cuold you be my sunshine on a cloudy day

pappa har fixat en ny dörr till mitt rum, inte helt fy och skam! ny, vit och fin istället för min gamla bruna fula.
i övrigt så äger livet just nu. har varit ledig idag, imorn har vi sovmorgon och sen ledig torsdag och fredag, mycket skönt!
har varit med emma största delen av dagen, resten har jag fördrivit med att packa och dona lite inför spanienresan och jag tror jag börjar få lite resfeber, faktiskt. på ett sätt känns det mesta klart och fixat, men på ett annat sätt känns det som om jag måste hinna med miljoner saker innan vi far. aja, det kommer bli mer än awesome i alla fall, är så sjukt taggad!
helgen spenderades till stor del inne i staden. shoppade, åt och var på umeå open. det var trevligt, mycket trevligt till och med!18 and life

det är dramatik i klassrummet, eller det var iaf. vår lärare föll från stolen så nu sitter den största delen av klassen och ser på film, boysen spelar tv-spel. kul dag alltså.
för övrigt så fyller jag 18 idag och jag sitter och funderar på vad man ska göra härnäst, nu när mina möjligheter växt en aning ;)


sunshine

ligger framför tv.n, stinker grillrök och är helt slut. ungefär som det borde vara efter en skoterutflykt i vindeln. riktigt roligt hade vi åtminstonde, trots att vi missade bussen och fastnade med skotern, men det är ju sånt som hör till! solen stekte och det var grymt skönt att bara släppa alla tankar på skolarbete och tristess, och istället njuta av dagen.
något mer ville jag nog inte säga denna gång. ska hoppa in i duschen och försöka få bort all grillrök.
bjuder på några bilder också.


btw. om en dag blir jag 18, om tio dagar drar vi till spanien. rätt awesome om jag får säga det själv.

i'm not what they say

ibland förstår jag inte vad dte är för fel på mig, som nu till exempel, då jag har en fet psykologi uppgift som ska lämnas in nästa måndag och det enda jag lyckats göra hittills är att ha skrivit rubriken. det blir alltid såhär.. som om jag måste bli stressad för att ta tag i skolarbetet. åh, jag blir less. och less är jag även på snön som det, mot min vilja, har kommit ännu mera av under natten:(
hursomhelst så är det onsdag imorgon vilket betyder dagen innan uf-mässan. inte taggat alls om jag ska vara ärlig, men jag får väll hoppas på en positiv överraskning.
alltså usch vad jag klagar på allt känner jag. men det är bara en fas, en kort en.
nästa vecka händer massa roligt så då blir jag mycket gladare och jag lovar att
jag inte alls ska klaga något då. meeen ja, tills dess får ni nog stå ut, kära vänner.
om, som sagt, inte något oväntat bra händer. man ska ju aldrig säga aldrig!nothing brings me down

snön smääälter och det känns helt underbart!
kanske det ändras inom kort, men just nu så älskar jag slask och blöta vägar, det är ett tecken på att våren är påväg :D förvörigt så rusar sportlovet iväg fortare än det kom och jag vill egentligen bara stoppa klockan ett tag och andas, fast samtidigt väntar massa roligheter framöver, så jag antar att det kanske är lika bra ;P
just nu sitter jag och väntar på middagen samtidigt som jag funderar äver vad jag vill ha i 18-års present. min moster tycker tydligen att pengar är "tråkigt" så jag försöker alltså komma på något "roligt".. hm, en tatuering kanske?kanske kommer sommaren fortare om jag köper lite sommarkläder?

spit it out

Jag har blivit utmanad av fanny

Så här går det till:
- Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker som ni kanske inte visste om mig:
  • Jag vill kunna spela gitarr, dansa och teckna bra.
  • Jag är avundsjuk på alla som vet vad de vill göra med sitt liv.
  • När någon frågar mig vad jag har för musiksmak kan jag aldrig ge något riktigt svar. Jag lyssnar på allt från Melissa Horn till Maskinen till Hardcore superstar.
  • Jag har färgat håret konstant sedan jag gick i sexan, alltid mörkare.
  • Jag är, eller har iaf varit, en tv-serie nörd. Har följt Gossip Girl, One Tree Hill, OC, Lost, Desperate housewifes, Dexter, Förhäxad, Sex and the city, Robin hood m.fl.
  • Jag tycker om att flytta och skulle inte ha något emot att göra de lite oftare.
♥Jag utmanar:
jessica
cecilia
emma
angye
jonna
therese
saturday night

äntligen är sportlovet här och det känns så otroligt skönt. har inte så mycket planer så förmodligen blir det ett ganska lugnt lov med mycket chill, men jag hoppas att vädret blir bra så man åtminstonde kan vara ute lite.
just nu sitter jag och dunkar hardcore superstar och väntar på middagen, tänkte inte skriva så mycket mer.
slänger ut några bilder från gårkvällen/natten i alla fall (=
hela 80 bilder hade min kamera lyckast ta på en enda kväll, det är fan rekord tror jag!


Lift me up let me touch the sky

så härligt att himlen har varit klarblå och att solen har lyst hela dagen, man blir både piggare och allmänt gladare. det enda man kan klaga på är väll att det har blåst så förbaskat vilket jag hatar, meeen, ett steg i taget, right?
egentligen har jag ingenting kul att skriva men jag försöker att skjuta lite på kvällens planer och då kändes det som en bra idé att lägga ner lite bloggtid. ikväll väntar nämligen matteplugg och engelskaplugg vilket känns drygt som fan.
iofs så ska jag även lägga ner en timme på vampire diaries så det är väll det enda kuliga ikväll.
och jag som trodde att jag inte gillade vampyrer men nu följer jag både "true blood" och "vampire diaries". bådar illa alltså, snart sitter jag väll och läser twilight-böckerna också!?
hehe nejnej, kommer knappast att hända.


hittade en fin bild från min konfirmation. jag klär ju verkligen i vit långklänning...

I know what I want and I want it now

egentligen så hade jag och emma tänk dela ut cv idag men eftersom min skrivare suger så blev det inget av, och egentligen så borde jag sitta och skriva på engelskan nu men inte gör jag det heller..
jag har drabbats av en stor lathet känner jag. orkar inte ens lyfta på arslet för att se om det är någon här hemma i huset förutom jag själv. men det är så skönt att bara sitta stilla på en stol med musik, och allt annat drygt som man kan fastna i på internet.
men jag antar att det är så här det känns när det är en vecka kvar till sportlov, kroppen lägger som av lite tidigare bara för att man vet att det är lov snart.
ska fortsätta med mitt slöande och hoppas på att läxorna gör sig själv.
heejs


RSS 2.0