Pour some sugar on me

i ett inlägg som jag skrev för någon vecka sedan så skrev jag "snö=vinter" men det finns faktiskt gränser. inatt har det kommit så sjukt mycket snö att man nästan kan säga att man är insnöad, man tar sig varken ut med cykel, spark eller knappt bil + att det fortfarande snöar vilket betyder att det bara blir värre..!
men jag hoppas på att plogbilen kommer snart så jag åtminstonde kan få fara ut och jobba, hehe.
annars så blir det att göra ingenting idag (eller förmodligen, bädda ner mig i sängen med en kopp te och en bra film, men annars, ingenting)
funderar på att leta fram några bilder (gamla, nya) och lägga ut här på bloggen. en bildbomb alltså, vilket alltid är roligt (;
men ja, ni ser väll om det dyker upp något förr eller senare.
Ciaaooo

det är så mycket snö så det enda man ser på bilderna, ja det är ju typ snö.
titta på första bilden. av våran s.k buske syns det bara några grenar, hahah komiskt.
snöööö



Everything needed

julafton var riktigt bra måste jag säga.
och med bra menar jag inte såhär intressant och spännande som den brukade vara för några år sedan, utan mer trevlig och mysig. (med andra ord: det känns att man har blivit gammal heheh)
i julklapp fick jag (förutom lite småsaker) pengar, bodylotion, presentkort och ännu mer pengar.
kanske tråkigt, men pengar är bra, mycket bra. jag blir rikare, kan köpa något som jag vill ha eller bara spara dom till något kul.
aja, nu när julen är över så taggar jag nyår som bara den. det blir en resa till åsele och förhoppningsvis en massa skoj!
byee

Merry X-mas !!

känner att det är på tiden att önska alla (ni som nu läser) en riktigt GOD JUL!
själv vaknade jag kvart i elva och jag kan fortfarande inte förstå att det är julafton idag, det har gått såååå himla fort!
för min del blir det att fira julen här hemma, med familjen, farmor, massor av mat och ännu mer massor av godis. och eftersom min julkänsla inte riktigt är på topp än så ska jag ägna en hel del av dagen framför tv.n och se några av alla juliga filmer som visas :)
hade inte tänkt skriva så mycket mer i detta inlägg. hoppas att ni får en trevlig julafton med mycket skoj och mys!



farmor: vad fiiina ni är i håret flickor! själv skulle jag också behöva göra något åt tjorvet jag har på huvudet.
jag & syster: tack, heheh nejmen det är väll fint som det är.
farmor: nja, jag skulle vilja ha flingor i håret, så det blir lite mer liv i det, kanske några mörka flingor..
jag & syster: flingor??....... ehh, menar du slingor?
farmor: slingor, jo men det är nog sååå det heter ja. jag börjar bli vimsigare än jag trodde.

Lust for life

hade tänkt att jag skulle skriva ett nytt intressant inlägg och berätta om jullovets första dagar, men eftersom jag inte är så skrivsugen så får vi se hur det går.
hursomhelts. jag och mina vänner (Frida, Saga, Fanny) tog ut jullovet lite tidigare, dvs i torsdags, och firade genom att ha en tjejkväll hemma hos Frida, aka Snoris.
Förutom en hel del mat och onyttigheter så blev det paradise hotel, frågespel och massor av skratt, väldigt trevligt alltså!
fredagkväll fortsatte jag fira lovet men denna gång med 6 andra tjejer (Jessica, Emma, Cecilia, Nathalie, Petra, Julia). glögg, kladdkaka, film och godis resulterade även detta i en väldigt trevlig kväll!
förutom det så har helgen varit ganska vanlig --> jobb, dator, tv och kompisar.
ser fram emot imorgon. första riktiga lovdagen och jag planerar att sova länge och sedan dra in till staden för att inhandla det sista innan julafton.
puss på er!


detta ska alltså föreställa min katt Tusse. jag vet, han sover väldigt vackert ibland.

