la españa

update fràn spanien - benalmàdena
befinner oss just nu nedanfor vàran lagenhet pà ett internetcafè, tur att det ar sà pass billigt att vi kan komma hit typ varje dag ;)
annars ville jag framst bara saga att jag lever och har det bra (forutom en stukad fot som ar svullen och varker).

hittills har det mest blivit sol och bad pà dagarna vilket jag inte klagar pà ;) under kvallarna/natterna befinner vi oss oftast pà 24hour square = dans, party, gratis shots och roliga/knappa manniskor.
ikvall ska vi ut med vara svenska vanner och ata middag, sen blir det nog bara att sova. gàr man och lagger sig halv 8 pà morgonen kan jag lova att man kanner sig ratt seg i kroppen.

skulle gissa pà att temperaturen ligger mellan 35-40 grader pà dagarna vilket ar riktigt skont, dock blir man ganska slo och man orkar inte gà mànga meter innan energin ar slut. men jag ska inte klaga, har hort att kylan borjar komma till sverige och jag kan ju inte pàstà att jag ar nàgot storre fan av det.

saknar er alla, puss pà er

here we go again

ikväll åker jag och min kära vän fanny ner mot stockholm för att imorgon flyga till spanien. i 3 veckor kommer vi omringas av sol, värme och äventyr. känns rätt länge men får vi lika kul som förra resan så kommer jag nog stå ut ;)
nästan så det känns lite overkligt att vi kommer vara påväg ikväll. tiden har gått så himla fort (främst sommaren!) och jag har inte ens hunnit bärja räkna ner dagarna, plötsligt var det bara idag.

aja, nu ska vi jämföra våra väskor, packa lite till, äta och sen åker vi.
ha det så bra här hemma!

ps. inga bilder denna gång men ni lär få se en hel del när vi är hemma. dspartying til hella late

som rubriken lyder så har det varit party i helgen. andreas fyllde 20 i fredags och det firades med en grym förfest och därefter sommardroskan. (äntligen tog vi oss hela vägen dit ;))
champange, bra musik och trevligt sällskap; en toppenkväll med andra ord!
i lördags blev det till stor del chill ute i solen med cecilia, daniel och andreas. mot kvällen åkte vi ut på norrbyskär och senare blev det badtunna i cecilias stuga i norrbyn. hääärligt!nej nu ska jag sova. imorgon blir det främst att packa lite till (helt sjukt att vi åker till spanien på lördag!) och på kvällen jobb.

back on track

efter en hel helg i piteå. det var två trevliga och händelserika dagar trots illamåendet, den borttappade börsen och de grisiga bajamajorna.
värt att nämnas är att vi (jag, cecilia, fanny, frida) förmodligen hade det finaste tältet på campingen.
tänkte inte skriva så mycket utan bilderna får tala för sig själva.

btw. den borttappade börsen är faktiskt återfunnen och är nu påväg från piteå till mig, turen är ännu på min sida
ja, nog var det slitet..

RSS 2.0