That´s the way that i see life

helg igen, så underbart skönt! har inte riktigt vant mig vid att kliva upp tidigt fem dagar i veckan så jag har varit grymt trött, men ja.. jag antar att jag snart kommer in i de gamla vanliga rutinerna igen.
än så länge så ser helgen ut att bli lugn, jag har nästan inga planer vilket känns lite tråkigt men samtidigt är det kanske bra att vila upp sig till nästa vecka och till nästa helg.
igår skippade jag, saga, fanny och evelina midgårsjoggen för att äta mat på eastern palace och för att införskaffa lite nya skolasaker, känns rätt bra förutom att ännu mer pengar försvann från mitt konto.. åh jag kommer gå i konkurs :(
nej nu är det dags för middag, tacos!
C YA, HEJS !

  
matteblock, pennskrin och ett hänglås som kommer ge status xD

Nothing really lasts forever

oj, redan tillbaka! händer inte ofta att jag skriver två gånger under samma vecka, men det är nog bara en tillfällighet :p
tänkte skriva av mig lite eftersom jag.. inte har något bättre för mig helt enkelt.
igår kväll var det grillning igen, fast denna gången höll vi till här i obbola, på förmansvillan. väldigt trevligt förutom att det flög omkring massa fladdermöss ovanför oss, men det är väll sånt man får ta när man grillar vid ett "spökhus" ;)
snart börjar skolan också, får nästan lite panik när jag tänker på det. vill inte gå tillbaka till läxor, prov och inlämningar varje vecka, men vad har man för val lixom. bara härda och stå ut, sen äre ju tur att alla fina kompisar gör dagarna mycket roligare ;)
mer hade jag inte tänkt säga så jag bjuder på lite bilder istället :)

   
såhär blev iaf rummet          soffa/säng?                  dålig bild, tog bara den

 
      frisyren                 jag såg inte normal ut ;p


I want to run in the rain, and enjoy it

det regnar idag, vilket gör det till en perfekt dag för att vara inne och arbeta på mitt rum. eller arbeta och arbeta, jag ska egentligen bara flytta in alla möbler igen, och bära in alla saker och sätta upp alla hyllor och ja,..det blir kanske rätt jobbigt ändå.
kan ju kanske nämna att jag förutom att byta färger i mitt rum så har jag även bytt färg på mitt hår, det blev mörkt igen ;) även frisyren är ändrad och kanske kan jag lägga in en bild i nästa inlägg, men bara kanske.
förövrigt vill jag säga att gårkvällen var helt amazing! hade grymt kul och träffade massor av trevligt folk. tack för kvällen cecilia, jenny, andreas och alla andra ;D
lägger in lite bilder sedan kvällen och även några bilder från i torsdags när jag och jessica var på stranden och tog vara på den sista sommarsolen.
nej nu ska jag börja göra någon nytta för idag.
pusshej

   
vitskärsudden          jessica steker          B&J <3 sofia

    
         mer än trevligt!            "heavens on fire"


låtarna har fastnat på mitt huvud, finns inget att göra förutom att spela dom på högsta volym tills jag tröttnat (A)

shinedown - second chance
shinedown - call me
shinedown - 45

Give me a sign

hejsan!
uppdateringen ser hemsk ut, men när vädret är så bra som det var förra veckan brukar jag inte välja datorn i första hand. istället har jag och mina vänner emma, jessica och micke hängt på stranden för att njuta av solen och samtidigt bättrat på vår bränna. Riktigt härligt må jag säga!
har även hunnit med att äta god hallonpaj, sett en massa skräckfilmer, firat jessica och nathalie och jobbat.
veckan har med andra ord varit väldigt lugn men det känns bra att vila upp sig med tanke på att skolan börjar om typ 9 dagar! :O
förövrigt så målar jag om mitt rum idag och kom då att tänka på alla vänner från klassen, saknar alla grymt mycket och det är nog det enda positiva med att skolan börjar snart, att träffa alla igen!
nej nu ska jag fortsätta på rummet och sedan dra till jessica.
hadé PUSS

RSS 2.0