living like a player

lovet är äntligen här och jag har typ INGA planer! panik alltså, jag hatar att inte göra något på lovet, då känns allt så bortkastat på något konstigt sätt.. :/ menmen, får väl hoppas att det händer något oväntat kul ändå.
igår spenderade jag kvällen med underbara människor och vi hade det riktigt trevligt med middag, efterrätt  och en massa gh och skratt. egentligen var tanken att vi skulle laga värsta goda middagen, men med vår dåliga planering och några hungirga magar blev det istället en promenad till kebabcenter, vilket även det funkade bra .)
just nu sitter jag och tänker på hur mycket jag vill ha sommar, och det är verkligen grymt  mycket! vinter är verkligen ingenting för mig..Tänk er sol, bad, värme, ja allt med sommaren som är underbart, åhh vad skönt!
men förhoppningsvis går det ganska fort ändå, det är ju snart mars, helt sjukt ju!
nej nu hade jag inte tänkt skriva nå mer så,
pusshej!
   
      

nu kan sommaren få komma!


En riktigt fet tisdag

 

Eller ja, egentligen heter det ju fettisdag, se så fel det kan bli bara om man råkar göra ett litet mellanrum. På tal om det så kommer jag ihåg när jag var hemma hos emma förra veckan nån dag och då hade dom nått häfte om just det, där det stod typ:

En lång hårig flicka

Fryst kyckling lever

Rök fritt!

Skum tomte

Ja det låter ju helt sjukt, men nog om det nu! Jag ska inte slösa min tid för mycket, jag har ju faktiskt mediefasta. Äckliga mediefasta! jag har redan misslyckas, eller egentligen så råkade jag bara svara på ett sms igår… och jag råkade bara se på tv:n i typ tio minuter igår… det är svårt eftersom man bara gör det av vana :/ men jag ska fortsätta kämpa och sedan veckan efter lovet ska jag bjuda hela gruppen på fika (kanske lite pga att jag misslyckades, men mest bara för att jag är så snäll (A) )

I övrigt så flyter veckan på som vanligt, och snart är det lov, så grymt skönt!

Nej nu ska jag inte ägna mer av min dyrbara tid till bloggen, istället ska jag äta en riktigt god semla från Nisses konditori!

hejs

 


update

helg helg helg! skönt att sluta halv tolv och skönt med helg säger jag bara!
jag kom hem för ungefär en haltimme sen och just nu sitter jag och väntar på att kyle xy ska laddas hem. sen ska jag bara äta och slappa till klockan fyra dådet bär iväg till stan igen! då blir det middag med tjejerna på någon restaurang och sedan får vi se vad vi hittar på.
ja det var nog allt jag hade för idag, inte mycket men jag tänkte ändå vara duktig att uppdatera mig lite ;)
här kommer en bild från i onsdags då jag for till emma för att prata av mig lite och vi hade det trevligt med kladdkaka och grädde.
här kommer en bild, och även fast det inte ser så gott ut så var det i alla fall det ! :p

puss!

-20

ja då sitter man här igen.. kom just ut från duschen efter ett träningspass ute i kylan. eller jag vet inte om jag kan kalla det träningspass, det var så jävla jobbigt så det blev mer gång är spring.. menmen jag får skylla det på vårt fina väder här, -20 grader = svinigt kallt = grymt kallt att springa! Annars har dagen varit riktigt trevlig och på skolan blev det en hel del skratt ( som vanligt (A) )
- men du har ju glasögon din orm!
- jag kan inte få in den, jag är handikappad..
- jag får inte in den!
okej, läser man det här kanske det inte alls låter spec kul, men ni som var där fattar iaf vad jag menar ;D skrattade tills tårarna rann.
nej nu ska jag svika datorn ett tag och se om jag har något bättre för mig :P
hejs svejs!

let´s hang out together

känner att det är dags att skriva lite igen. som ni ser så har jag fixat ny design nu, (grattis till mig) och nu återstår det bara att se hur länge jag kommer ha kvar den innan jag tröttnar igen. jaja, helgen har väl varit sådär, rätt så slapp. igår (lördag) var jag och shoppade med min syster och det kändes bra att få köpa lite nytt! kvällen spenderades hemma med familjen och melodifestivalen. fattar inte varför jag sitter och ser det egentligen, jag hatar verkligen programledaren vad hon nu heter och låtarna är inte spec bra heller, eller vissa var faktiskt rätt okej igår, men överlag brukar de vara hemska! aja, idag har jag varit duktig och skrivit klart mitt referat, känns bra eftersom det ska vara klart imorgon. men fan jag måste ändå skärpa mig! jag gör alltid allt i sista sekunden, iaf skolarbete..
nej nu får det räcka för denna gång, ska inte sitta här och beklaga mig själv nå mer så
puss på er, och hoppas ni får en roligare kväll än jag som ska ägna hela kvällen åt matteboken, kära kära matte....


längar tillbaka!

keep on working!

okej, jag erkänner att jag är dålig på att uppdatera min blogg, blir långt mellan gångerna men jag ska skärpa mig! försöka iaf (A). måste bara skriva av mig lite jobbiga tankar, som att jag egentligen borde göra mitt referat nu, eller kanske börja läsa svenska boken, eller plugga på samhälls! åh jag blir galen på hur mycket plugg vi har den här veckan/månaden!! HJÄLP!
nej positiva tankar nu! kvällen har jag spenderat med emma och vi åkte över till holmsund där vi solade och bastade och tog ikapp med en massa tjejsnack ;) sköönt vare och man kommer ifrån alla jobbiga tankar, som läxa! när jag ändå pratar om att basta så kan jag ju nämna att jag och min syster invigde våran bastu i måndags,(härligt) det var på tiden kan man säga! :O
nej nu ska jag bara göra ingenting och sedan ska jag soova! så skönt, älskar min säng <3
btw, ska försöka fixa en ny design på bloggen, böörjar bli rätt sä trött på den jag har. men det får bli när jag har tid, orkar, har lust.. ja nån gång iaf! =D
p u s s 

RSS 2.0