att man börjar bli så gammal eftersom tiden bara rusar iväg, men det har sina fördelar ;)
nej nu ska jag slita mig från datorn och istället gå och äta en god frukost.
PUSSpuss

i want it all

okej, creds till mig för två snabba inlägge efter varandra ;) tänkte bara skriva ett kort inlägg om min korta dag, 2.5 timmar för att vara exakt! Trots min dåliga inställning igår så var det inte så farligt som jag trodde, vädret var toppen vilket gjorde det hela mycket trevligare + att dagen inte blev så lång som jag trodde! Redan tjugo över ett satt jag på en buss hemmåt, såå skönt att vara hemma tidigt.
förresten så hann jag även med att hämta ut biljetten till UMEÅ OPEN också så nu slipper jag oroa mig för att glömma bort den :D
puss å hej


about the weekend

rastlös, det är det rätta ordet för mig just nu.. har typ ingenting att göra och jag känner mig allmänt trött och hängig, kanske känns bättre efter jag sprungit, vilket jag ska göra om ungefär 45 min.(behövs nog lite träning för min del) 
kort om helgen:
Fredagen var det middag med o-bla tjejerna, och bara allmänt chill :) mycket tervligt!
Lördagskvällen spenderade jag största delen på hamnis där b.l.a "va i helvete" och "mates of mine" spelade! sjukt bra och trevligt säger jag bara! :D
sedan hände det inte så mkt mer denna helg. Den gick iaf ovanligt fort men det kanske är ett tecken på att man har haft roligt ;)
förresten så köpte jag två par skor i fredags också, känns bra att få lite nytt för det behövdes verkligen! ett par "vanliga" och ett par lite "finare" :) ni får lite bilder och för övrigt får ni ha en trevlig kväll!
puss


empty days and speeded thoughts

första dagen efter lovet och det känns alltid lika jobbigt. kliva upp tidigt, läxor, vara trött.. usch! men jag försäker blicka framåt istället för då känns allting mycket bättre och man blir lite, lite mer motiverad ;) kort sagt om lovet så var det skönt men...tomt. jag gjorde inte mycket alls, förutom att umgås med kompisar, vilket ändå var trevligt och nödvändigt, behövdes lite ta-igen-tid. som jag skrev tidigare i mitt förra inlägg så hatar jag lov då ingening spec händer och det står jag fast vid, känns lite bortkastat då. Men jag får glädjas av att resten av månaden kommer att bli mer händelserik! nu på lördag = Fränys konsert, 25 mars = jag 17 år, 27-28 = umeå open, ser fram emot allt!
ska vara duktig flicka nu och försöka läsa lite av svenskan och sedan ska jag nog bosätta mig framför tv:n resten av kvällen (A)
hadé! PUSS

RSS 2.0