totally

fredag idag och snart är den efterlängtade helgen här igen. känns ungefär hur skönt som helst!
både snön och kylan har kommit hit till umeå under veckan, sådär lagomt till första advent. allt blir så mycket mysigare med lite snö som lyser upp allt det gråa, så det får vi verkligen tacka för.
 
jag och älsklingen kommer troligtvis få fullt upp denna helg. julpyntet ska plockas upp(ääääntligen, myyys), julgran ska hämtas och julbaket ska påbörjas. med andra ord: det kommer bli en sååå mysig första-december-helg (:
 
hoppas ni har en bra fredag! puss
 
 

sick and tired

hej och hå!
min jobbhelg är äntligen över och jag kan säga att gårdagen var slitig. trött i rygg och axlar men allra värst var förkylningen. lyckades bli sjuk under lördagkvällen så söndagen blev minst sagt tung..
nu ligger jag hemma och kurerar mig med halstabletter och alvedon. har druckit flera koppar te och försöker vila halsen så mycet det går.
 
har (efter mycket tjat från mina vänner) nyligen börjat se serien PLL och måste erkänna att den är sjukt spännande! perfekt en hemma-dag som denna :)
nej nu är älsklingen hemma och det är dags att fixa nån middag :)
puss på er

i'm gonna learn how to fly

kort update:
jobbar, jobbar, jobbar.
längtar till imorgonkväll då jobbhelgen är bortgjord och söndagsmyset kan börja.
på min egentligen "lediga" dag igår jobbade jag extra, 7-17, vilket betyder att den blivit/blir en lång vecka för mig. men det känns ändå bra, lite extra skadar ju aldrig ;)
 
igårkväll följde jag och älsklingen med emma och micke ut på allstar. åt god mat, drack gott och bara hade det trevligt. därefter gick vi vidare till megazone och avslutade kvällen med x antal matcher i biljard. mycket bra kväll!
 
nej det var det! hoppas ni har en fin helg, pussss
bjuder på en gammal bild på mig och finaste Flisan

one day

halloj!
filmen i onsdags var faktiskt riktigt bra! den slog mina förväntningar och hade dessutom ett bra slut vilket jag tycker gör rätt så mycket. man blir som så glad och nöjd när en film (och allra helst när det är en serie av flera filmer) slutar bra, så det gillas!
 
annars? helgen som nyss började har snart gjort sitt för denna gång. igår var vi hos daniels farmor och hälsade på. åt, fikade, pratade och bara myste. alldeles för länge sedan sist!
efter middag drog vi ihop gänget och for till badhuset. bad, bastu, stoj och lek.
riktigt trevligt måste jag säga!
 
så idag.
grå, regnig söndag och inte alls nå uppiggande egentligen. dock ska jag träffa finaste evelina strax så tror det kan bli en rätt bra dag ändå! :)
ikväll blir det söndagsmys..
puss på er!
 
bilder från veckan:
sett bio -->  twilight -breaking dawn part 2
sorterat och satt in alla mina foton i album
badat
målat någlarna för många gånger denna vecka...
 

 
 

here we go

vilka härliga dagar det har varit på sistone, ljusa och fina. det gillas!
 
helgen var riktigt bra och som vanligt när den är slut börjar man längta tills nästa...
under veckorna hinner man inte med så speciellt mycket och jag känner att det är lätt att man kör på i sina gamla vanor vilket kan bli ganska långtråkigt.
skulle inte sitta fel att få lite miljöombyte. åka iväg på en minisemeter nånstans och bara få samla lite energi. nej som sagt, skulle inte sitta fel :p
 
på tal om annat. imorgon blir vi ett härligt gäng som beger oss mot sf för att se nya twilight. egentligen har jag inte så stora förväntingar på filmen men eftersom vi sett de tidigare filmerna på bio kände jag inte för ett undantag. sedan kan jag ju bara bli positivt överraskad vilket ju aldrig är fel ;)
 
nej nu ska jag ge mig.
pusss på er
 
 
 
 

doing fine

hej på er!
lördag, helg och ledighet, såå härligt.
jag och älsklingen har spenderat dagen med att gå på stan. kikat runt på en hel del affärer och handlat in lite smått och gott. det är ju så himla mysigt att gå omkring i butikerna vid den här tiden (iaf om man bortser från vädret), alla julgrejer och allt julpynt skapar ju en sån mysig känsla! vill ju bara att julen ska vara här nu :)
 
i skrivande stund ligger vi i sängen och slöar. middagen står i ugnen och strax ska jag börja leta i garderoben efter en outfit. vi ska nämligen på fest ikväll för att fira Frida som blir 21 nu på måndag. kommer nog bli en rikitgt trevlig kväll!
hoppas ni har en fin helg! pusss
 
fick hem tre par nya skor igår så nu slipper jag vara sko-lös. skönt ;)

halloween

skrev ett helt inlägg i fredags och när jag tryckte på publiciera loggades jag ut från blogg.se och vips var inlägget bort. spårlöst! inte direkt så att man har orken eller lusten till att skriva om allting, så det fick vara. uppdaterar ju nu istället :)
 
jag och min älskling har just vaknat och ligger ännu kvar i sängen. förösker vakna till och känna efter hur man mår efter gårkvällens/nattens halloweenfirande!
precis som de senaste två åren blev kvällen rikitgt lyckad! mycket folk, snygga outfit's och härlig stämning. med det sagt låter jag bilderna tala för resten.
(endast mina bilder nu, förhoppningsvis
får jag bilder av alla andra inom kort)
 
det var allt! puss på er

RSS 2.0