those were the best days of my life

solen lyser och jag känner mig riktigt glad utan nån egentlig anledning.
helgen har vartit rätt så lugn och som vanligt har skolarbetet knappt rörts, men vad gör det egentligen, jag lever ju ändå. he he
i fredags hade jag, emma, cecilia och jessica middag. efterrätt, spel och massor av prat hann vi med, mycket trevligt vill jag lova.
btw så hittade jag lite bilder på datorn som jag inte hunnit lägga upp eftersom det var så stressigt med resan just då. men jag slänger upp några nu.
min 18års present från tjejerna jag nämnde ovan ;) grymt mysigt!
läste en statusuppdatering på facebook som nästan fick det att göra ont i magen av tillbakalängtan:

Molly malone: It was BANGING last night at Molly Malones. We are happy to see that everyone is allowed to Fly again. Hope you can join us again tonight!

skulle mer än gärna joinat dom ikväll. molly malones alltså. lätt bästa baren i benalmádena ;)


come here rude boy, boy can you get it up

skolarbetet lagras på stora högar och min mobil har alldeles nyss dött. troligen för alltid, men jag hoppas mer än något annat att jag ska vakna imorgon och att den då har återuppstått.
borde egentligen läsa nu, men jag orkar inte, har ingen motivation till något nuförtiden. vill bara sova och sen vakna upp lagomt till sommaren. det hade varit rätt så underbart faktiskt!
låter som en tråkig, negativ lite skitunge nu, och det stämmer ju inte, så jag borde kanske skriva om något roligt och positivt istället.
typ att jag älskar min nuvarande musiksmak som egentligen är jävligt kass
eller att jag har tränat ikväll, vilket jag inte gjort på typ... tre veckor!
och att jag är grymt taggad på helt galna saker
det var det. nu ska jag sova och drömma om något kul. sen ska jag hoppas att min mobil lever imorn, och att det är sommar när jag vaknar.

knasigt inlägg, men jag skyller på att klockan är mycket och att min hjärna har lagt av vid den här tiden. tack och hej!


live your life

sitter och gör i princip ingenting. har stora problem med att ta tag i något skolarbete och jag vill inte ens veta hur mycket som jag egentligen borde göra nu. men har jag skjutit på det hittills så kan jag väll skjuta på det i några dagar till, right?
läste just på aftonbladet att flygkaoset fortsätter och att det kan ta flera månader innan allt blir som "vanligt" igen. ändå tur att vi kom hem då vi gjorde, dvs typ en dag innan det började. hehe
btw så var Fannys och Ninas konsert igår inte att leka med! mates of mine fick mig nästan att gråta och dom andra banden var inte heller så dåliga, GREAT!

förra gången jag såg mates of mine. helt underbara!

förresten så är te underbart! det räddar min hals och låter mig behålla den största delen av rösten. Tack.


fucking quality

hemma från spanien ich det känns egentligen inte bra alls, vill typ redan tilllbaka. skolan känns äckligt jobbig och jag saknar värmen och möjligheten att kunna gå ut barbent mitt i natten. men som sagt. det var verkligen härligt och jag tänker inte ens börja berätta om allt vi gjort för det kommer bli typ.. en hel bok,hehe, och jag antar att ni flesta ändå kommer få höra det mer än ni vill och kommer stå ut med ;)
bilder, ja de kommer nog komma upp lite här och var (facebook?) men förvänta er inte så mycket,, jag är som sagt väääälidgt dålig på att ta bilder.
ni kan få en lite punktlista på saker som hänt, bara för att ni ska bli lite...nyfikna ;P

* nödlandning i danmark
* taxi i 150 km/h på en 50-väg
* shottat som aldrig förr
* träffat coolaste bartenderna ever
* hängt med (kända?) engelsmän
* skrattat ihjäl oss åt spanskt mode
* dansat på bord
* druckit piña colada
* promenerat som aldrig förr
* varit på Linerkers samt lärt oss innerbörden av "sockerkaka"
* lärt ut svenska ord "glacé, kuké, farn, skwål"

jag kan fortsätta i evigheter, men detta får räcka. och ja det var allt. ville som mest bara säga att jag lever, så gott som.

RSS 2.0