deep in my heart

mitt i sommaren och jag har gått och dragit på mig en förkylning!? vad hände egentligen.
var påväg redan igårkväll och när jag vaknade imorse kände jag det på en gång, huvva. känns inte kul och speciellt när jag jobbar i helgen, korta dagar men ändå. hade gärna kurerat mig med att ligga i soffan med en hög filmer istället. aja, inte så mycket att göra något åt.
 
kvällen är här och solen skiner. underbart!
jag och min älskling har tänkt oss ut på en promenad till maxi, köpa hem lite gott och sedan hem för film och mys. en riktigt lugn fredagkväll med andra ord.
hoppas ni får en bra kväll. pussen!

                                    hittade dessa bland förra årets bilder.
                                          kärleken till dig är obeskrivlig
 
 
 

on my mind

nu när man kommit igång med jobb igen känner man verkligen hur dagarna bara rusar iväg! kan inte fatta att det snart är augusti!? jag hoppas verkligen att det blir en bra månad då vädret bjuder på fler soldagar än vad som varit hittills i sommar.
 
mer? igår åkte jag, svea och frida och hälsade på evelina! vi blev bjuden på både middag och efterrätt, supergott! som vanligt har vi en hel del att prata om så det var riktigt trevligt at träffas och ta igen lite. bör göras oftare! (=
 
nej, nu ska jag fixa till mig lite! kvällen ska jag spendera med emma men vad vi hittar på är oklart!
puss på er!
 
 
 

through space and time

är duktig på att låta det gå några dagar för länge mellan inläggen så när jag väl ska skirva vet jag inte vart jag ska börja. nåja.
 
helgen är här och jag är ledig! känns bra att jag fått en riktig mjukstart på jobbet. korta dagar och bra upplägg vilket gjort att jag hunnit ta vara på de fina dagarna som vi haft, härligt!
igår bjöd vi på middag här hos oss. som vanligt hade vi det riktigt trevligt med god mat, dryck och fint sällskap. när kvällen var avslutat somnade jag som ett barn så fort jag lagt mig på kudden, det kallas att vara trött ;P
 
nej, dags att börja göra någon middag.
ha en bra kväll! puss
 
en blandad kompott med bilder från de senaste dagarna



 
 
 
 

nice

träningsvärk nanting. följde med emma och petra på bodycombat igår och shit, det var inte att leka med. axlar, rygg och ben värker och ändå fruktar jag att det blir värre imorgon, huvva! men iofs, det ska ju kännas att man har tränat så på sätt och vis är det väll härligt ;p
 
annars har det varit en perfekt ledig dag för mig idag! vädret har varit underbart och man blir verkligen på mycket bättre humör när solen kikar fram.
jag och min älskling började dagen med att hämta våra nya pass. därefter köpte vi varsin plocksallad till lunch och begav oss ner mot älven för picknik och solning. rikitgt härligt!
 
kvällen har jag spemderat med emma och jessica. bästa finaste vänner
nu blire att sova, jobb imorgon.. puss på er!
 
 
 

reality

sista dagen på semestern och jag tog verkligen ut en rejäl sovmorgon. vaknade strax efter elva och nu har vi just ätit frukost och gjort oss klara för dagen. egentligen gillar jag inte att sova såhär länge på dagarna..känns som att man missat halva dagen och att det bara blir stressigt med att hinna med eventuella planer. menmen, nån gång då och då skadar ju faktiskt inte :P
 
vad dagen bjuder på står oklart. vi har tänkt oss ner på stan en sväng för att kika på ett par grejer men annars får vi se. som vanligt typ. det är väll våra söndagar i ett nötskal, lite planerat och mycket chill och återhämtning, vilket ibland är nödvändigt. söndagarna känns som alltid lite småsega och tomma, helst när man dessutom ska jobba dagen efter.
nåja, semester är snart slut och det är dags att falla tillbaka till sina vanor ;P
 
pussss

weekend

hej och hå! som jag tidigare skrivit så gillar jag spontana idéer, och igår blev det ännu en! från att ha en helt oplanerad kväll till att vid fyra bli bjuden på middag, det är verkligen inte illa ;P det var daniels mamma som stod för middagen och som vanligt har vi alltid lika trevligt på dessa tillställningar. kvällen följdes senare av förfest med vänner och utgång till TC. väldigt bra kvälll som vi idag fick betala priset för, baaakis.. 
 
men, det ska ju kännas att det är sista helgen på semestern. dagarna ska utnyttjas!
ikväll blir vi ett gäng som har tänkt börja kvällen här hos oss. vad som sedan väntar står oplanerat men det känns rätt skönt att bara ta det som det kommer.
 
nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. hoppas ni har en fin helg! pusss
 

where's the summer

så himla trist att ännu en semesterdag vakna upp till detta väder.. jag tror jag blir tokig. vart är den riktiga sommaren egentligen?? det här året har den verkligen hållit sig undan.
på måndag börjar jag jobba igen och ska jag vara ärlig känns det inte jobbigt alls. har fått ett riktigt bra schema nu efter sommaren och fortsätter vädret dessutom i denna stil kan jag lika gärna fördriva någor timma med jobb.
 
annars? i onsdags drog vi ihop ett gäng och bowlade. väldigt roligt och för en gångs skull vann jag båda serierna, inte ofta! därefter drog vi hem till oss på förfest och kortspel för att sedan dra ut till båten. sontant och trevligt!
gårdagen resulterade i soffläge nästan hela dagen. vi har nämligen börjat följa OC och som ni vet är det svårt att fastna i dessa serier ;)
kvällen spenderade jag sedan med emma. först bio och sedan häng hemma hos mig. ice age 4 och min första 3D-film. sjukt rolig!
nej det var en liten update. nu frukost med älsklingen!
pusspuss
 

pics

som  lovat, bilder från vår lilla resa:

Like this

Söndag idag och för oss innebär det hemresa. 
Har haft en superhärlig resa tillsammans med min älskling och det har verkligen varit skönt att få komma hemifrån och få lite omväxling av miljön!
Vi har hunnit med allt ifrån shopping och stadsrundor till minigolf, sol, bad och mysiga kvällar vid stranden. Helt underbart!
Vädret har inte helt varit på vår sida men vi har, tack och lov, inte haft nå regn, vilket varit ett stort plus! Dock fuskade vi lite och tog in på hotel nu sista natten. Vädret såg osäkert ut redan igår och tanken fanns att åka hem redan då men vi valde som sagt att avsluta vår campingsemester med ett hotelbesök istället ;)
Nej, det har helt klart varit en lyckad resa! Bilder kommer senare! 
Pusspuss
 
 

love

oj här var det då verkligen dött! och som alla gånger förut så skyller jag på tid och inspiration, det har varit lite dåligt med det på sistone.
har haft fullt upp med att njuta av semestern och det gör jag verkligen inte framför en dator! hehe
 
följande är lite av det jag/vi hunnit med de senaste dagarna:
-middag hos mina föräldrar
-häng med emma
-solning vid älven
-lunch och fika hos mormor och morfar
-kvällsfiske
-grillat gómiddag
-åkt till bjurholm och hälsat på farmor
-förfestat och varit på wheels med vänner
-förlovat oss och haft en underbar dag med sol, mys, vin, middag och kärlek
 
imorgon åker vi söderut på en lite semestertripp. vi har packat, planerat och donat hela dagen så man har hunnit bli riktigt taggad! nu får vi bara hoppas att även vädret är med oss ;)
uppdaterar senare! tills dess bjuder jag på dessa bilder: 
 

RSS 2.0