just life, you know

Denna fredagkväll har spenderas här i obbola med mina vänner. Lite konstigt egentligen, att vi har känt varandra i mer än 1.5 år och att de ändå aldrig hälsat på mig, inte ens någon. så ja, det var på tiden att jag drog hem dom till den lilla hålan obbola för att visa hur jag bor och allt övrigt som obbola har att erbjuda -.-
hursomhelst så blev det en trevligt kväll med middag på (restaurang) Pärlan, milkshake till efterrätt och en hel del "med andra ord".
är helt slut av all mat och allt skratt så nu tänker jag sova.

”Ja, en pingvin,, fast i en annan form..?”   ” flytande pingvin?”

”Evas pojkvän?”   ”vilken eva?”

”En bok skriven i dagboksform om 2:a världskriget?”   ”Bridget Jones dagbok!”
something like this

Ännu en eftermiddag på wayne´s då vi (jag, Fanny, Saga, Frida) har planerat och diskuterat om vårt projektarbete.
Som vanligt så går tiden jättefort när man är där och trots att jag snålade och bara tog en kopp varm choklad, så var det väldigt trevligt och vi planerade som bara den. vi ändrade vårt mål och våra planer helt idag, och om det blir som vi tänkt så kommer vårat projektarbete att äga rätt så hårt om jag får säga det själv.
ikväll planerar jag att bara hålla mig inne eftersom vädret är som det är (jävligt kallt) och kanske se nån bra film och koka te eller nått. ska dock försöka gå och lägga mig i tid så jag slipper försova mig och missa två bussar igen.

bra:
att jag fyller 18 om (endast!) 29 dagar
att umeåopen kommer bli grymt
att jag och fanny snart kommer befinna oss i spanien

mindre bra:

att vi knappt hunnit öva till redovisningen på torsdag
att vi har matteprovet nästa fredag"me, you and the dancefloor"

jag sitter och lyssnar på massa partylåtar och känner en enorm tagg på att göra något galet kul. i mitt huvud snurrar tankar om spanien, födelsedag, umeåopen, tatueringar och sommar. det är en härlig känsla kan jag lova!

denna onsdag har varit en aning bättre än "vanliga" onsdagar eftersom vi varit lediga. jag har umgåtts med mina vänner och vi har bakat, sett på film och bara slöat. jag har också passat på att kolla upp hur mycket det kostar att färga håret lite ljusare och jag började med att fråga i holmsund eftersom jag antog att det var billigare där, men jag vette fan. 1000 kr minst enligt hon jag frågade, och då sa hon att jag ändå skulle "få nöja mig med lite rödblond färg". nejnej, inte värt. jag får nog försöka så gott jag kan här hemma istället, hehe.
nu blire OS. pussss

btw, det här sysselsatte jag mig med nån dag då jag hade lite att göra.
rätt kul, photoshop, ändå (;


original                 omgjord


original                           omgjord


The way of living

lite bilder från dagen.


ibland måste man få ta fram sitt barnasinne och bara njuta, vilket (som ni ser) vi gjorde idag.
grillad korv, solsken, varm choklad, volter i backen och massor av skratt med finaste vännerna. mycket uppskattat!

ikväll blir det en lugn hemmakväll tillsammans med familjen, tv.n, datorn och dessutom fruktsallad, inte dåligt (;
puss

just another update

spotify är bra, eller det är mycket bra förutom när det är reklamavbrott eller när man "råkar" lyssna på någon konstig låt, som jag gjorde nyss. efter "min" låt så började en gubbe prata på tyska, och jag trodde självklart att det var ett reklamavbrott så jag tänkte inte så mycket på det. men efter tre/fyra minuter då gubben fortfarande pratade så kollade jag och såg att jag hade lyssnat på en tysk berättelse. usch, det var en plåga, tyska är inget vackert språk.

på tal om plåga så hade vi matteprov första timmen idag. det som känns bra är att det är gjort och kommer aldrig tillbaka. det som känns dåligt är att jag kommer faila på provet. matte suger + jag suger på matte = inte bra kombination.
imorgon blir det iaf bio med emlin. och på torsdag kommer jessica hem från thailand, så det blir att dränka henne i frågor och sedan få se alla solbilder ;P

jag vill tatuera mig, jag vill resa, jag vill ha bil och körkort, jag vill kunna gå på krogen, jag vill..
äsch, låt bara tiden gå fort så jag bli 18 snart!

sen vill jag ha sommar också, när jag ändå håller på.

pusss

RSS 2.0