the crazy people

---------------------------------------------------------midsommar------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wake me up

dagarna flyger fram i en hejdundrans fart! tyckte det var nyss jag satt och laddade upp alla bilderna i förra inlägget men nu ser jag ju att det gått hela tio dagar sen dess!

om tre veckor ska jag unna mig själv lite ledighet, men fram tills dess står jobb på schemat! när ändå vädret är som det är så tycker jag att det är rätt skönt att jobba, hålla sig sysselsatt helt enkelt. dock kommer det nog inte kännas så när det "riktiga sommarvädret" kommer, då vill man helst av allt bara vara ledig och njuuta!

hursom! måndagkväll, och först nu börjar jag få tillbaka krafterna efter vår fantastiska helg! för tredje året i rad (tradiotion!) begav vi oss till lycksele, eller rättare sagt ringaborg, för att fira midsommar!
med god mat, massor av dryck, roliga aktiviteter och bästa vänner kunde helgen inte blivit bättre!
(ska försöka ladda upp lite bilder från helgen imorgon) pusspuss
 
trerätters-grillat-shot-jordgubbar-vin-vattenpipa-vänskap-fotboll-öl-kubb-tävling-skratt-cider-musik-kärlek-myggbett-dans-ölspel-fylla-minigolf-sprit-tvådagars-skytte-bakis
 
 
 

summerpiiics!

eftersom  jag (minst sagt) har legat på latsidan vad gäller uppdatering här på bloggen så tänkte jag göra det enkelt för mig själv! BILDBOMB!!!
med min nya fina iphone fotar jag så ofta tillfället ges vilket har resulterat i ett helt hav av bilder. här kommer några från de senaste två veckorna:
- fiske i bergsboda med min finaste. fiskelyckan var med oss denna kväll!
1. sommarlunch hos daniels bror 2. lyxat med ostbricka, såå gott!
- varit och sett Erica och Andreas, samt min syster glida in till balen. såå vackra!
- njutit av en dag på sörmkölestranden. underbara värme! <3
- grillkväll och häng med bästa vännerna!
- sooommmar och soool!
gjort och ätit årets första rabarberpaj, mumma
- sommarfina naglar
- varit ute och fiskat med båten på häggsjön. helt magisk kväll!
- firat min finaste syster till hennes student! tårtbaket fick jag stå för ;)
 
PUSS!
 
 
 
 

sunday

typiskt det där, under veckorna när man jobbar är det rena sommarvädret, men bara för att det är helg och man är ledig börjar molnen visa sig på himlen... tråkigt. jag hade gärna legat på stranden idag men får nog spara det till en annan dag istället.
 
gårkvällen spenderade vi med vänner. tanken var att vi skulle ut och grillla vid bölesholmarna men eftersom vädret blev som det blev hamnade vi hemma hos oss istället. en rätt så lugn kväll men ack så trevligt!

just ja, kanske ska berätta att jag och min älskling har bokat resa nu! i augusti åker vi iväg i en vecka till Grekland! sola, bada, äta god mat, njuta av varma sommarkvällar och bara vara! ska bli underbart! 
bild från cypern
 
 
 

Sunny days

(inlägg skrivet i fredags men som tydligen inte ville publiceras)
 
Vädret fortsätter att imponera och vi kan inte annat än att njuta! Underbara sommar! 
Idag kör brännbollsyran igång och hade jag inte jobbat heela dagen så hade det ju varit perfekt att hänga på ängarna. Verkligen ett superväder för alla som är med! 
 
Igår efter jobbet blev det premiär på stranden för i år. Det var verkligen hur härligt som helst! Dock vågade jag mig inte ner i vattnet trots att det var massor med barn som badade. sparar det till nästa strandvisit ;) 
 
helgen ser ut att bjuda på en hel del trevligheter och jag håller tummarna på att vädret fortsätter så man hinner få lite kvalitetstid med solen ;p 
 
och just ja, har ju köpt mig en iphone nu och måste erkänna att det känns riktigt bra! 

RSS 2.0