i´m gonna do it anyway

här har det inte hänt mycket i veckan men jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag haft fullt upp med plugg, och då menar jag verkligen bara plugg. har t.o.m "glömt" äta middag två dagar i rad bara för att jag suttit med plugg och det måste ju ändå vara överkurs ;)
hursom skickade jag in rapporten för ca två timmar sedan och det går inte att beskriva hur skönt det känns just nu, vilken lättnad!

har inte tid att skriva så mycket just nu men jag tänkte länka vårt projektarbete så ni som vill kan gå in och kika =)
handbok för att flytta utomlands (klicka längst ner till höger för att bläddra)

får se vad kvällen har att erbjuda men no way att jag sitter hemma, det har jag gjort alldeles för mycket den här veckan!
pusss på er!

somebody stop me i'm losing control

som vanligt bjöd helgen på massor av trevligheter och dessutom ett strålande väder vilket var grymt härligt! börjar verkligen känna hur sommare smyger sig fram och det känns hur underbart som helst!

idag drog skolan igång igen och jag måste säga att denna vecka inte alls är att leka med. på fredag ska projektarbetet vara inlämnat och det går nog inte beskriva hur stessad jag känner mig just nu. dock har jag faktiskt haft flyt ikväll när det gäller pluggandet och jag hoppas det fortsätter för det finns massor att välja bland.

just nu vill jag bara ha lördag. dels för att projektet då är inlämnat och jag kan slappna av, dels för att det är valborg och grillning som står på shemat.




so i'm running baby, running to you

just ja, har ju en blogg att uppdatera i också.. ;)

som vanligt när det är lov flyger tiden iväg för fort och det är väll det jag har som ursäkt för den dåliga uppdateringen här. i lördags blev det iaf en trevlig dag med pizza, goda drinkar och därefter grillning på bölesholmarna med trevligt sällskap. blev verkligen en lyckad kväll vilket kändes på söndagen må jag säga haha, men det ska ju kännas att man lever, right? blev som en försmak inför valborg också då det planeras grillning och party med ett stort gäng peeepole, taggar redan!

ja sedan har veckan rullat på med jobb, träning, lite plugg osv. har dock dragit på mig en liten förkylningn nu så därför stannar jag hemma från jobbet idag, så istället blir det en promenad och häng med bästaste emma.
puss



i like the way

äntligen fredag och om en timme går vi på lov, awesome! efter skolan blir det en sväng på stan, igen. finns så himla mycket snyggt på stan nu så man hittar alltid något vilket är jättekul (dock mindre kul för ekonomin)

vädret har varit toppen typ hela veckan och jag börjar verkligen längta till sommaren nu! kunna gå ut i shorts och linne, sola, bada och bara ta dagarna som dom kommer, åh vad härligt!

aja. tänkte jag ska bjuda på lite musik som spelades förra helgen och som jag lyssnar på för tillfället:




pusss!

we can do it all night

veckan fick en härlig start med toppenväder och allmänt chill. började gårdagen med sovmorgon till 12 och efter skolan blev det shopping, mjukglass ute i solen och sedan middag på stan med fanny. hann sedan hem en stund för lite plugg och tv-tittande innan jag blev hämtat av daniel och andreas för en åktur i golfen. kan säga att daniel är gaaanska stolt över att äntligen fått ta fram den nu, så det är kul :)

idag har jag fått bocka av både en inlämning och två redovisningar på skolan vilket känns riktigt skönt, nu börjar det äntligen kännas relativt lugnt med skolarbetet och jag har hunnit komma ikapp med det mesta som jag släpat efter i.
har även hunnit med att hämta ut mitt körkort idag så nu känns det lite mer "på riktigt" haha ;)
nej nu blire middag och förhoppningsvis träning senare ikväll! pusspuss

icecream @ apberget


blev bl.a en tröja och två parfymer






liv tonight

som vanligt går helgerna snabbare än man är beredd på. redan söndag och egentligen var planeran att åka till farmor idag men eftersom jenny är så förkyld får det bli en annan dag. så vad som väntar idag återstår att se ;P

fredagskvällen bjöd på förfest hos evelina och sedan utgång till 5ive. en mycket trevlig kväll med massor av skratt, dans och sång. kvällen avslutades med nattmat på max och därefter bar det hemåt, trötta och slitna.
vaknade upp igår och var ovanligt pigg för att vara dagen efter. på förmiddagen blev det jobb, städning och plugg och därefter färgade jag håret så nu är utväxten borta än en gång ;)
kvällen spenderades hos jessica med film och därefter en skön promenad, helt perfekt.

nu ska jag dra till solariet.
ha en bra dag! puss

inhandlade mig ett par nya skor i fredags

i'm gonna touch the sky

körkortet i handen och jag känner mig precis som alla andra beskrivit: oövervinnerlig. fruktansvärt skönt iallafall.
var med min pojke igår och fick köra en hel del bil vilket var jättekul, både i stan och en sväng hem till mig. nästan så jag skulle kunna bosätta mig i en bil just nu, haha så kul är det ;)

fredag idag och slutar redan klockan tolv så det blir troligtvis en sväng på stan i det härliga vädret. älskar att snön börjar smälta bort och att värmen börjar komma
planerna för ikväll är att träffa emma och jessica men vad vi hittar på är ej bestämt än, så får se vad det blir. även resten av helgen är oplanerad vilket faktiskt känns riktigt skönt, bara ta det som det kommer.

nej dags att hänga med på lektionen lite! 
PUSS

someone like you

alltså jag tror att lärarna håller på att begrava oss i läxor och arbeten, att vi inte bara kan få en paus från allt som man behöver göra hemma för det är ju sånt som är jobbigt.
dock blev jag påmind idag att den endast är 1½ vecka kvar till påsklovet vilket faktiskt känns ganska underbart. tiden går så fort, ibland för fort, och jag tycker verkligen allt börjar dra ihop sig nu, vilket både känns stressigt och positivt.

har äntligen fått deklarationen nu också, jag som nästan gått och varit orolig fick fasen tillbaka 1950 spänn vilket kommer sitta perfekt i plånkan! har ju en del på inköpslistan och lite pengar är ju aldrig fel.
dags att fortsätta med pluggandet. puss på er!


mina sötnosar <3

just can't get enough

vilken helg alltså, så enormt trevlig! har inte orken att skriva så detaljerat men drar det lite snabbt: skoter både fredag, lördag och söndag, hur kul som helst, vill bara åka/köra mer mer mer!
vädret bestod av moln/sol, alltså riktigt bra väder, och jag blev väldigt faschinerad över naturen där uppe, verkligen jättefin! bastade två kvällar, drack tre och grillade en. hela helgen blev enormt lyckad måste jag säga och sällskapet var guld! mycket prat, skratt och trevligheter :)

och idag back to reality som man säger, skola och grått/regnigt väder så det har varit en seg dag.
ikväll blir det iallafall att träffa bästaste emma för träning och catch up!
C ya pusss











(bilder från främst linnea och andreas)


RSS 2.0