through everything

ingen skola idag vilket inte känns helt fel. iofs så skulle det kännas ännu bättre om jag inte skulle behöva plugga den större delen av dagen, men hursomhelst så är det ändå skönt att vara hemma.
jag kunde ta mig en skön sovmorgon och när jag vaknade och kollade ut genom fönstert blev jag helt paff,  sen igårkväll har det säkert kommit mer än en decimeter snö och det känns riktigt bra att vi kommer få en vit jul i år! :D

dagens planer är:
* plugga engelska så länge jag orkar och kan
* hjälpa mamma med det sista julpyntet som ännu inte kommit fram
* slå in julklappar (de få som jag har köpt)
* städa min "mycket fina" garderob
* plugga ännu mer engelska

snööö = vinter


dags att börja pricka av listan.
c ya!



it would help you some day

ingen läxa ikväll och det firar jag med att sitta framför datorn hela kvällen. ungefär. Egentligen är det hemskt men det tar liksom aldrig slut på saker man kan göra framför en dator. det finns alltid en sida att kolla, något att uppdatera, något att läsa eller något att se/lyssna på. rätt skrämmande vad datorn betyder mycket i ens liv, man lider ju typ av ett beroende.

förutom att sitta vid datorn så lyssnar jag på pappas hårdrock som spelas på andra sidan väggen. vanligtvis brukar det vara jag som spelar hög musik och pappa som får plågas, men ikväll är det tvärtom. hemskt egentligen men jag har typ ingen musik att lyssna på just nu så därför får jag stå ut med pappas. nån bra låt här och där iofs, men inte sådär underbart som musik faktiskt kan vara.

annars så ser det väll rätt bra ut denna vecka. läxorna börjar trappas ner och skoldagarna blir kortare och slappare vilket inte känns så dumt. mer och mer tid spenderas inne i staden för att titta på sånt som man ändå inte har råd att köpa och för att det bara är en så mysig stämning på stan såhär dags.
på tal om stan så hittade jag och saga ett av de sjukaste klädeplaggen jag har sett: en täck-kjol. har ni hört nå så knäppt, en täck-kjol istället för typ täck-byxor. vem skulle ens ta på sig något sånt kan man ju undra? hahah

nu ska jag gå och koka mig en kopp vaniljte och sedan se paradise hotel (=
pusshej






open up your eyes

helgen har varit, hm..ganska tråkig faktiskt.
på lördagen var jag på middag och igår var jag hemma och pluggade. eller ja, det var i alla fall vad tanken var, men som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig, så därför får jag göra ett nytt försök ikväll.
grymt vad jag vill ha lov nu! tre veckor utan skolarbete känns mer än härligt måste jag säga!

sitter och tittar på gamla bilder vilket alltid är lika underhållande. sommarbilderna är nog det värsta av det bästa, vill tillbaka så oerhört mycket alltså!
på tal om bilder så har jag äntligen tagit mig i kragen och lagt över nästan alla mina bilder på cd-skivor, underbart! förut hade jag nog blivit galen om datorn dog tillsammans med alla bilder som inte går att få tillbaka, men nu skulle jag knappt bry mig. inte för att jag vill att den ska krascha nu heller, men bilderna var ändå det jag var mest orolig över.

nej, dags att ta sig i kragen igen, en hög av skolarbete väntar.
pusspuss

denna bild tex. man vill ju inget annat än tillbaka!

today

jag vill inte vara i skolan längre och jag vill absolut inte ha journalistik, jag vill hem!
dagen har inte alls varit bra hittills. först och främst så har vi kommit fram till att vårat tvålföretag i princip har misslyckats och dessutom så har min ipren som jag tog imorse slutat verka, vilket betyder att min arm gör ont igen. usch och blä för svinissprutan.
aja, jag ska tänka på bra saker.
som att det snart är jullov
eller att jag får min lön snart
eller att det endast är 121 dagar kvar till Spanien!
mer än härligt alltså! nu ska jag försöka anstränga mig och se vad som händer på lektionen.
hejdå!

cozy night

tja! klockan är snart tio på en tisdagkväll och jag har det jättemysigt. jag har tänt ljus, massor av ljus, och jag får julstämning som bara den!
det enda jag saknar ikväll är nog paradise hotel, det hade som varit pricken över i:et. jag är grymt sugen på att se vad som kommer hända i nästa ansvitt, förmodligen något oväntat vilket alltid är lika kul!
men det får vänta till imorgon, istället blir det gossip girl och till det tror jag att jag ska gå och fixa ett stort glas óboy, det kändes gott. förut drack jag typ alltid óboy men nu är det väldigt sällan vilket gör att det är asgott när man väl dricker det. hehe (;
hadé, puss!


RSS 2.0