life's life

jag och älsklingen firade vår treårsdag med att åka till övik över en natt. daniel hade planerat det hela med allt från spa, till middag och hotellbesök. lite synd att vi inte fotade något från spa:et och restaurangen för det var verkligen supermysigt! på söndagsmorgonen vaknade vi upp till strålande sol och efter lite fix gick vi ner till frukostbuffén (troligen det bästa med att bo på hotell)! jättefin helg med min älskling <3
 
annars så rullar veckorna på förvånadsvärt fort! idag har vi haft hemmaplugg-dag, för att imorgon ha våran första dugga (mindre prov). känns bra hittills och eftersom det inte är en tenta känner jag mig inte så orolig..

kvällen har bestått av en cykeltur till maxi för storhandling, ett långt varmt bad och därefter en kopp te framför ensam mamma söker. skön måndagkväll med andra ord! nu väntar sängen, puss puss
 
 

school

halloj!
tar en liten paus i plugget så tänkte att jag skulle passa på att kika in här! 
denna vecka har vi bara korta dagar (slutar vid tolv alla dagar) så det gäller att använda tiden till att läsa in så mycket som möjligt. sitter ju hellre på dagtid än på kvällarna. dock behöver jag några pauser då och då för att inte tappa motivationen ;)
 
var just ute och hämtade posten och efter ännu ett fotopaket från fuji har jag insett att jag har drygt 300 osorterade foton... dags att köpa album så jag hinner få lite ordning innan det är dags att beställa ännu en gång! tycker det är såå mycket roligare att kunna visa upp riktiga foton i album och inte bara på datorn, där man har typ en miljard osorterade bilder.. inte alls samma känsla!

i måndags hade jag och daniel årsdag; tre år tillsammans!
den mest underbara och fantastiska person som jag har turen att få dela mitt liv med!
    egentligen är det ingen idé att jag skriver så mycket mer, för det finns inte en möjlighet att jag skulle kunna förklara alla känslorna som jag har för den här mannen! dom är oändliga
 
 
 
 
 

university

har avslutat en grym vecka som varit fullspexad med nollning och nya intryck. det har verkligen varit roligt att få träffa så många nya människor och jag tror vi kommer få två spännande år framför oss!
 
idag har allvaret börjat. vi körde igång med kursstart i ett ämne och imorgon blir det kursstart i ännu ett. känns att man inte är van med så här mycket ny kunskap, kaos i huvudet.. men oj så intressant det är!
såhär långt känns det ju bara kul med allt plugg! (antar att denna känsla kommer förändras en aning om några veckor.. ;)) haha!
 
i övrigt så har jag ÄNTLIGEN skaffat gymkort! det var verkligen på tiden och det känns så himla bra. jag och emma har varit effektiva och under bara en vecka har vi besökt gymet tåv gånger och ikväll körde vi gruppass. det är ju ungefär vad jag har tränat under en månad förut.
 
några bilder från nollningen. jag och min grupp på uppdrag ;P
 
 
 

pics from Kreta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0